recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Surround
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Indstilling af Marantz 6011 forstærker
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Indstilling af Marantz 6011 forstærker

 Besvar Besvar Side  <1 345
Forfatter
Besked
Bruger udmeldt 43 Se dropdown menu
--
--


Oprettet: 18-April-2007
Status: Offline
Point: 0
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bruger udmeldt 43 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 21-Maj-2018 kl. 09:39
køber kan forlange der er en forståelig opsætningsvejledning med til et apparat. I det her tilfælde på dansk, da det er indviklet teknik. 

Så henvend dig til HifiFreaks og bed om en dansk opsætning/installations folder, som de skal levere iflg loven

Forbrugerstyrelsen skrev:
Når en erhvervsdrivende sælger en vare eller tjenesteydelse, må han give forbrugeren en ordentlig vejledning i, hvad det er for et produkt, han sælger og hvordan det skal bruges og vedligeholdes. Han skal desuden give ordentlige oplysninger om produktets holdbarhed og eventuelle farlighed. Jo mere kompliceret produktet er, desto mere skærpes kravene til vejledningen.

Brugsanvisning kan gives både skriftligt og elektronisk. Afhængig af hvilken vare der sælges, og hvilke personer der normalt køber varen, kan sælgeren også henvise forbrugeren til at hente brugsanvisningen et let tilgængeligt sted. Fx hvis der er tale om edb-software, kan sælgeren henvise til en installationsvejledning på internettet.

Om man kan kræve en skriftlig vejledning eller brugsanvisning afhænger af en konkret vurdering af varen eller ydelsen. Eksempelvis kan det nævnes, at FO har fundet en brugsanvisning påkrævet for den rette betjening af en videobåndoptager.

Sproget i vejledningen skal være dansk eller forståeligt skandinavisk. Ved teknisk kompliceret udstyr er det nok at der medfølger en dansk/skandinavisk installationsfolder, hvis der tillige medfølger en egentlig manual som er på engelsk.



Redigeret af Kampus - 21-Maj-2018 kl. 09:48
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <1 345
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu