recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Generelle emner > PC hardware & software
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - PC’en som videoserver
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketPC’en som videoserver

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Lars Se dropdown menu
Administrator
Administrator

recordere.dk teamet

Oprettet: 05-Oktober-2003
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 15689
Direkte link til dette indlæg Emne: PC’en som videoserver
    Sendt: 24-November-2003 kl. 23:17

Hej Alle

Kilde, PcWorld:

http://www.pcworld.dk/default.asp?Mode=2&ArticleID=4761

ATI forvandler pc'en til en video-server

Nye drivere vil gøre pc'er udstyret med ATI's All-in-Wonder grafikkort til video-servere, der kan sende tv og video til resten af netværkets pc'er.

I december sender ATI nye drivere på gaden, der kan gøre en pc med et All-in-Wonder grafikkort med integreret tv-tuner til en video-server, der kan betjene alle computere på det lokale netværk. Det er dog et krav, at de pc'er, der skal bruge video-serveren, er udstyret med et Radeon-grafikkort fra ATI. Det behøver ikke at være et All-in-Wonder.

Programmet kaldes EasyShare, og det kan streame video ud på netværket, hvad enten det drejer sig om allerede optaget video eller et direkte tv-signal.

Det har gennem lang tid været muligt at bruge pc'en som en avanceret digital video ved hjælp af ATI's Multimedia Center-programmet, der følger med All-in-Wonder-kortene, og den funktionalitet bliver det med EasyShare muligt at dele ud af.

Brugerne på netværket kan nemlig få fuld kontrol over video-serveren, og kan eksempelvis både sætte live-tv på pause, springe reklameblokken over eller få gentaget det sidste mål i landskampen.

EazyShare understøtter både almindeligt 10/100 megabit netværk og de trådløse 802.11b og 802.11g standarder.

Bruger man 802.11b-standarden skal man dog ikke regne med at kunne streame fuld dvd-kvalitet over netværket, da en dvd-film nemt bruger mere end de fem-seks megabit der reelt er til rådighed via et 802.11b-netværk.

Video-serveren behøver ikke ligefrem at være verdens hurtigste pc. For at kun grabbe video i MPEG-2-formatet er det ifølge ATI nok med en 500 MHz Pentium-processor og 128 megabyte ram.

EazyShare bliver en del af den kommende Catalyst 3.10 driver og Multimedia Center 8.8, der vil kunne hentes gratis fra ATI's websted i december

 

Til top
hanmark Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 06-Oktober-2003
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 20
Direkte link til dette indlæg Sendt: 01-Februar-2004 kl. 11:53
Til dem, som ønsker en løsning som ikke kræver en ATI grafik kort i klienterne, så kan jeg anbefale at man kigger på SageTV (www.sage.tv)
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu