recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Generelle emner > Teknik & Teori
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Erfaringer med smart dørtelefon
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Erfaringer med smart dørtelefon

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
MaXer Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 10-September-2007
Sted: Denmark
Status: Online
Point: 1830
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér MaXer Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Erfaringer med smart dørtelefon
    Sendt: 28-Maj-2020 kl. 20:53
Vi skal snart have skiftet vores hoveddør og renovere entré, så i den forbindelse vil jeg gerne have taget mig en beslutning mht dørtelefon, så jeg ville lige høre hvad I har af erfaringer og forslag herinde. Jeg har nogle lidt specifikke krav, men kan da de på nettet jeg ikke er den eneste LOL


Mine krav / ønsker

Data skal kunne holdes lokalt, så optimalt set skal klips og billeder kunne gemmes på en lokation på lokalnetnærket (ftp er fint, det kan også holdes lokalt). Hvis det er muligt at tilgå stream direkte vil det også være rigtig fedt. Lokalt sd-kort er acceptabelt hvis det kan tilgås over netværk, så man ikke fysisk skal tage det ud.

Det skal kunne tilsluttes ethernet, WiFi er ikke godt nok. Poe vil være et kæmpe plus, men alternativt er det fint at den tager strøm fra de eksisterende dørklokke-ledere.

Jeg vil ikke låses til et bestemt økosystem. Det skal kunne integreres i/med andre services, f.eks. Home Assistant eller ifttt. Homekit og Google home kommer ikke på tale. Integration behøver ikke nødvendigvis være at overføre stream, alerts omkring hændelser (fx "nogen ringer på") er acceptabelt.


Kandidaterne

Jeg har svært ved at finde noget der opfylder alt. Det tætteste jeg kan komme ser ud til at være Doorbird D2101V, den er dog ret heftigt prissat.

Jeg kan dog ikke finde så meget andet info om den, eller erfaringer fra folk, så det ville være et sats.

Jeg er også faldet over YooSee SD-M5, som er ret billig. Nærmest for billig. Og baseret på de steder man kan købe den tør jeg næsten ikke købe den. Jeg kan dog se det er flere der har gode oplevelser med den, så den er måske værd at overveje.

Den nye Unify Protect Doorbell fejler desværre både på ethernet, poe og fastlåsning i økosystem.


Bio á la MaX

Tæller nu film i K!
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu