Siden 2003 Det danske community for hjemmets elektronik og indhold 205.000 unikke brugere hver måned (gns)
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Tablets og telefoner > Apple udstyr
  Nye indlæg Nye indlæg   Ubesvarede Ubesvarede   Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - iPad Pro 10.5"  vs. MacBook Pro 13" entry
  Regler og retningslinjer Regler  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

 iPad Pro 10.5" vs. MacBook Pro 13" entry

Side  <123
Forfatter
Besked
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 527
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-August-2017 kl. 20:06
Ja sådan som jeg læser dine inlæg og dine ønsker så tror jeg 10" er et fint valg til dig.
12,9" syntes jeg personligt er for stort for en tablet til at det er behageligt at sidde med. 

Ja keyboard på iPad kan bestemt lade sig gøre i en sofa/lænestol. Men det bliver aldrig lige så behageligt som den macbook jeg sidder med nu :-)

Ang. 12" macbook så kan jeg sagtens følge dig. Ville blot nævne at den jo var en fin mellemting som er utrolig kompakt. Jeg prøvet den i en butik og var meget imponeret. Skulle vi have en ekstra pc kunne det meget vel blive den.
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
Annonce
Til top
Alinity Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 20-Oktober-2016
Status: Offline
Point: 91
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Alinity Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-August-2017 kl. 20:28
@kenneth85

Jeg var også først hook på en 10,5" men så kom jeg til at tænke igen, og 12,9" giver måske lidt mere mening, nu split-screen og mere multitasking kommer til iOS 11? Jeg har skåret et stykke ud af en MDF plade i dag, der har samme størrelse om 10,5" og 12,9" (ja så nørdet er jeg) og prøvet at ligge og sidde med dem i sofaen, og der synes jeg nu ikke at 12,9" er for voldsom, men det er jo hver sin smag, og jeg skal da helt klart lige over i Elgiganten eller lign. og se dem igen og demo dem igen.

Nej, keyboard bliver aldrig så behageligt som på en let MacBook, men som sagt, så er mit behov for at skrive meget ikke særlig stort, og når jeg endelig har behovet, så har min kæreste som sagt en MB Air og jeg har en god stationær PC, som jeg kan anvende til større projekter som fx tekstbehandling, Photoshop osv. 

90 % af tiden vil jeg anvende iPad Pro'en som en tablet halvt liggende i min sofa, og derfor overvejer jeg virkelig en iPad (samme med de andre grunde) fremfor en laptop.

Derudover skal det siges, at jeg synes det er mega tamt, at man kun får én til to porte ved en MacBook eller MacBook Pro og det er USB-C - så man skal have en adapter hver gang man skal noget. I min kærestes MB Air er der sågar en SD-kort læser, hvilket er rigtig handy når vi skal have billeder ind fra vores Canon EOS kamera. Derudover er jeg rigtig irriteret over, at man ikke har beholdt MagSafe, men skal lade via en USB-C port, så jeg er faktisk lidt sur på den nye MacBook Pro når alt kommer til alt.

Men sådan er det jo bare, men tror godt nok jeg ender med at købe en iPad
Til top
JordanDK Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-December-2009
Sted: Randers NØ
Status: Offline
Point: 2092
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JordanDK Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-August-2017 kl. 23:39
Oprindeligt skrevet af Alinity Alinity skrev:

Jordan: Tak for svar. Hvad gav du for Office pakken til din iPad? Og hvilket tastatur anvender du?


Office pakken har jeg gratis igennem mit studie med 5 licenser til.

Til iPad Pro har jeg endnu ikke tastatur, har jeg dog til min gamle iPad.

Overvejer dog købe dette https://www.logitech.com/da-dk/product/slimcombo#specification-tabular

Da tastatur nemlig kan tages af når man bare vil surfe i sofaen med iPad.

Redigeret af JordanDK - 08-August-2017 kl. 23:44
Mess with the best, die like the rest.
Til top
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 527
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 09-August-2017 kl. 06:55
@Alinity
Min bror har en iPad Pro 12,9" som jeg har prøvet. Jeg syntes den er for stor. Og de 200g den veje mere. De kan mærkes især hvis man holder den længe.
Men smag og behag.
Jeg tror heller ikke der vil være den store forskel når det kommer til multitasking. Og med de apps du lister så er det måske også begrænset hvor ofte du vil komme til at bruge multitasking. 
Men hvem ved måske er det lavet så godt i iOS 11 at det kommer helt af sig selv at man bruger det mere. Jeg bruger det selv kun i dag på min Air 2 når jeg skal finde en lomme regner frem og regne noget ud fra data på en hjemmeside. Eller skrive nogle noter ned. 
Bid også mærke i at de har samme CPU men at 12,9" har en større skærm. Så 10,5" vil formentlig preforme lidt bedre da den ikke skal trække lige så mange pixels.
Redigeret af kenneth85 - 09-August-2017 kl. 08:04
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
 Besvar Besvar Side  <123


Skift forum
Forum-tilladelser Se dropdown menu