recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Andre video-optagere
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Anbefaling af Videokameraer?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketAnbefaling af Videokameraer?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
AllanPetersen Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger
Avatar

Oprettet: 12-Januar-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 15
Direkte link til dette indlæg Emne: Anbefaling af Videokameraer?
    Sendt: 12-Januar-2008 kl. 22:56

Hej venner

Jeg står i den situation og skal på ferie med kæresten i Maj måned og kunne godt tænke mig at få nogle levende minder med hjem, så jeg har overvejet at invisterer i et videokamera.

Jeg har kigget lidt rundt omkring på nettet og prøvet og se om jeg kan finde nogle brugbare anmeldelser, men det er altid endt med anmeldelser af "FullHD" videokameraer og jeg er ikke parat til at smide så mange penge for et videokamera lige nu.

Jeg har kigget på de 2 her --> http://www.wupti.com/Produkter/DCRHC37E_(Wupti1).html  - Pris 1650,-

https://webshop.kamerahuset.dk/catalog/product_info.php/prod ucts_id/1710?osCsid=9e807e84f0684adbc14347fc258eb802  - Pris 4850,-

Jeg må ærlig indrømme jeg ikke kender så meget til videokamera verden og ved ikke rigtig hvad man skal gå efter. Grunden til den første er fordi den er billig og Sony plejer at lave okay ting, selvom prisen er lav.

Den anden har jeg valgt fordi der er indbygget harddisk i, og det vil være det mest optimale bare at kunne smide den til pc'en og ikke skulle tænke på hvornår den løber tør for plads.

Jeg skal bruge det til at filme under vandet og skal derfor også have købt et chassis til det, og det bliver det her.

http://www.powerphoto.dk/shop/default.asp?setlng=26&prod uctid=sony%2Dspkhcc - Pris 1600,-

Da det er minder for livet er jeg villig til at smide omkring 5000,- for videokameraet, da jeg helst ikke vil have sådan en halv ødelagt pixeleret film med hjem .

Hvis der er nogen der har bare en lille smule forstand på det, og kunne tænke sig at hjælpe en lidt forvirret sjæl, så skal i være mere end velkommen til det hehe .

Hvis I har erfaringer med andre videokameraer, så er I også velkommen til at dele jeres erfaringer med dem, men der skal helst kunne købes et undervandhus til dem.

På forhånd tak

 - Mvh Allan Petersen

Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu