recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Recordere (optagere)
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Filstørrelse ved konvertering på Pana (nørdet!)
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Filstørrelse ved konvertering på Pana (nørdet!)

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Besked
claus_jac Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 06-August-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 5570
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér claus_jac Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 06-Januar-2019 kl. 11:15
AL h.264/h.265 video er komprimeret og bitraten især på tv kanalerne er meget forskellige. så hver eneste gang man "udpakker" billederne, og pakker dem ned igen så vil du få kontinuerligt dårligere resultat. Som udgangspunkt skal man holde sig LANGT væk fra en hw encoder som den der er indbygget i pana. Der er algoritmer fuldkommen fastlagt og du kan ikke på nogen som helst måde optimere afhængig af om det fx er en tegnefilm (mere jævne flader) animation (meget graduerede farveovergange) actionfilm (ekstrem dynamik og farveskift) fodbold (grønt græs og masser af bevægelser og dermed farveskift)  Hver især kræver faktisk lige nogle ganske få optimeringer og ændringer i bitrate hvis man ønsker et ordentligt slutresultat.  Jeg har optaget TV via computer siden midt 90'erne, og i dag kan det ikke betale sig at lave en recode som Potter siger.
Du kan lave en reklame cutting/start-slut cut (jeg har både brugt avidemux og ts doctor) og så lave en remux ind i en MKV container, så har du præserveret videoen til eftertiden. Mere behøver du ikke lave.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <12
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu