recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Generelle emner > PC hardware & software
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Dell 27" skærm med gode farver til redigering?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Dell 27" skærm med gode farver til redigering?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Chrizzy Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger
Avatar

Oprettet: 17-Juli-2009
Status: Offline
Point: 472
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Chrizzy Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Dell 27" skærm med gode farver til redigering?
    Sendt: 16-April-2020 kl. 00:06
Jeg sidder lige p.t. og kigger på en ny skærm der skal bruges til billedbehandling og lidt videoredigering også, så derfor skal farverne være okay. Det skal være en 27" skærm og gerne 1440p.

Jeg spiller også ganske lidt World of Warcraft og Diablo 3, så den behøver ikke være super hurtig i MS da jeg ikke spiller skydespil osv. hvor det går virkelig hurtigt. Men den skal være OK til at spille på Smile

Mit budget er dog ikke så voldsomt, og jeg har maks. omkring 3.000 kr. Kan det lade sig gøre?

Jeg har selv set på Dell UltraSharp U2719D ikke fordi den model lige siger mig noget, men er UltraSharp ikke generelt gode i farverne? Der er også Dell P2720DC som vel er fra 2020 når den hedder "20"? Men det er ikke en UltraSharp, så ved ikke om den er skral ift. U2719D? De har dog nogenlunde samme specs. Det smarte ved P2720DC er at den vist har den der "link funktion" sådan man kan sætte to skærme sammen uden at skulle have to stik i ens computer?

Hvad siger I?


Redigeret af Chrizzy - 16-April-2020 kl. 00:09
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu