Siden 2003 Det danske community for hjemmets elektronik og indhold 205.000 unikke brugere hver måned (gns)
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > Distribution og udstyr generelt
  Nye indlæg Nye indlæg   Ubesvarede Ubesvarede   Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - VPN med ekstra trådløs router hjælp
  Regler og retningslinjer Regler  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

 VPN med ekstra trådløs router hjælp

Forfatter
Besked
Naiera Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem
Avatar

Oprettet: 15-August-2004
Sted: Aarhus
Status: Offline
Point: 10169
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Naiera Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: VPN med ekstra trådløs router hjælp
    Sendt: 16-Maj-2017 kl. 18:49
Jeg har købt en ekstra, billig ASUS RT-AC51U som jeg har sat til min youSee Sagem 3890 (som jeg i øvrigt også modtog i dag, og som klarer 113/34 på min 100/30 forbindelse ) med kabel. Selvfølgelig Men det med VPN er ikke så nemt at smide på den ekstra router, som jeg havde håbet Når jeg går ind i den ellers så fine menu på Asus'en, får jeg dette at vide:

Citér The wireless router currently uses a private WAN IP address (192.168.x.x, 10.x.x.x, or 172.16.x.x). Please configure DDNS service before starting the VPN server.


Når jeg går ind og vil sætte DDNS op får jeg dette at vide:

Citér If you cannot use ASUS DDNS services, please go to http://iplookup.asus.com/nslookup.php to reach your internet IP address to use this service.
The wireless router currently uses a private WAN IP address.

This router may be in the multiple-NAT environment and DDNS service cannot work in this environment.


Jeg håber der er nogle netværks-proffer derude som kan hjælpe Jeg har googlet her og der, men det meste, må jeg indrømme, virker ret græsk for mig.

Min VPN understøtter skam OpenVPN, og ved betaling to år forud er det faktisk billigere end Unblock Us og lignende, så det ville være fantastisk hvis det kunne komme til at virke. På computer kan jeg bruge udbyderens app til VPN, så den nye Asus skal faktisk kun bruges til at sende noget VPN til mit Apple TV, så jeg igen kan komme på amerikansk Netflix, og måske på sigt også få Hulu Live TV til at virke.
Til top
Annonce
Til top
 Besvar Besvar


Skift forum
Forum-tilladelser Se dropdown menu