recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Hi-Fi
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Chromecast Audio taber stream ofte
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Chromecast Audio taber stream ofte

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
AllanHvass Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 05-Juni-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 149
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér AllanHvass Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Chromecast Audio taber stream ofte
    Sendt: 13-December-2023 kl. 14:04
Efter i adskillige år at have haft et stabilt setup med 2 styk Chromecast Audio og 3 styk JBL Link højttalere, er enhederne nu begyndt ofte at tabe en stream, så lyden stopper.

Det startede måske for et halvt år siden, i starten som om det kun var i en Chromecast enablet app (TuneIn) og overvejende med diverse DR kanaler. Blev løst midlertidigt ved at bruge DRs egen app til at caste DR kanaler. Men nu er det blevet stedse mere ustabilt, sker på tværs af apps - Spotify, 1fm, TuneIn og DR - og for alle typer streams, omend live radio stadig virker til at være mest udsat.

Så længe den app som har igangsat stream er åben og i forgrund på f.eks. telefon stopper stream stort set aldrig, om end man nogen gange kan høre på lyden og se i appen, at streaming stopper kortvarigt (under 1 sekund) og appen så samler streamen op igen og sender til Chromecasts. Hvis telefonen er låst og appen er i baggrunden sker denne "recovery" dog ikke og lyden stopper helt. Dette er også på tværs af flere telefoner. Nogen gange kan streaming dog fortsætte uden problemer i timevis, som det er meningen og som altid virkede fint de første mange år.

Har for nyligt udskiftet wifi miljøet komplet (tre nye APer), men problemet var der både før og efter, om end det måske endda blevet en anelse værre med nye APer.

Efter diverse tests med at fabriks nulstille Chromecasts, teste forskellige wifi settings, have Chromecasts smask op af AP, prøve andre mobil telefoner, søgt meget på Internettet, etc. er jeg løbet tør for ideer. Lige nu synes eneste løsning at være, at købe en dedikeret tablet til at køre musik fra og sikre den ikke går i power save eller blot låser skærm men har musik app som forgrunds app hele tiden. Noget besværligt og hele mobil delen forsvinder lidt (starte musik hvor som helst fra hvilket som helst device).

Nogen ideer eller endnu bedre kendt problem?
Med venlig hilsen
Allan Hvass
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu