recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Hi-Fi
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Anbefaling af wireless hovedtlf m/hearthrough
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Anbefaling af wireless hovedtlf m/hearthrough

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Besked
buenso80 Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 07-Marts-2010
Sted: Roskilde
Status: Offline
Point: 153
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér buenso80 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 13-Juni-2018 kl. 19:25
Dag 2 med jabra elite active 65t:

Ved lav musik kan man fint høre trafikken når man cykler. Dog får jeg ondt i ørerne af de medfølgende silicone dutter. 
Jeg er fuldt ud tilfreds med hearthrough'en på dette headset.
Og musikken er fyldig og fin.
Samtaler er dog en anden sag. Lyden ved opkald er metallisk og ustabil.
Har tidligere ejet et almindeligt mono bluetooth headset fra jabra og der var lyd ved opkald også metallisk og der var udfald. En medarbejder i Power kunne berette at Jabra headsets bruger meget båndbredde ved opkald fordi de ønsker at have den fyldigste lyd på markedet. Dette giver dog bagslag hvis man befinder sig et sted med dårligt signal.
Et plantronics headset til 149,- løste mine problemer med opkaldskvaliteten i udkantsdanmark.
Som sportsheadset til musik kan jeg stadig anbefale det. Går ud fra at øresmerter lindres ved at udskifte gummi-dutterne med nogle af memoryfoam. 

Selve bluetooth forbindelsen mellem tlf og headset spiller max.
Ingen udfald af nogen art, og jeg elsker autostop og start funktionen når den ene øreprop fjernes og isættes.

Selvom jeg har kunnet læse mig til at b&o e8 har lidt knas med bluetooth forbindelsen, samt forsinkelse på lyd ved video , har jeg besluttet mig for at give de knap 700,- ekstra det koster i forhold til Jabra active 65t
Dette fordi at det egentlig er det headset jeg har luret på fra start , og fordi opkaldskvaliteten på Jabra stadig er skuffende de steder jeg befinder mig mest.
Lidt surt at skulle undvære ip55 sved og vandtætheden på t65 men jeg håber at e8 er sved og støvbestandig som b&o lover på trods af, at det ikke umiddelbart har en ip rating.
Jeg ved godt at man betaler en høj pris for mærket og at batteritiden er ringere. Men jeg er åbenbart en sucker for de smukke ting i livet. Og b&o kan altså bare noget med design.


Redigeret af buenso80 - 13-Juni-2018 kl. 20:34
Til top
Annonce


Til top
Flippo Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 04-Januar-2018
Status: Offline
Point: 326
Funktioner Funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Flippo Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 13-Juni-2018 kl. 19:56
Vi har netop solgt hustruens e8, fordi de ikke kan bruges i forbindelse med f.eks. løb. De sidder ikke godt nok i ørerne.
Vi oplevede ingen Bluetooth problemer, og heller ikke forsinkelse i lyden. Ved opkald er lyden i e8 fin. Til gengæld er lyden i den anden ende så metallisk ind i mellem.

Jeg tror i øvrigt at metallisk lyd er noget som følger med, jo mere digital og kompakt vores enheder bliver. Jeg hører nemlig samme problem fra familiemedlemmer som bærer høreapparat.
Til top
buenso80 Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 07-Marts-2010
Sted: Roskilde
Status: Offline
Point: 153
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér buenso80 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 13-Juni-2018 kl. 20:26
Godaften og tak for din feedback mht. e8

Jeg tror du har ret mht opkaldslyden. Syntes bare stadig det er underligt, at hverken jeg eller modtagere af opkald oplever metallyden på et headset til 149,- som iøvrigt er et explorer 10 fra plantronics. (Kan se det er steget lidt i pris siden jeg købte det)

Måske har plantronics luret finten mht komprimering og stabilisering af lyd ved opkald? Jeg ved det ikke..

Mht. din kones dårlige oplevelse med e8: Har i fundet en erstatning. Havde/har hun også wireless og passthrough som krav?


Redigeret af buenso80 - 13-Juni-2018 kl. 20:34
Til top
Flippo Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 04-Januar-2018
Status: Offline
Point: 326
Funktioner Funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Flippo Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 13-Juni-2018 kl. 21:02
Wireless var et krav, men passthrough var ikke. Men det fungerer fint på e8.
Ingen tvivl om at e8 er støv og svedtæt. Eneste sted noget kan komme ind, er det hul, hvor lyden kommer ud. Der sidder et lille, tyndt stykke stof.

Vi prøver i stedet et sæt BeoPlay Earset. Der er den ekstra sikkerhed i form af ledningen rundt om nakken.
Til top
claus_jac Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 06-August-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4628
Funktioner Funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér claus_jac Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 14-Juni-2018 kl. 09:50
mistede lige den ene silikone plug til mit jaybird headset. - fandt ud af proshop havde complyfoam på lager i sportsmodellen som passede til headsettet i min størrelse så jeg ikke skulle vente i måneder på at få nogle nye. Elgiganten og hifiklubben skulle efter sigende også have et lille udvalg, men der var i hvert fald ikke noget lager så jeg kunne få nogen hurtigt. - kan KLART anbefale dem i stedet for de standard silikonebøffer man får med. Comply laver skumbøffer til en hel del af både Jabra's B&O, jaybird og plantronic modeller. En af de ting jeg har fundet ud af, er at skummet tillader langt mere lyd at komme igennem udefra. Men synes så også de sidder en del bedre - mere "luftigt" og ikke så trykkende som normale silikonebøffer kan finde på at gøre.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <12
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu