recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forum forside</b> Forum forside > Modtagelse og distribution > Streaming media
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - DAB uden lyd?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

DAB uden lyd?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
jake51 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 02-Januar-2005
Sted: Randers
Status: Offline
Point: 3681
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér jake51 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: DAB uden lyd?
    Sendt: 07-Oktober-2017 kl. 21:29
Jeg har to gode Ruark Audio-radioer, som har virket fint efter ny indstilling af stationer 1. oktober
Men i flere timer har det ikke været til at få lyd fra dem
Der er fuld signalstyrke
Min billige Prosonic i køkkenet virker fint

Redigeret af jake51 - 07-Oktober-2017 kl. 21:33
Vi started' ud med ingenting og har det meste tilbage
Mikael Simpson
Til top
Annonce


Til top
mnielsen Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 12-Maj-2017
Status: Offline
Point: 112
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér mnielsen Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07-Oktober-2017 kl. 21:41
Oprindeligt skrevet af jake51 jake51 skrev:

Jeg har to gode Ruark Audio-radioer, som har virket fint efter ny indstilling af stationer 1. oktober
Men i flere timer har det ikke været til at få lyd fra dem
Der er fuld signalstyrke
Min billige Prosonic i køkkenet virker fint

For at andre bedre kan hjælpe, hvilken model er det så? Det lader til, at de laver flere slags:
Til top
jake51 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 02-Januar-2005
Sted: Randers
Status: Offline
Point: 3681
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér jake51 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07-Oktober-2017 kl. 22:00
R1 og R2i

Edit: Har lavet en system reset på den ene
Nu er der almindelig hvid støj, før var der bare helt stille

Redigeret af jake51 - 07-Oktober-2017 kl. 22:11
Vi started' ud med ingenting og har det meste tilbage
Mikael Simpson
Til top
jake51 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 02-Januar-2005
Sted: Randers
Status: Offline
Point: 3681
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér jake51 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-Oktober-2017 kl. 08:07
Lyden vendte tilbage på R1
System reset af R2i hjalp ikke, men det gjorde det at tage strømstikket ud og sætte det i igen
Underligt
Vi started' ud med ingenting og har det meste tilbage
Mikael Simpson
Til top
mnielsen Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 12-Maj-2017
Status: Offline
Point: 112
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér mnielsen Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-Oktober-2017 kl. 08:32
Oprindeligt skrevet af jake51 jake51 skrev:

Lyden vendte tilbage på R1
System reset af R2i hjalp ikke, men det gjorde det at tage strømstikket ud og sætte det i igen
Underligt

Sådan ER det med elektronik - nogle gange tér det sig som.... Og så må man trække stikket! Hvad så den anden? R2i - hjalp dette ikke - at trække stikket? Måske, du skal vente lidt længere med at sætte det i, igen?
Til top
 Besvar Besvar
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu