recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > Streaming media
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Sonos vs Squeezebox på So ein ding
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketSonos vs Squeezebox på So ein ding

 Besvar Besvar Side  <1 101112
Forfatter
Besked
slate Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 22-August-2007
Sted: Struer, Denmark
Status: Offline
Point: 589
Direkte link til dette indlæg Sendt: 22-Marts-2010 kl. 23:45
Oprindeligt skrevet af Henrik B. Henrik B. skrev:

Oprindeligt skrevet af slate slate skrev:

- Hent Ekahau_HeatMapper til din bærbar og check hvilke andre trådløse netværk de er i nærheden; hvilke kanaler bruger de og vurder deres styrke... hvilken kanal bruger din router?
 
ALternativt kan man hente dette lille program, som kan det samme - uden registrering. Wink
 
M.v.h.
Hmm træls hvorfor skulle de nu gøre det Confused nå hvad Anders And har vel også brug for det program
Stue: Duet->Beresford Caiman->Carver A-500x->B&W 704 + Tosh EP35, Sony 32v5500

Kælder: Mitsu HC6000, Steward 92", Tosh XE1, Oppo 93, Onkyo 875, JBL+Velo

DVD:124, RØD:141, BLÅ:107
Til top
Muele Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 14-August-2007
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 747
Direkte link til dette indlæg Sendt: 23-Marts-2010 kl. 08:53
Oprindeligt skrevet af heuzen heuzen skrev:

@muele
 
Synes ikke at det er fedt, når man blir personlig. Confused Det at jeg nævner mine IT kompetencer er ikke for at blære mig eller noget. Det er mere fordi man skal have den slags kompetencer for at få SB til at virke, da SB hver dag og flere gange om dagen mister forbindelsen. Min erfaring siger mig, at det sikkert vil kunne løses med kabel, men da jeg ikke er interesseret i flere kabler, så anser jeg en test af dette for omsonst. Jeg føler ikke, at det ville give mig noget i fejlsøgningen, at konstatere noget som sikkert vil virke. Og hvis det virkede - hvad skulle jeg så? 
 
Nej, jeg "roder" ikke med mit netværk. Jeg har ifm. med fejlsøgning arbejdet med opsætningen - f.eks. kryptering eller ej og versioner af kryptering, samt adresse reservationer. Men ikke mere end det, da alt andet fungerer fint og har gjort det hele tiden. Derudover har jeg erfaring nok til at gøre dette kontrolleret (step-by-step). Derudover håndterer routeren vores IP-telefoni og er ikke vores, så der "pilles" ikke "farlige" steder.
 
Routeren er skiftet 2x fra DSL leverandør (af andre årsager), samt jeg har testet en tredie. 
 
Nej, jeg bruger ikke skjult SSID
 
Du skal dog have tak for dit input omkring NAS. Dog har jeg købt denne NAS, da den har et indbygget Squeezecenter server og flere har anbefalet den. Derudover har supporten heller ikke nævnt det. Dog anser jeg den for værende langsom, men at den skulle være for langsom til SB har jeg dog ikke tænkt på. Det er en Netgear Duo med GB NIC og jeg er egentlig ok tilfreds, men dens GUI er langsom - måske er der noget der?
 
Hvorfra ved du, at jeg ikke har gjort det???? Du er god til antagelser...
Det er trist at tråden er gået hen og blevet en flamewar... Men det skete nok i det øjeblik at der kom en post med ordene 4xSKOD.Thumbs Down
 
For dog at puste lidt mere til gløderne, så synes jeg det er useriøst at du ikke vil prøve et kablet setup fordi du mener det "sikkert" ER det trådløse netværk der er problemet... Jeg fatter ikke det resonnement.
 
Hvis det var mig der havde problemet, ville jeg kable mine receivere, slukke controlleren og styre musikken vha web gui'en. Det ville jeg så gøre et nogle timer indtil jeg var sikker på om stabiliteten var blevet bedre eller ej. Så ville jeg tage den ene receiver over på trådløs, senere den anden og til sidst ville jeg tænde controlleren igen. Så havde jeg en ide om dels om controlleren ødelægger det og dels om det var det trådløse net der var årsagen.
 
Nå, men det kan også være lige meget nu. Du har jo købt noget andet og dit Squeezekram skal du nok kunne få solgt.
 
 
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <1 101112
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu