recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > Streaming media
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Synology DS-207+ over internettet
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketSynology DS-207+ over internettet

 Besvar Besvar Side  <123
Forfatter
Besked
PerW Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 20-Marts-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4109
Direkte link til dette indlæg Sendt: 10-Maj-2009 kl. 08:22

jeg vil tro at det bliver lidt kompliceret, hvis du har 2 route, der begge virker som router og begge uddeler DHCP adresser.

External og internal port skal være det samme. På din fullrate router burde du kunne forvarde alt på port 5000 til din andens routers IP adresse (den har sin egen IP adresse) og på den trådløe router forwarder du igen alt på 5000 til IP-adressen på din nas boks (Single Port Forwarding).

Start med at give din NAS boks en fast IP.

Jeg har lige kigget på min router.

DMZ giver mulighed for at sætte en boks op, hvor der er fuld åbent til fra internettet, hvor routens FireWall funktion er slået fra. Det er nok ikke det du vil.

Så kan man forwarde specifikke request fra internettet til en bestimmt ip-adresse på sit netværk. Det er det du vil og er det sidste skærm dump. Her skal du så angive de porte der skal åbnes for. Portnr. finder du i dokumentationen til dit produkt. Men for NAS boksen er det nok port 5000. Dette er måde den external og internal.

Til top
 
 Besvar Besvar Side  <123
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu