recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Køb og salg > Jura
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Online køb i UK.
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketOnline køb i UK.

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Besked
staack Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 12-August-2007
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 707
Direkte link til dette indlæg Sendt: 17-Marts-2008 kl. 11:50
Hvis stikket er indbygget, vil det så være et problem?

Til top
Lars Larsen Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 01-Marts-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 268
Direkte link til dette indlæg Sendt: 30-April-2008 kl. 17:53
Har boet i England i 8 år og de er meget længere fremme med nethandel end Danmark nogen sinde bliver. Det skyldes vel formentlig at de ikke har den samme beskyttelse af små butikker(lukkeloven) og derfor har brugt postordre i stor stil i mange år. Der er derfor næsten kun store kæder tilbage (samme kæder der i øvrigt ejer kæderne i Danmark). Servicen i England er langt bedre end i Danmark. Så kan man altid diskutere om personalet er bedre eller ej, men mine oplevelser med de danske butikker er bestemt heller ikke imponerende. Det gælder vist om alle steder at man benytter sig af diverse forums inden man handler og en lille bøn sker der vel heller ikke noget ved!!
Du har de samme rettigheder som andre lande i EU og deres Ombudsmandsystem er langt mere omfattende end i noget andet europæisk land. Skal man køre en decideret retsag kan det klares online gennem Small Claims Court.

USA bruger 115V, stort set alle lande i Europa bruger 220-240V. Grunden til at det engelske stik ser anderledes ud er at man modsat hvad man måske skulle tro har brugt jord på alle stik i mange år og derfor er trebenede. Det er derfor simpelt at klippe det engelske stik af og montere et dansk, selv farverne er de samme. Måske er du så heldig at bo et sted hvor standarden i Danmark nu også siger jord på alt, så benytter man sig selvfølelig af det og monterer en prop med jord.

Dertil skal måske nok siges at hvis man kigger sig omkring så tror jeg altså andre lande og i heldige tilfælde selv Danmark kan konkurrere på prisen. Desuden er det jo lidt nemmere rent reparationsmæssigt hvis man bor i det samme land.

Lars
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <12
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu