recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Generelle emner > Teknik & Teori
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Gør di smart hjem smart
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Gør di smart hjem smart

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Besked Baglæns sortering
ladnra Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger
Avatar

Oprettet: 26-August-2019
Sted: København
Status: Offline
Point: 8
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér ladnra Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 10-Januar-2021 kl. 07:55
Hej

Jeg har længe gået og tænkt over alt det jeg har i mit hjem som de kalder smart things. Men hvor er det smarte?

Ja jeg har da fået noget smart op at køre, så som en hovedafbryder til alt lys ved hoveddøren, men i det store hele er de så, så smart som de giver sig ud for at være?

Bl.a. skal jeg prøve at efterligne mine mønstre i min hverdag og weekend, nat og dag i iconnecthue, homey eller hue appen, men det er jo svært at lave et mønster, for det gælder måske kun 90% af tiden.

Jeg har taco og der kan jeg se det smarte, at den ved min mobil er hjemme og derfor er jeg nok hjemme og der skrues ikke ned for varmen. Jeg skal ikke gøre noget, den tilpasser det selv så jeg aldrig opdager at jeg sparer på varmen.

Er der andre der har tænkt det samme og måske endda fundet ud af hvordan nødden knækkes? jeg vil gerne have at lejlighedens smart lys tilpasser sig mig og mit mønster og ikke omvendt. 
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <12
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu