recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Generelle emner > Nyheder, anmeldelser & omtaler
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Har du lyst til at anmelde apps og spil?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Har du lyst til at anmelde apps og spil?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Halfdan1311 Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 11-Januar-2012
Status: Offline
Point: 16
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Halfdan1311 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Har du lyst til at anmelde apps og spil?
    Sendt: 11-Juni-2012 kl. 17:05
AppNyt mangler friske tastetosser, ordkløvere og stjerneskribenter med lyst til at anmelde spil og programmer til iOS eller Android platformen. Alder, uddannelse, baggrund osv. Er uden betydning, så længe du er god til at formulere dig på skrift uden for mange stavefejl.

Jobbet som skribent er som udgangspunkt ulønnet, i stedet har vi et system, hvor du optjener point alt efter hvor meget du producerer og hvor der kommenteres på dit indhold. Vi trækker lod om alverdens fryns som f.eks.: bio billetter, covers, iTunes gavekort, gokart ture og meget andet. Det er her dine optjente point kommer ind i billedet, 1 point = 1 lod i dåsen :-)

Vi bestræber os selvfølgelig på at udtrække disse vindere så oftest som overhovedet muligt.

Da det er spil og programmer på iOS eller Android platformmen der skal testes, er det naturligvis en forudsætning at du er den lykkelige ejer, af minimum en og gerne flere enheder til enten Apple eller Android. De spil og programmer du tester og anmelder er naturligvis nogen vi betaler og du beholder.

Lyder det som noget for dig, så grib tastaturet, og send en mail til:

Halfdan Harring's e-mail: HH@appnyt.dk


Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig hjertelig velkommen i vores åbne redaktion.
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu