recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Spillekonsoller
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - MKV på PS3
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketMKV på PS3

 Besvar Besvar Side  <1 789
Forfatter
Besked
Sickboy Se dropdown menu
Bruger
Bruger
Avatar

Oprettet: 05-April-2008
Sted: Kolding
Status: Offline
Point: 249
Direkte link til dette indlæg Sendt: 13-Marts-2009 kl. 12:20
Egentlig vil jeg gerne benytte mig af AVCHD mulighederne i de nye versioner af MKV2VOB, men jeg kan simpelthen ikke vænne mig til at have en stor sort bjælke under filmen, istedet for 2 mindre under og over. En af de største grunde til jeg gerne vil bruge AVCHD er at man bibeholder 24p, hvilket man ikke kan når man konverterer til en fil. Med AVCHD kan man også få soft subtitles lagt på uden at skulle transcode.

Iøvrigt vil jeg give Rytlig ret i at "PS3 Media Server" er et genialt program, hvad enten man bruger det som almindelig server eller til at konvertere on the fly. Man skal dog være opmærksom på at det kræver rimelig meget cpu kraft for at kunne konvertere on the fly, især hvis man vil beholde DTS'en og det er en 1080P MKV fil. Min gamle Core2 DUO E6600 kan ikke helt følge med, selvom den er clocket til 3.2GHz.
Til top
dannemand Se dropdown menu
Bruger
Bruger
Avatar

Oprettet: 30-Juli-2008
Sted: 8000
Status: Offline
Point: 212
Direkte link til dette indlæg Sendt: 13-Marts-2009 kl. 23:52
Hejsa.

Hvis mit spørgsmål ikke høre til her, så er det nok en siger til, så skal jeg nok starte et nyt.

Men har lige et par spørgsmål om forbindelse og film.

Nogle film kan jeg bare få kopieret over. PS3'en siger "Der er ikke nok ledig plads på harddisken, men der er 40 gb ledig. Dette sker både ved nogle avi og divx.

Jeg har så fået løst problemet med at jeg converter avs videoconverter til H264/avc 768 kbps. Men et klip på cirka 30 min måske tager 20 min at lave om. Så må der da være smartere måder at omgåes det på. Spørgsmålet er bare lige hvordan?

I den anden kategori har jeg lidt problemer med forbindelsen. Når Java PS3 og min PS3 søger, så fatter de ikke at finde hinanden. Har også prøvet med tversity. Intet hjælper andet end at reboote. Får ikke rigtig nogen fejlkode. Så den er nok lidt svær at løse. Men det skader jo ikke at høre.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <1 789
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu