recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Hi-Fi
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Fosi Audio V3 Mono Effektforstærker Anmeldelse
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Fosi Audio V3 Mono Effektforstærker Anmeldelse

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
SuperBilleN Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 12-Juni-2006
Sted: Galten, Danmark
Status: Offline
Point: 546
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér SuperBilleN Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Fosi Audio V3 Mono Effektforstærker Anmeldelse
    Sendt: 10 timer 26 minutter siden kl. 15:01
Hej Alle,
Jeg har ikke fundet meget info om denne producent og deres produkter i danske forums og har derfor erhvervet dem og lavet mig personlige anmeldelse af produktet.
Jeg vil dele det med jer her og håber vi kan få en dialog om dem igang.

De er nu ret fantastiske synes jeg og utrolig hvor langt Class-D er kommet :)

Fosi Audio er en producent af audio-udstyr, der specialiserer sig i kompakte og effektive forstærkere, DAC'er (digital-til-analog konvertere) og andre lydkomponenter. Virksomheden fokuserer på at levere høj kvalitet og god lydpræstation til overkommelige priser, hvilket gør deres produkter populære blandt både audiofile og almindelige brugere.

Jeg har haft fornøjelsen af at teste Fosi Audio V3 Mono-forstærkerne mod min Emotiva XPA-2 Gen3 samt min Denon AVR, og jeg brugte to forskellige DAC'er til at sammenligne dem samt den i Denon Avr. Testen inkluderede både Picoreplayer som streamer og Rega P6 som pladeafspiller. Oplevelsen var intet mindre end forbløffende.

Der var øjeblikke, hvor musikken gav mig gåsehud og næsten fik en tåre frem. Det er virkelig vildt, hvad disse små forstærkere kan præstere. Efter tre uger med intensiv test af film, tv og musik er jeg blevet nødt til at vinke farvel til min trofaste Emotiva XPA-2 Gen3. Fosi V3 Mono har stjålet pladsen som min foretrukne effektkilde, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger en kvalitetsforstærker, der overrasker med sin præstation.

I kan læse hele min anmeldelse her:

Hvis i har nogle spørgsmål til produktet må i endelig bare skrive, kan i alle ha en dejlig weekend :)



GEAR:
Bowers & Wilkins 805 Diamond
NAD C388
SVS NSD 12
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu