recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forum forside</b> Forum forside > Visnings- og lytte-udstyr > Hi-Fi
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Høretelefoner der holder lyden ude og inde
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Høretelefoner der holder lyden ude og inde

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Besked
NikolajDS Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 14-Juli-2011
Status: Offline
Point: 152
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér NikolajDS Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-August-2017 kl. 09:50
Tenderende off-topic, but here goes:

Overvej hvad det gør, at du sidder med høretelefoner på, og kæresten sidder ved siden af og ser fjernsyn...

Jeg kan sagtens følge problematikken, og hustruen og jeg har da samme "problemstilling", men jeg vælger dog kun at have "min" lyd i det øre, som vender væk fra hustruen.
Så har jeg lyden fra den sport, review, dokumentar etc., som jeg sidder og ser, i det ene øre, men er samtidigt til at komme i kontakt med.
Derudover så har jeg valgt at anvende bluetooth: Det giver desværre en lille forsinkelse i forhold til billedet, til gengæld kan jeg fortsat høre kampen eller andet, selvom jeg lige går lidt rundt, uden at jeg er inde i en "ostklokke" i form af høretelefoner.

(Jeg anvender selvfølgelig også sommetider lyd i begge øre, men så er det når jeg har behov for at koncentrerer mig, og så ved hustruen også, at hun skal gøre lidt mere for at få min opmærksomhed. 
Til top
Annonce


Til top
allanolsendk Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 01-Februar-2016
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 9
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér allanolsendk Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-August-2017 kl. 20:09
Hvor højt spiller lillemor på tv 😬. Hvis du køber over ear så er der i de fleste modeller med skum en smule lyd dæmpning allerede. Og med selv en lav volume på musik bliver du ikke generet synderligt af tv.

Nå ja, og hvis du dropper BT og aktiv støjdæmpning, så får du MEGET mere musik for pengene. Jeg læste med stor fornøjelse med på følgende link inden jeg investerede.

https://marco.org/headphones-closed-portable

Jeg prøvede et par modeller i hifiklubben og bose i elgiganten og fandt at marcos rating/oplevelser passede meget godt med mine oplevelser.

Jeg ville aldrig købe bose til musik, men heldigvis er præferencer forskellige. Her er marcos kommentarer til lyd kvalitet på den lille bose 😬.

Bose QC25: Unlike most active noise-cancelling (ANC) headphones, the QC25 can operate passively. With ANC off, an old-Beats-like bass boominess dominates, the midrange is very recessed, and treble detail is severely lacking, as if you’re listening through a pillow. When the ANC is turned on, an equalizer is also engaged that dramatically boosts the midrange and treble, but it goes too far and sounds very harsh and artificial. The ANC is excellent, though.
Til top
Henrik K Kristensen Se dropdown menu
Bruger
Bruger
Avatar

Oprettet: 14-Februar-2010
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 214
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Henrik K Kristensen Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-August-2017 kl. 23:36
Jeg har det lidt som allanolsendk (selvom jeg ikke har ret meget forstand på teknikken og terminologien).

Jeg har et par Bose QC25 og de er fantastisk i flyet og til dels i toget til at fjerne støj og se film/serier.
De kan også bruges til min musik, men hver gang jeg hører musik på dem sidder jeg og savner mine gamle... hold nu fast... billige Creative Aurvana Live til 500 kr.

Jeg er ikke audiofil og kan ikke sige hvad der var bedre, men jeg havde bare en bedre musikoplevelse uden den active noise cancellation.
Jeg hører ofte musik på min macbook pro imens konen ser noget på fjernsynet og Aurvana Live gav god lyd og holdt nok støj ude... altså "stue-støj". Motorstøj holder QC25 langt bedre ude, men SÅ meget flyver jeg heller ikke :-)

Nuvel, det var ikke bluetooth, men det savnede jeg ikke - jeg foretrækker faktisk at jeg aldrig skal tænke på batteri osv - det er bare at stikke ledningen i og så kører vi :-)

Jeg skal have skaffet mig et par Aurvana Live2 til musik.
Andre herinde kan sikkert komme med endnu bedre bud, men jeg synes det er meget "value-for-money" til musik.

Håber du finder hvad du søger.
Samsung UE55F8005 - Samsung BD-F7500 - Yamaha RX-V475 - Jamo S 626/62
Til top
tipsen Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 29-August-2005
Sted: Odense, Denmark
Status: Offline
Point: 3605
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér tipsen Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-August-2017 kl. 00:43
Jeg endte også med et par QC35 og er fint tilfreds - mener jeg købte dem til 2.333kr og de var vist også til 2.222kr nogle uger senere.
Til top
allanolsendk Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 01-Februar-2016
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 9
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér allanolsendk Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-August-2017 kl. 08:25
Hvis budgettet rækker til små 2000,så vil jeg da gerne anbefale at kigge på B&O H6 gen 2. Den kostede tidligere 3000 og nu har B&O valgt at sænke prisen til 1899. Den er super behagelig at have på. Og så spiller den godt ☺️.

      
Til top
Alinity Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 20-Oktober-2016
Status: Offline
Point: 191
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Alinity Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-August-2017 kl. 18:20
Det skal være BT og det skal være med ANC så jeg kan lukke alt ude. Det er ikke KUN til musik, men allround brug. Jeg prøvede et par QC 35 i dag og må sige at der ikke er noget over eller ved siden af. Jeg var solgt med det samme ud af alle de modeller jeg prøvede. Jeg kan godt leve med, at der "måske" findes bedre alternativer derude, men til 2.500 kr. har jeg fået mig et par hørebøffer "for livet" som kan holde lyd ude og inde. Og som en lille bonus lignede jeg heller ikke noget der er løgn, som jeg f.eks. gør med mine Steelseries Siberia når jeg gamer!

Tak for alle jeres inputs.
Til top
Ukke Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 26-November-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 1488
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ukke Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-August-2017 kl. 23:45
Bose er flittige til at udgive firmware til deres produkter og de lytter rent faktisk til deres kunder, når de kommer med inputs til forbedringer.

Med nyeste firmware kan du blandt andet justere ANC i 3 niveauer: fuld, medium og fra.
Til top
tipsen Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 29-August-2005
Sted: Odense, Denmark
Status: Offline
Point: 3605
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér tipsen Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 06-August-2017 kl. 16:07
Ukke: Gælder det til QC35? (synes godt at der kan være lidt baggrundsstøj når man bruger dem - sådan en stille susen.
Til top
 Besvar Besvar Side  <12
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu