Siden 2003 Det danske community for hjemmets elektronik og indhold 205.000 unikke brugere hver måned (gns)
<b>Forside</b> Forside > Brugergrupper > Stofa digital modtagere
  Nye indlæg Nye indlæg   Ubesvarede Ubesvarede   Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - zaptor skal genstartes
  Regler og retningslinjer Regler  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind
Emne lukket

 zaptor skal genstartes

Side  12>
Forfatter
Besked
cjoscar Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 22-Marts-2005
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 227
Direkte link til dette indlæg Emne: zaptor skal genstartes
    Sendt: 16-April-2010 kl. 19:42
I et stykke tid har jeg ca. hver 2-3 dag skulle genstarte zaptor når jeg tænder den fra standby, lampen blinker ved hver tastetryk på fjernbetjeningen men den bliver bare i start menuen, den med det lille billed til højre, indstillinger osv. til venstre og epg i bunden og kan ikke komme videre uden at jeg hiver stikket ud.
Til top
Annonce
Til top
kimfrede Se dropdown menu
Junior bruger
Junior bruger


Oprettet: 12-Juli-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 45
Direkte link til dette indlæg Sendt: 17-April-2010 kl. 10:12
Ja - jeg har oplevet samme. Det er dog ikke så generende, da Zaptorboksen blot fungere som "sekundær tuner", men alligevel: Efter de fik fikset alle børnesygdomme har den faktisk kørt upåklageligt i lang tid, men så...

Nogle der har lignende oplevelser - eller måske en forklaring? Ny firmware?
/kims
Til top
Mike S. Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 13-Juni-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 2908
Direkte link til dette indlæg Sendt: 18-April-2010 kl. 16:06
Kundenumre hjælper altid supporter og udviklere der så kan prøve at genskabe.

Også forhold som hvordan den er forbundet etc. er godt ;)
Zaptor Motorola
40" SonyX3500
40" Samsung F71
NAD L76 surround med Dali
En skærm er et panel hvortil man putter input ind i...
Til top
cjoscar Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 22-Marts-2005
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 227
Direkte link til dette indlæg Sendt: 18-April-2010 kl. 20:34
Oprindeligt skrevet af Mike S. Mike S. skrev:

Kundenumre hjælper altid supporter og udviklere der så kan prøve at genskabe.

Også forhold som hvordan den er forbundet etc. er godt ;)

Forbindelsen er der ikke lavet om på siden den blev installeret for ca. 14 mdr. siden

kundenr. 3548294

Til top
kimfrede Se dropdown menu
Junior bruger
Junior bruger


Oprettet: 12-Juli-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 45
Direkte link til dette indlæg Sendt: 18-April-2010 kl. 21:47
Jamen hvis det hjælper Smile: 9335234

Zaptor er forbundet til fjerneren med et HDMI ver 1.3 kabel - som den altid har været...

/kims
Til top
jando Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 25-Februar-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 14
Direkte link til dette indlæg Sendt: 15-Maj-2010 kl. 12:25
Jeg har haft samme problem jævnligt på det sidste.
Har lige kontaktet support, som fik mig til at boote helt fra bunden med
hentning af nyt software. Ved ikke om det hjælper.
Kunde 1323278.
Til top
Mike S. Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 13-Juni-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 2908
Direkte link til dette indlæg Sendt: 15-Maj-2010 kl. 14:46
Er der  nogen der har wifi på boksen?
Zaptor Motorola
40" SonyX3500
40" Samsung F71
NAD L76 surround med Dali
En skærm er et panel hvortil man putter input ind i...
Til top
Rikkesfar Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 16-December-2007
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 123
Direkte link til dette indlæg Sendt: 15-Maj-2010 kl. 21:53
Jeg har oplevet problemet en enkelt gang for et stykke tid siden på min Zaptor med wifi. Jeg må imidlertid ofte (ca. hver anden dag) genstarte den, så det var ikke noget jeg tog speciel notits af. Den skal typisk genstartes p.g.a. sort skærm eller hvis jeg trykker epg frem efter længere inaktivitet.

Jeg har ikke haft det samme problem med min anden Zaptor som er med (netværks)kabel. Den har kørt længe uden genstart.
Til top
cjoscar Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 22-Marts-2005
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 227
Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-Maj-2010 kl. 09:27

Jeg har min kablet og har været nødt til at genstarte 3-4 gange i denne uge.

3548294.

Til top
erikhave Se dropdown menu
Junior bruger
Junior bruger
Avatar

Oprettet: 22-Januar-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 34
Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-Maj-2010 kl. 19:33
Jeg har også genstartet 3-4 gange i denne uge. Min internetforbindelse er også kablet.
 
Selve menuen, som Zaptor starter op i bliver hængende (samme billede som når man trykker på menu). Jeg skal så genstarte Zaptor boksen med genvejen, menu - pil op 2 gange - ok - pil op - ok - pil til venstre - Blå tast. (Genstart med rød tast afhjælper ikke problemet).
Erik Have Nielsen
AN-TV Aalborg-Nørresundby Antenneforening
Kundenummer 1677228
Panasonic TX-P42V10E
Til top
jando Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 25-Februar-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 14
Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-Maj-2010 kl. 20:09
Jeg har også genstartet flere gange på det sidste, på samme måde som erikhave beskriver.
 
Efter råd fra Support lavede jeg total reboot, og jeg har ikke haft problemer et døgns tid.
 
Total reboot:
Genstart Zaptor som erikhave beskriver eller ved at slukke og tænde strømmen til boksen.
Når den første '*' begynder at blinke på boksen trykkes på "Menu" på fjernbetjeningen.
Så kommer man ind i den blå "Firmware configuration menu".
Under Video kan man tjekke/ændre sine video-indstillinger.
Under "System" vælges først "Remove software" og derefter "Factory reset".
Til sidst tilbage til hovedmenuen og vælg "Reboot without saving".
NB: Favoritter skal herefter oprettes forfra.
 
 
Til top
jando Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 25-Februar-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 14
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-August-2010 kl. 17:08
Dette problem har været væk i nogen tid; men nu har jeg haft det flere gange
den sidste uges tid.
Jeg har lige lavet total reboot med ny load af software.
 
Kunde 1323278.
Til top
 Besvar Besvar Side  12>


Skift forum
Forum-tilladelser Se dropdown menu