recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Surround
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Front og center - samme serie??
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Front og center - samme serie??

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
nkaad Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 22-Februar-2017
Sted: Randers
Status: Offline
Point: 107
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér nkaad Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Front og center - samme serie??
    Sendt: 10-Februar-2019 kl. 18:56
Hej

Jeg er midt i en flytning og kan se, at min nuværende løsning med hhv dedikeret stereo- og surroundsetup ikke kan være i den nye stue.

I dag har jeg: 

Stereo - Dynaudio Audience 82 + Denon DRA 700 + Denon CD + ProJect gramofon

Surround - Marantz 7010 + B&W 602, 601, center + Sub

Det hele skal fremover sættes sammen med Marantz 7010 + Denon CD, ProJect, BluRay mv.

Derfor har jeg brug for at høre jeres input til hvilket højtaler-setup jeg skal gå videre med. Her er mine to dilemmaer:

Dynaudio. Her vil jeg bruge mine Audience 82 højtalere som front- og stereohøjtalere. Det vil sige, at jeg kommer til at mangle en center og to baghøjtalere. Audience-serien er ikke lige let at finde højtalere til, så derfor kan jeg blive nødt til at skifte til en anden serie fra Dynaudio f.eks. Excite? 
Men kan det gå? Vil de kunne spille sammen rent klangmæssigt? Jeg kan jo købe en center og prøve det af, men det kan hurtigt blive et halvdyrt eksperiment. Hvad er jeres erfaring - kan man nøjes med at holde sig til mærket og ikke nødvendigvis serien? Jeg kunne også gå all-in og skifte helt til over til Excite, men de går nok næppe helt så dybt som mine Audience når der skal spilles stereo?!?!?

B&W. Her har jeg sådan set det jeg skal bruge. Jeg kan på sigt opgradere mine 602´ere til gulvhøjtalere fra B&W, hvis jeg mangler volumen og dybde til stereo, men jeg er bare ret vild med det mine Audience 82 højtalere kan, så derfor vil jeg meget gerne gå den anden vej hvis det kan lade sig gøre?

Jeg håber der er et par herinde som vil give sit besyv med.

Mvh

Nikolai

Til top
nkaad Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 22-Februar-2017
Sted: Randers
Status: Offline
Point: 107
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér nkaad Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 12-Februar-2019 kl. 13:17
Afmelding herfra :)

Jeg har valgt at købe en Dynaudio Excite X28 centerhøjtaler og et par Excite X14 som baghøjtalere. De skal indtil videre spille med mine Audience 82 som front/stereohøjtalere og en SVS SB2000 sub.

Når finanserne er til det - og det gode tilbud dukker op, bliver Audience 82 skiftet ud med et par Excite X38

God dag

Mvh

Nikolai 
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu