recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > Streaming media
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - YouTube
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

YouTube

 Besvar Besvar Side  <123
Forfatter
Besked
Shpongled Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 03-Juli-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 56
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Shpongled Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 9 timer 1 minutter siden kl. 14:59
Oprindeligt skrevet af Rasmus Larsen Rasmus Larsen skrev:

Oprindeligt skrevet af Branchekender Branchekender skrev:

Oprindeligt skrevet af Jens PN Jens PN skrev:

Så igen må der prioriteres her i husstanden. Har godt nok læst mig til at reallønnen sagtens kan holde trit med de generelle stigninger på alting...


Nu kan man selvfølgelig bare sige, at jeg er nærrig, men når man ser på, hvad YouTube opkræver i andre lande, så er prisen i Danmark latterlig høj, og vores myndigheder burde se nærmere på, og det virkelig kan være lovligt at opkræve så høj en pris... specielt set i det lys, at Google har gjort det tæt på umuligt at købe et YouTube abonnement i et billigere EU land (jeg har forsøgt).

EU snakker og snakker om det indre marked og der har i årevis været et forslag på bordet om, at EU-borgere frit skal kunne købe deres medieabonnementer frit i hele EU, så en dansker f.eks. vil kunne handle tv-abonnement frit i Tyskland eller Spanien.

Men EU tør ikke indføre det. De bukker igen og igen under for lobbyister, der i denne sag er tv-udbydere og rettighedshavere.

Vi må gerne købe plastiklegetøj fra andre EU-lande, men digitale tjenester, der ikke kender til landegrænser, uha det er farligt.

Eneste resultat indtil videre er, at vi har fået lov til at rejse lidt rundt med vores dyre danske medieabonnementer.


Tidligere har man kunne bruge en VPN til at oprette et YouTube Premium abonnement i f.eks. Indien, og slippe med en billigere pris.

Det har de lukket for nu, men nogle lande virker tilsyneladende stadig - f.eks. Rumænien, hvor man kan slippe med ca. 40,00 DKK for YouTube Premium pr. måned.

Men det er sikkert et spørgsmål om tid før det "hul" også lukkes.
sniggidy-niggidy-nooch
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <123
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu