recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > Modtagelse og udstyr generelt
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Eget kabelmodem til Hiper bredbånd (via kabel-tv)?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Eget kabelmodem til Hiper bredbånd (via kabel-tv)?

 Besvar Besvar Side  <123
Forfatter
Besked
Vilstrup Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 12-November-2008
Status: Offline
Point: 1005
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Vilstrup Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 03-August-2018 kl. 20:41
jeg har selv Hiper og har koblet min egen router efter hipers modem/router, du kan ikke undgå modem/router fra den internet udbyder du vælger, du kan slå hifi delen fra i udbyderen router og derved koble din egen nye router til og bruges wifi.

Flytning af hipers modem/router er ikke noget problem, det er bare et længere coax kabel som skal bruges og så virker det.

Jeg har som sagt selv hiper og har købt en anden router som er koblet efter hipers modem/router, jeg blev også anbefalet at koble hipers router i bridge mode, hvilket så ødelagde mit eget, så tilbage til normal igen :-)

Så længe at du har sørget for at hipers modem/router og din router ikke har samme hoved/start ip adresse, kan jeg ikke forstå eller se hvorfor hipers router skal i bridge mode, muligt at man vinder lidt mere mbit, men det er ikke nat og dag forskel tror jeg ikke.
Mvh.

Vilstrup
----------------
Min Hjemmebio - MK Sound S150 System
Til top
bubbleboy Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 15-Juni-2013
Status: Offline
Point: 769
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér bubbleboy Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 03-August-2018 kl. 22:00
Det med eget modem... Yousee tillod det førhen. Ændringen skyldes sikkert, at de ønsker en nemmere process, når kunderne skal udstyres med nye modemmer.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <123
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu