recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Generelle emner > Nyheder, anmeldelser & omtaler
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Google Assistent.
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Google Assistent.

 Besvar Besvar Side  <123
Forfatter
Besked
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 963
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 06-Oktober-2016 kl. 20:45
Oprindeligt skrevet af Flick Flick skrev:

Okay, nu har jeg forklaret dig grunden til hvorfor det er naivt, kan du ikke forklare mig grunden til hvorfor jeg er naiv?


Nej du har ikke forklaret noget som helst. Du har desværre bare udstillet din uvidenhed.
Det handler jo ikke om hvad der sendes til Google eller Apple. Derfor er det total ligemeget om et system er åbent eller ej når det kommer til privat livets fred.
Det der betyder noget er hvad firmaerne vælger at gøre med den data du har givet dem. 
Og her er det inderligt ligegyldigt om du vil vælge Android frem for iOS. Fordi det er ikke Android der er målet her. Det er Google. Og uden google er Android ca lige så godt som Windows Phone. Altså ikke meget værd i min bog.

Du skriver også at du kan styre det i Android. Dette tvivler jeg meget på du kan. Du kan muligvis hente en 3. parts rom og sætte din lid til en person/ firma du ikke kender. Ja god fornøjelse med det. Det skal den nok blive mere sikker af. Du kan også vælge at roote men hovedparten af dem der gør dette følger blot en guide på nette og fatter ikke de ender med et utrolig sårbar system hvis de ikke sørger for at låse bootloaderen efterfølgende. 
Så kan du selvfølgelig også lade være med at bruge googles egne apps. Ja det kan du. Men prøv at droppe alle apps fra Google på en Android så har du en pæn jammerlig oplevelse af Android tilbage med 3. parts apps garenteret fyldt med reklamer. Fedt!

Jeg kunne skrive meget mere. Men har lidt på fornemmelsen at du vil vælge at fokusere på små fejl i det jeg skriver i stedet for at se det store billede. Så gider ikke spilde mere af min tid. :-) 
Min pointe er at jeg ikke stoler på Google. Jeg bruger heller ikke gratis apps med reklamer hvis jeg kan finde et bedre betalt alternativ.
Men hvis du er okay med den måde google operere på så vælg da endelig google. Hvis jeg kunne leve med det valgte jeg også google fordi på mange punkter er deres tjenester på højde og enda bedre end Apples.

Til trådstarter: Sorry fordi jeg røg off topic. Fortsat god debat. :-)
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
Flick Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 05-December-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 245
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Flick Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 06-Oktober-2016 kl. 23:23
@ kenneth85
Du ser kun hvad du vil læse, og ikke hvad jeg faktisk skriver, med andre ord så prøver du at putte ord i munden på mig, som jeg ikke har sagt.
Det er allerede en indikation på at du egentlig godt ved at det er din uvidenhed der bliver udstillet, og du fejlagtigt prøver at rette op på det.

Det er ikke ligemeget om det er open source eller ej, for du ved jo absolut intet om hvad Apple gør med dine data, udover hvad de skriver, det kan du så vælge at stole naivt på, men det gør jeg ikke.
Det er jo også blevet bevist før at de indsamlede GPS data om en, selvom man havde slået det fra.
Du kan slå tracking og indsamling af oplysninger fra i indstillinger både i iOS og i Android, men alligevel vælger du naivt at stole på at Apples "virker bedre" end Androids.
Personligt stoler jeg ikke på nogen af dem, så jeg kan ikke lige se hvordan det gør mig naiv, som du skriver, men det må du da meget gerne uddybe.

Du har åbenbart ikke hørt om CyanogenMod som går meget op i privacy, og er baseret på Android.
Dette er noget som kan lade sig gøre, netop fordi Android er open source.
Hvis du kendte til CyanogenMod så ville du slet ikke begynde at nævne noget med at bruge andre apps end Googles.

I din første kommentar skriver du også at man skal vælge at acceptere personlige ads, det passer ikke, da deres advertising system er opt-out, og altså ikke opt-in.

PS: Du røg allerede off-topic i din første tråd.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <123
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu