Siden 2003 Det danske community for hjemmets elektronik og indhold 205.000 unikke brugere hver måned (gns)
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Projektorer
  Nye indlæg Nye indlæg   Ubesvarede Ubesvarede   Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - BenQ "SmartEco" er ikke en skid smart
  Regler og retningslinjer Regler  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

 BenQ "SmartEco" er ikke en skid smart

Forfatter
Besked
jacobe Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger
Avatar

Oprettet: 14-Februar-2006
Sted: Lund, Sverige
Status: Offline
Point: 448
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér jacobe Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: BenQ "SmartEco" er ikke en skid smart
    Sendt: 02-Marts-2017 kl. 15:00
Jeg har altid undret mig over, hvorfor "SmartEco" mode skulle være den mest økonomiske for pæren, idet den tydeligvis er lysere end både "Economic" og "Normal". Jeg har læst diverse artikler og forumindlæg, som alle har deres teori om, hvorfor det er smart. Angiveligt skulle "SmartEco" give mere lys når det er nødvendigt (lyse scener) men spare på lyset, når det ikke er nødvendigt (mørke scener).

Men denne nørdede fyr har faktisk målt efter, og han mener at BenQ er fulde af l**t når de påstår, at der kan spares "op til 70%" energi, som drastisk forlænger lampens levetid. Pæren giver ikke mindre lys i mørke scener!

Hvad mener I? Har I oplevet noget andet?


Redigeret af jacobe - 02-Marts-2017 kl. 15:00
Den nylige "HFK og rabatter" tråd lærte mig to ting: 1) moderationen på recordere.dk halter gevaldigt, og 2) ikke alle herinde er den respekt, deres tekniske indsigt ellers kunne give dem, værdig.
Til top
Annonce
Til top
 Besvar Besvar


Skift forum
Forum-tilladelser Se dropdown menu