recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > IP TV og WebTV
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Home Trio ud, hvem skal ind.
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Home Trio ud, hvem skal ind.

 Besvar Besvar Side  <1 345
Forfatter
Besked
E.Larsen Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger
Avatar

Oprettet: 11-Juli-2012
Sted: Århus, Danmark
Status: Offline
Point: 482
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér E.Larsen Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07-Oktober-2012 kl. 12:38
Oprindeligt skrevet af csell csell skrev:

Oprindeligt skrevet af SteffenM SteffenM skrev:

Oprindeligt skrevet af csell csell skrev:

Oprindeligt skrevet af SteffenM SteffenM skrev:

www.scandinavianip.tv --> Det funker og har alle de danske kanaler :) Man lever så bare uden mange af de udenlandske.. Men det kører super i Danmark, har brugt det for tid tilbage!


Hej.

Ifølge dette link http://www.scandinavianip.tv/ 
' bliver signalet taget ned i Skandinavien og ført gennem fiber til et datacenter i det sydlige Spanien og det er bare her din boks henter signalet. '

Men det er ikke noget jeg vil anbefale til Danskere der søger en almindelig løsning, jeg betragter det mere som en løsning for udlandsdanskere der ikke har andre muligheder.

Firmaet har ikke rettigheder til at distribuere disse programmer. Jeg ser hvert år firmaer som dette eller lignende blive lukket af de Spanske myndigheder.

De firmaer der kun distribuerer gratis kanaler plejer at få lidt længere snor, men dette firma distribuerer også betalings kanaler.


Jeg kan ikke se nogen grund til at et tilsvarende firma ikke kunne operere lovligt i Danmark. Jeg ved at det ikke er det samme, men man kan måske sammenligne lidt med Yousee Web-TV:


Som I kan se, er der forskel på hvilke programmer det er lykkes Yousee web-TV at få lov til at vise når man er ude i forhold til hjemme. Ja det drejer sig om rettigheder. Når man ved at Scandinavianip.tv ikke har nogen rettigheder, kan man afgøre med sig selv og sin pengepung om det er noget man vil satse på?

Hilsen Carsten.


Hej igen,

Kan så nævne at selskabet HAR rettigheder. De specialiserer sig blot til udlands danskere! Du kan ikke sammenligne yousee webtv med en iptv udbyder! Alle deres kanaler er krypteret, så er ikke ligefrem fordi du kan give det til gud og hver mand!

Så tror mere du råber op om din skisme frem for at føre facts! - Jeg brugte selskabet for et par år tilbage! - Altså har virksomheden kørt LÆNGE!

Er endvidere dansk selskab bag det!

Hej.

Jeg overvejer om dette emne skulle flyttes over i en egen tråd, men håber at trådstarter aksepterer at jeg svarer dig her.

Jeg kan også sammenligne med dr.dk/tv som er en udmærket service hvor man nemt på internettet kan se DR Live eller Seneste uges TV.

Hvis man ikke har en dansk IP adresse har man ikke mulighed for at se Live eller mange af de udenlandsk producerede programmer.

DR har ved indgåelse af kontrakter og indkøb valgt kun at betale nogle leverandører for en begrænset ret til Web visning eller kun i selve Danmark.

NU kommer du og påstår at denne begrænsning er scandinavianip.tv ikke bundet af?

Du mener de har rettigheder til bare at distribuere alt Live.

Jeg kunne også godt tænke mig at se aftalerne med de udenlandske betalingskanaler.
Disse betalingskanaler har i mange lande allerede exklusive distributions aftaler med andre, hvordan modtager de så betaling for scandinavianip.tv's kunder?

Jeg ønsker ikke at forhindre udlandsdanskere i at bruge løsninger som denne, men når du foreslår danskere dette som en almindelig løsning, kan jeg kun opfordre dem som skulle overveje det til, at kontakte f. eks DR og høre om hvorfor scandinavianip.tv kan distribuere alt Live
når DR ikke engang selv gør det?

Jeg tror ikke du selv er blandt de danske ejere, men du skulle vel ikke kende dem personligt? 

Hilsen Carsten.


Hej Carsten
Dette er jo fremtidens måde at se tv på, hvad er der galt i dette ?
Det er jo spec. billigt, man skal jo betale for det.
Der er intet snyd, blot en let måde at få tv i huset ( og især sommerhuset)

Til top
nesager Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 05-November-2006
Sted: Nordvestjylland
Status: Offline
Point: 1854
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér nesager Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07-Oktober-2012 kl. 12:49
Hej.
Det kræver så lige,at diverse udbydere kan og vil levere noget bedre bredbånd,end de gør mange steder idag.Wink
Mvh.
Ps. Det kommer vel aldrig til at virke 100% før vi har fiber allesammen.
Til top
csell Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 16-Juni-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4576
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér csell Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07-Oktober-2012 kl. 15:59

Hej.

Nej, jeg tror heller ikke at den enkelte slutbruger ønsker at være med i snyd.

Men som det internationle TV marked er bygget op, vil enten den store Distributør eller mellem forhandleren mange gange,
enten snyde eller gradbøje aftaler.

Min egen indstilling er at jeg sådan set ikke har noget imod at folk snyder, men det skal være deres egen beslutning.
Det jeg er imod er, at nogle foreslår eller endda sælger udstyr til kunder som ikke er klar over det.
Mange tror endda, at de betaler for en lovlig ydelse og er ikke klar over at mellemhandleren tjener mere, end hvis der blev solgt fuldt lovlige ydelser. Det syntes jeg ikke at medlemmer af dette forum fortjener.

Jeg tror ikke internettet er fremtidens måde at se tv på. De forskellige landes TV stationer checker brugernes IP adresser og tillader kun lokalt kiggeri. Jeg mener at TV stationerne beskyttter et nationalt opdelt TV marked, bl.a. fordi det er deres måde at tjene penge på. Og jeg er overrasket over de store prisforskelle der er mellem TV i de forskellige Europæiske lande.

Man kan kun se disse landes TV fra enten Satellit eller hvis man ' tilpasser ' sin egen IP.


Men Netflix og HBO kommer i dette efterår til Danmark og vil tilbyde film og serier med danske undertekster til lavere priser end de andre.

Brugerene skal nu til at vænne sig til selv at vælge hvilket serieafsnit de vil se, i stedet for at vælge på hvilken kanal de vil følge de serieafsnit som TV stationen nu har valgt at sende på dette tidspunkt.

Hvor mange TV kanaler tror i Netflix med denne valgfrihed kan erstatte/udkonkurere?

Men de færeste af os her inde vil nøjes med at se amerikanske film og serier, hvad tror I vi ønsker at se andre steder? 

Jeg tager selv et abonnements kort til satellit med frem og tilbage til sommerhuset, det er billigt og det rigtige for mig. Andre foretrækker andre løsninger.

Hilsen Carsten.

 


Redigeret af csell - 07-Oktober-2012 kl. 16:04
Til top
jhjorsal Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 06-Februar-2007
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 354
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér jhjorsal Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07-Oktober-2012 kl. 18:50
Oprindeligt skrevet af ashdk ashdk skrev:

Oprindeligt skrevet af jhjorsal jhjorsal skrev:

Nu har jeg haft Home Trio i snart et år, og jeg syntes egentligt det er for dyrt, set i forhold til hvad man for for pengene andre steder. jeg har dog det problem at jeg kan ikke finde andre der kan levere tv via nettet ligesom Home Trio, og Profiber ikke vil ud i postnr. 7140. Jeg har pt. den lille pakke, men ungerene har ydret ønske om Disney kanalen, hvilket jeg ikke er afvisene overfor, hvis bare jeg kunne købe den ene kanal til, men jeg opgradere ikke til den store pakke for 1 kanal. Ligeledes vil jer gerne kunne koble flere tv på over tid, det er allerede et ønske fra den store dreng. Jeg er lidt modstander af Boxer og alle de ting man skal ud og investere i for at kunne benytte deres system, og der skal jeg jo så ud og finde en bredbåndsudbyder samtidig med. Jeg er glad for HD optageren så den funktion skulle gerne ligge modtagerudstyret, hvilke muligheder har jeg ???
 
Hvad muligheder har du? Hvad med du nu undersøgte selv hvad dine muligheder er, i stedet for at få andre til at gøre det for dig. Og når du så har fundet dine muligheder kunne du poste herinde, jeg har de her muligheder er der nogen der har gode/dårlige erfaringer med disse.
Sorry for det måske lidt sure opstød, men synes et eller andet sted det er lidt for nemt bare at smide et post og få andre til at lave arbejdet uden at gøre bare lidt undersøgen selv.
Sorry jeg vidste ikke der var regler om hvad man måtte spørge
Til top
ashdk Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 10-Oktober-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 688
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér ashdk Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07-Oktober-2012 kl. 21:32
Oprindeligt skrevet af jhjorsal jhjorsal skrev:

Oprindeligt skrevet af ashdk ashdk skrev:

Oprindeligt skrevet af jhjorsal jhjorsal skrev:

Nu har jeg haft Home Trio i snart et år, og jeg syntes egentligt det er for dyrt, set i forhold til hvad man for for pengene andre steder. jeg har dog det problem at jeg kan ikke finde andre der kan levere tv via nettet ligesom Home Trio, og Profiber ikke vil ud i postnr. 7140. Jeg har pt. den lille pakke, men ungerene har ydret ønske om Disney kanalen, hvilket jeg ikke er afvisene overfor, hvis bare jeg kunne købe den ene kanal til, men jeg opgradere ikke til den store pakke for 1 kanal. Ligeledes vil jer gerne kunne koble flere tv på over tid, det er allerede et ønske fra den store dreng. Jeg er lidt modstander af Boxer og alle de ting man skal ud og investere i for at kunne benytte deres system, og der skal jeg jo så ud og finde en bredbåndsudbyder samtidig med. Jeg er glad for HD optageren så den funktion skulle gerne ligge modtagerudstyret, hvilke muligheder har jeg ???
 
Hvad muligheder har du? Hvad med du nu undersøgte selv hvad dine muligheder er, i stedet for at få andre til at gøre det for dig. Og når du så har fundet dine muligheder kunne du poste herinde, jeg har de her muligheder er der nogen der har gode/dårlige erfaringer med disse.
Sorry for det måske lidt sure opstød, men synes et eller andet sted det er lidt for nemt bare at smide et post og få andre til at lave arbejdet uden at gøre bare lidt undersøgen selv.
Sorry jeg vidste ikke der var regler om hvad man måtte spørge
 
Der er heller ikke nogen regler for det, det er min egen holdning jeg lufter. Jeg synes bare det er sådan lidt for nemt at få andre til at gøre arbejdet, i stedet selv lige at prøve at undersøge først.
Til top
SteffenM Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 09-Januar-2010
Status: Offline
Point: 281
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér SteffenM Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07-Oktober-2012 kl. 22:08
Jeg er hverken bekendt eller nærmere noget af ejerskabet! Jeg har blot netop selv været i dialog netop ang. dette til dem dengang jeg skulle have abonnent. Der blev skrevet en længere smøre som forklarede hvorledes rettighedshavere mm. fik deres penge.

Du kan jo sagtens modtage DR kanaler i udlandet, så længe der bliver betalt en afgift! Denne afgift står selskabet for til DR. Altså hiver de ikke kanalerne ned uden at betale afgifter mm.

Men fordi du har set et selskab være illegalt, betyder det ikke at alle er!
Stue: UE55D8005, Audiovector K-Signature series, Harman Kardon AVR630
Soveværelse: UE40D8005, Cambridge Minx S215, Upcoming forstærker
Til top
csell Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 16-Juni-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4576
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér csell Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07-Oktober-2012 kl. 23:59
Hej SteffenM.

Tak for din forklaring. Men syntes du, at med det kendskab du har til emnet, at det er rimeligt at foreslå trådstarter det som en løsning på lige fod med Canal Digital eller Boxer?


Til jer andre der følger denne tråd har jeg fundet et neutralt eksempel:

I fredags kl 10:20 viste DR1 Jamies køkken (5:7)


 
Hvis jeg i dag ønsker at se den, men ændrer min IP til en engelsk får jeg dette:

'FEJLMEDDELELSE
Denne video er af ophavsretsmæssige årsager beskyttet mod visning udenfor Danmark. Hvis du
befinder dig i Danmark og mener du har fået denne besked ved en fejl, kontakt os da på brugerhenvendelsessiden'

Jeg tror at dem der har produceret Jamies køkken også sælger den til andre landes TV.


Jeg vil bruge dette eksempel til at spørge om hvem I tror er skurken?

1. scandinavianip.tv som har ' skrevet en længere smøre som forklarede ... ' og betaler en afgift.

2. Eller DR som påstås modtage betaling for noget, som de på deres egen side skriver ' er af ophavsretsmæssige årsager beskyttet mod visning udenfor Danmark '.

3. Den sidste mulighed er selvfølgelig at DR modtager betaling for derefter at afrenge med Producenten, men tror I så at Producenten når han sælger til de andre landes TV ' husker ' at oplyse om, at han allerede modtager penge via DR fra scandinavianip.tv kunder bosat i dette land.

Men hvad tror I?













Redigeret af csell - 08-Oktober-2012 kl. 00:13
Til top
SteffenM Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 09-Januar-2010
Status: Offline
Point: 281
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér SteffenM Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-Oktober-2012 kl. 09:32
Nu kører du jo med VOD på websitet. Netop her kan de ikke tjekke hvorvidt der er betalt licens når du har udenlandsk ip.

Det er jo netop derfor der foreligger en afgift for dem de skal betale. Denne er også lavere end vores licens! Der har ingen snak været om VOD på nettet, men nu har vi snakket om kanaler! - Dog er det ikke noget som NOGEN får et problem med, da de jo vil være bosiddende i Danmark og betale deres licens!


Redigeret af SteffenM - 08-Oktober-2012 kl. 09:33
Stue: UE55D8005, Audiovector K-Signature series, Harman Kardon AVR630
Soveværelse: UE40D8005, Cambridge Minx S215, Upcoming forstærker
Til top
csell Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 16-Juni-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4576
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér csell Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-Oktober-2012 kl. 11:04

Hej SteffenM.

Jeg kan godt se at det udvider emnet når jeg bruger VOD, så jeg har lige nu igen skiftet til Engelsk IP og prøver at streame i stedet for: 

NU PÅ DR1: Jamies køkken (6:7)
DR1, TIRSDAG D. 9. OKTOBER
KL. 10.20 - 11.10

Og får ikke lov, men jeg kan godt streame f.eks:

NU PÅ DR UPDATE: Friske nyheder hvert 10. minut.

Jeg kan godt forstå at hvis man er bosidende i Danmark betaler man Dansk licens, men har du nogen information om der bliver betalt til KODA - CopyDan?


Jeg er ikke sikker på, det at betale Dansk Licens giver ubegrænset mulighed for at tage sin boks eller PC med og se streamet TV f.eks. hos naboen, i sit sommerhus eller på ferien.
Jeg tror det kommer an på den aftale distributøren/TV Stationen har haft mulighed for lave ved indkøbet. Det er derfor Yousee har opdelt hvad de streamer til deres kunder med Web-TV

http://yousee.dk/Bredbaand/Fordele/Web-tv/Kanaler_med_Web-tv.aspx

Kan det være rigtigt, at der er TV Stationer som Yousee kun kan streame når man er hjemme hos sig selv, men som scandinavianip.tv bare kan distribuere over hele verden?

Hilsen Carsten.



Redigeret af csell - 08-Oktober-2012 kl. 11:10
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <1 345
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu