recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forum forside</b> Forum forside > Modtagelse og distribution > Smart TV
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Caste til Samsung smart TV _UDEN_ chromecast
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Caste til Samsung smart TV _UDEN_ chromecast

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
JENC Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 22-April-2009
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 396
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JENC Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Caste til Samsung smart TV _UDEN_ chromecast
    Sendt: 02-April-2017 kl. 17:41
Hej

Børnene har fået et Samsung UE32K5505 fjernsyn til værelserne.

Når man trykker på Cast-ikonet på Youtube på deres mobiltelefon og tablet, så kommer deres fjernsyn frem i listen. Når man trykker på Cast-ikonet på DR TV, på Viaplay, og andre, kommer deres fjernsyn ikke frem på listen. At det kommer frem i Youtube er antageligt fordi Youtube understøtter DIAL.

Jeg ved godt, at fjernsynet har apps til DRTV og til Viaplay, m.fl. Og hbbtv er aktiveret og kan bruges. 
Men for børnene er det bare meget mere intuitivt at vælge hvad de vil se på DRTV, YouSee Play, Viaplay, mv. på deres mobil eller tablet, og så derfra vælge Cast-ikonet og vælge fjernsyn.

- Er der nogen måde hvorpå man kan få generel Cast-understøttelse til et Samsung Smart TV uden at skulle købe en Chromacast?
Til top
Annonce


Til top
longjohn2 Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 29-November-2009
Status: Offline
Point: 395
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér longjohn2 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 02-April-2017 kl. 20:46
Brug Samsungs egen app - smartview hedder den vist 
Til top
JENC Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 22-April-2009
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 396
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JENC Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 03-April-2017 kl. 00:51
SmartView kan blot starte apps på tv'et. Har prøvet. Den åbner ikke op for Cast funktionalitet via mobil/tablet for f.eks. DRTV eller Viaplay.
Til top
joensson Se dropdown menu
Bruger
Bruger
Avatar

Oprettet: 07-Februar-2006
Sted: Aalborg
Status: Offline
Point: 197
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér joensson Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 06-Juli-2017 kl. 00:38
Der er groft sagt tre populære trådløse løsninger til at overføre video og lyd til tv'et.
Miracast,
AirPlay
Chromecast

De er selvfølgelig ikke kompatible med hinanden :-/.

Det Samsung har indbygget er kompatibelt med Miracast, Samsung kalder det vist nok bare Screen Mirroring i settings på deres enheder. 
Vi har brugt det på mit arbejde til at lave mirror af Android devices (fra 4.2) på en projector når vi laver demo af apps vi udvikler. Miracast understøttes også af Windows (fra 8.1)

Jeg er ikke så imponeret over det. Vi oplever at det kan have lidt udfordringer med at connecte stabilt og ligeledes kan man godt opleve at det pludselig lagger. Men det kan også være den netgear miracast dongle vi bruger. Jeg har ikke et Samsung TV jeg kan teste det på.

Privat har jeg Airplay og Chromecast og de er begge meget stabile. Så min anbefaling vil være at købe en Chromecast til deres tv. Alt andet lige er der større chance for Chromecast understøttelse i diverse streaming apps, end at der kommer til at være miracast support.

Eftersom de ikke er kompatible med hinanden kan man jo også sætte både et appletv og en chromecast i tv'et og så har de alle muligheder - de lærer det hurtigere end man lige skulle tro. Junior på 7 er rimelig flydende i at sætte receiver input korrekt op til det han nu skal have til at virke  :)


Redigeret af joensson - 06-Juli-2017 kl. 00:39
Til top
 Besvar Besvar
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu