|
Lav popcorn som i biografen |
Besvar | Side 123 4> |
Forfatter | |
JensJ200
Super bruger Oprettet: 09-September-2012 Status: Offline Point: 316 |
Funktioner
Tak(0)
Sendt: 05-September-2020 kl. 16:27 |
Jeg vil gerne kunne lave gode popcorn herhjemme. Hvilken popcornmaskine skal jeg købe, og hvilken opskrift skal bruge?
|
|
claus_jac
Guld medlem Oprettet: 06-August-2008 Sted: Denmark Status: Offline Point: 5570 |
Funktioner
Tak(0)
|
Det kommer jo an på flere ting.
1 hvor mange skal du lave ad gangen? 2 smagen - hvordan bliver de lavet. 3 hvor meget plads har du. Der er et pænt udvalg. smagsmæssigt kommer de nok tæt på hinanden hvis du bruger samme korn/olie i dem alle. (lige på nær dem der kun bruger varmluft og ikke olie - der er selvfølgelig mulighed for at sætte sit eget præg ved valg af olie) |
|
kec2
Super bruger Oprettet: 27-Oktober-2009 Sted: Denmark Status: Offline Point: 312 |
Funktioner
Tak(0)
|
Nu er jeg ikke den, som køber popcorn i biograffen, men er vild med popcorn (poppet i en sstor gryde) i stuen til en film.
Så jeg kender ikke sagsforskellen på de måder. Hvad kan en popcornmaskine som en gryde ikke kan, med hensyn til snag og konsistens?
|
|
Der findes 10 slags mennesker. Dem der kan det binærer talsystem og dem der ikke kan.
|
|
Hackerjac
Guld medlem Oprettet: 25-September-2008 Sted: Videbæk Status: Offline Point: 2735 |
Funktioner
Tak(0)
|
Jeg har altid drømt om en stor hjemme biograf med en gruekedel til at lave popcorn i
|
|
claus_jac
Guld medlem Oprettet: 06-August-2008 Sted: Denmark Status: Offline Point: 5570 |
Funktioner
Tak(0)
|
man må gå ud fra en oplevelse - hvis man køber sådan en stor fætter på hjul? :-)
|
|
jake51
Guld medlem Oprettet: 02-Januar-2005 Sted: Randers Status: Offline Point: 6071 |
Funktioner
Tak(0)
|
https://forbruger-test.dk/popcornmaskine-test/
Interessant... når nu popcorn er biografen er så tosset dyre
|
|
Vi started' ud med ingenting og har det meste tilbage
Mikael Simpson |
|
KlausDM
Platin medlem Oprettet: 12-Marts-2010 Sted: Hammel, Jylland Status: Offline Point: 19210 |
Funktioner
Tak(1)
|
Det mest interessante er da at læse testen. Hold da op en gang øregas, de har ikke testet noget som helst og teksten er fuld af fejl! Klaus
|
|
Hackerjac
Guld medlem Oprettet: 25-September-2008 Sted: Videbæk Status: Offline Point: 2735 |
Funktioner
Tak(0)
|
Her hjemme har vi den der OBH ting, den er konen meget glad for Har prøvet et par stykker af de der varmluft popper, det er imho noget elendigt lort, popcorn bliver alt for tørre Personligt er min anbefaling at finde en popper der kan bruges olie i, det går dem bare mere lækker
|
|
Munch
Guld medlem Oprettet: 23-Juni-2018 Sted: Vejle Status: Offline Point: 4265 |
Funktioner
Tak(0)
|
Brugte tidligere microovn til popcorn, det var hurtigt og nemt. Men fik så at vide de bruger svinefedt til at poppe majsen, og det er mættet fedtsyre, så totalt usundt. Har også forsøgt med varmluft pop, og er enig med at popcorn er for tørre. Så goe gamle metode med en tykbundet gryde med låg, olie i bunden og popcorn majs i gryden og tænd for varmen. Så lyder det bare sjovt når det popper mod låget, og de smager ligesom dem i biografen.
|
|
Hackerjac
Guld medlem Oprettet: 25-September-2008 Sted: Videbæk Status: Offline Point: 2735 |
Funktioner
Tak(0)
|
Ja husk for guds skyld at lægge låg på
|
|
jacobthor91
Guld medlem Oprettet: 27-September-2012 Sted: ikast, danmark Status: Offline Point: 673 |
Funktioner
Tak(1)
|
hemmeligheden og den helt rigtige metode er efter min erfaring at poppe majsene i kokos olie! 1 DL majs til 2 spsk olie og 1 tsk salt som er Kværner til fint fint pulver morter.
Lugten fra biografen er det lige med det samme og smagen er simpelthen så genial! Den sidder lige i skabet! Jeg har prøvet både denne opskrift på maskine og i gryde. Det bliver perfekt
|
|
lunddal
Guld medlem Oprettet: 09-Februar-2006 Sted: Danmark Status: Offline Point: 8556 |
Funktioner
Tak(0)
|
Ja, kokosolie og meget fint salt.
Hvis man har mulighed for at handle i Inco, Dagrofa Food Service eller andre engrosbutikker, kan man måske finde rigtig popcorn-salt. Og så skal gryden ikke have fuld knald, og låget bør heller ikke være helt på, da dampen gerne skal kunne slippe ud, så popcornene ikke bliver seje. |
|
Besvar | Side 123 4> |
Skift forum | Forum-tilladelser Du kan ikke oprette nye emner i dette forum Du kan ikke besvare indlæg i dette forum Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum Du kan ikke stemme i dette forum |