recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Brugergrupper > Brugeranmeldelser
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Hothers Pana TX- 65DX900E
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketHothers Pana TX- 65DX900E

 Besvar Besvar Side  123 41>
Forfatter
Besked
Hother Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem

hummelmose

Oprettet: 12-Juli-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 23896
Direkte link til dette indlæg Emne: Hothers Pana TX- 65DX900E
    Sendt: 08-September-2016 kl. 22:47
Mja, sådan kan det gå. Jeg bad jo om at få lukket min bio-tråd, men jeg har modtaget en del PM´s der var kede af, at de ikke kunne følge min yderliere observationer med mit nye Pana TV. Så nu kopiere jeg det skrevne i min bio-tråd over her,  og der vil blive skrevet lidt om det nye + nogle nye billeder.

Panasonic TX-65DX900E

Indtryk, sådan lidt fra hoften.

TV´et er tungt. Faktisk vejer det hele 7 kg mere end forgængeren hos mig (65CX800E). Hvad der udgør forskellen i vægten mellem de to TV ved jeg ikke. Det er nok ikke blæserne der vejer, og som jeg i øvrigt ikke kan høre.

Som noget nyt, medfølger den sædvanlige touchpad nu i en udgave med alu-overflade. Det samme som den almindelige fbtj., som er lig den luksusudgave man kan tilkøbe til de øvrige Panasonic modeller. 

Panasonic 65DX900E er jo født fra starten med HDR hvilket giver sig udslag i, at der i flere af menupunkterne er tilføjet menupunkter omfattende HDR. Men omkring indstillinger m.v., behøver man ikke at have fat i nogen instruktionsbog for at "Manøvrere"med TV´et. Betjeningen er utrolig lig CX800E modellen.

Jeg har indtil nu kun set TV kanaler via min YouSee boks (1080i), og TV´ets egne DVB-C tunere. TV´ets tunere er vel identiske med de som sidder i CX800E, altså nogle rigtigt fine tunere.

Når jeg kun  - indtil nu, har valgt at se TV programmer  skyldes det jo, at det er her jeg typisk kan se enkelte billedfejl. Ind til nu har jeg ikke set en eneste billedfejl. Jeg ved fra andre ejere af DX900E, at de kan opleve lidt banding fra f.eks. hurtige kamera panoreringer. Jeg har bare ikke set fænomenet endnu.

Jeg skal "Teste" lidt videre, og jeg skal også komme med lidt billeder. Men alt i alt en fin oplevelser, med en smule billedforbedringer i billedet på TV kanaler, men som forventet ikke den store omvæltning i forhold til CX800E i dette område. 

Jeg har haft en lidt travl dag i dag, så jeg har stadig ikke haft mulighed for at se hverken BD eller UHD/HDR.

Men jeg har haft mulighed for ind i mellem, at se mere almindelige TV-kanaler. Der sker jo det, at man ind i mellem genser noget, som man så fornyelig, og dermed kan fornemme en forskel. F.eks. er DR1 TV-AVIS opstarts "Tapet" bare helt sort, og at mærke med alle deltaljer i det "Sorte studie".  Det var også sort før i den omtalte scene, men der er lige kommet en kende mere.

Lyden. Som man kan læse i flere tests, så er de indbyggede højtalere faktisk slet ikke så dårlige. De er faktisk rigtige brugbare efter min mening, til snart sagt alle TV programmer. Meeen, min lille Yamaha YSP2500 gør det en hel del bedre. Til almindelige TV udsendelser har jeg alt andet lige, blot ikke behov for min Yamaha YSP.Jeg skrev tidligere, at jeg benyttede AVFORMS ISF indstillinger. Jeg har dog opdaget en fejl i de omtalte indstillingerne. Efter at have nær studeret både det ende og det andet, så opdagede jeg, at Sharpness stod på "Nul". Det nul havde jeg bevidstløst lagt ind efter AVFORUMS indstillinger. Nu står Sharpness på "30", og det hele i billedet ser mere rigtigt ud.  

Refleksion. Naturligvis er der refleksioner i panelet. Jeg er dog så heldig, at mit TV ikke sidder med en direkte sol/lys adgang. Så i dagslys oplever jeg ikke rigtigt refleksioner, og endnu færre i aftenlys. Altså ikke refleksioner som genere mig-.
Og så sidste afsnit af mine indtryk af mit nye Panasonic TX-65DX900e

Byggekvalitet og design

Jeg har nu aldrig været skuffet over Panasonic´s bygge kvalitet, og jeg er det heller ikke i dette tilfælde. Overalt virker TV´et i sin opbygning og sit udseende særdeles robust. Ingen knagen eller følelsen af usikkerhed når man bakser med TV´et. TV´et er tungt, og som jeg læste et sted, nærmest bygget som en kampvogn. Designet er jo meget afdæmpet, men også meget elegant, og udstråler i mine øjne absolut kvalitet - eller stil om man vil.

På bagsiden findes et dæksel som skal fjernes for at kunne komme til flere af de væsentlige stikforbindelser. Jeg er ikke helt sikker på fidusen i det dæksel, for det er knurre mig svært at fjerne når TV´et hænger på vægen. Måske er det bare mig der ind i mellem roder med mine stik.

De forskellige APPS. Desværre, jeg er ikke den rigtige at spørge, for jeg bruger kun Youtube og browseren, og det fungere flot. Jeg ved, at i udlandet er der problemer HDR via Amazon. Der er også en del, som jeg kan læse mig til i udlandet, der oplever noget banding. Men jeg har ikke oplevet det, ligesom DSE er en manglevare .

Men alt i alt UG til byggekvalitet og design i min verden.

Billede

Billedet bliver jo mere man beskæftiger sig med TV´et, bare bedre og bedre, og man opdager detaljer og kvaliteter som i det mindste jeg, ikke har noteret mig før. 

DVD 
Hvis kvaliteten af optagelsen fin, og opskaleringen, god så kan en DVD jo nærmest nærme sig BD kvalitet. I min DVD samling er Troels Kløvedals "Mit Danmark" et godt eksempel på en fremragende optagelse.
Blu-Ray film, jamen her kan man jo falde over elendige optagelser, som i realiteten er ringere end en almindelig DVD. Men gode optagelser og efterfølgende billedbehandlinger opnår man jo enestående kvaliteter. Mine favoriter er bl.a. BBC´s naturudsendelser. Her et eksempel fra deres "Earth Flight"
Så er der jo det nye 4K HDR. Jeg kan ikke blive enig med mig selv om, hvad jeg egentlig synes om HDR. Jeg kan godt se, at billedet er enormt flot, detaljeret og med effekter som overrasker - og ind i mellem nærmest bliver "Pisket" i hovedet på én. Det er sikkert et format jeg skal arbejde lidt med. Et lille eksempel fra  "Batman v Superman, Dawn og Justice".
Jeg er faktisk ikke i tvivl om, at Panasonic stadig benytter deres hårdt prøvede plasma ingeniører i fastlæggelsen af visse dele af billede fremtoningen. For - for mig er Panasonic stadig en af de producenter der leverer nogle af dit mest bløde LED paneler. 

Jeg har ikke observeret pixelfejl, og skulle der være en enkelt af slagsen, kunne jeg sikkert ikke se den, opløsningen taget i betragtning.

Afsluttende tanker

Panasonic TX-65DX900e er et top TV, og det er det ikke kun fordi jeg har købt det. Jeg har i den seneste måned meget nøje gennemgået de topklasse TV der findes på markedet - og ikke mindst kunne afprøve disse som jeg gerne vil kunne. Desværre er det sådan, at der er godt nok ikke ret mange steder, hvor man af forhandleren kan få lov til bare at kunne se de forskellige billedprofiler, og da slet ikke få lov til at se en velkendt BD. Her skal man altså ud til den "Lille" forhandler for at få de muligheder. Jeg kan slet ikke nok fremhæve værdien af den "lille" forhandler. Denne forhandler har jo  - som jeg har oplevet det, en langt større interesse i at vejlede sin kunde, og med det formål at have en tilfreds kunde. Tilgiv mig, jeg er dødtræt af mange af de ret ligegyldige sælgere jeg har oplevet i diverse "AV supermarkeder".

Jeg er særdeles tilfreds med mit køb af mit nye Panasonic, det opfyldte mine forventninger og min håb, og gav lige det ekstra som jeg havde håbet på. Der har ikke vist sig fejl, eller funktioner som jeg ikke kunne hitte rede i. Men okay, jeg kender nok også Panasonic TV både ud og ind.   

Man kan diskuttere de forskellige TV teknologier herfra og til nytår - det orker jeg bestemt ikke. Jeg er gået efter et TV som passer mig, og mine ønsker. Og her var ønsket et TV, som i mine øjne er blandt de absolut bedste i TV i billed kvalitet, og et TV hvor jeg roligt kan læne mig tilbage, og ikke kigge nervøst på TV kanal logoer - og det TV hænger flot på min væg herSmile
Redigeret af Hother - 07-Marts-2017 kl. 01:09
B&W Head phones, og Panasonic DP-UB9000- Panasonic Lumix MSC-FZ2000,Panasonic 65HZ2000 og Yamaha NS-SW050. BUCHARDT S300 MKII. Marantz Melody MCR612 media receiver. På vej Marantz HD-AMP1.
Til top
Hother Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem

hummelmose

Oprettet: 12-Juli-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 23896
Direkte link til dette indlæg Sendt: 09-September-2016 kl. 11:19
Med mit nye 65DX900E nåede jeg vist min fladskærm nummer 13 på 10 år. Mit første TV var et Samsung 42 tommer plasma, og den rigtigt gode historie her er, at det TV "Døde" faktisk først sidste år. Jeg havde foræret TV´et til nogle gode venner, og de havde altså glæde af det i næsten 10 år.

Det som jeg egentlig vil fortælle, er en i mine øjne en noget besynderlig observation. I takt med at mine TV rent billede mæssigt er blevet bedre og bedre, så bliver der egentligt mindre og mindre der er værd at se på.

Den udmelding sad jeg og funderede over den anden aften, for jeg kunne faktisk ikke finde nogen TV udsendelse som jeg ville se, og det på trods at et hav af tilgængelige TV kanaler. Jeg indrømmer gerne, at med alderen bliver man nok mere kristisk i valg af TV-genre og udsendelses typer. Der bliver sendt utroligt meget som jeg bare ikke vil spilde min tid på, og det som kunne være interessant, det har man set flere gange før. Det eneste program som ikke er en genudsendelse er jo snart nyhederne - og så alligevel.

Nej,  mit problem ligger også i at billede  kvaliteten af det udsendte bare ikke følger kvalitetets udviklingen på billedsiden af de nye TV. Okay, ind i mellem sender enkelte TV kanaler som National Geografic, DR 1 og TV 2 + enkelte andre en nogenlunde fornuftig billedkvalitet.

Men jeg vil jo gerne have udsendelser og film der matcher de kvaliteter mit TV reelt kan præstere i det samlede billede, og det er minsandten ret svært at finde. Bevares jeg har efterhånden fået samlet et antal 4K demoer og Youtube demoer som jeg benytter mig af til trøst, men dem bliver man jo også trætte af, og bliver reelt nu bare brugt til til et lettelsens suk - åhh... puha, det er jo et super TV, der hænger der og keder sig.

Jo, der er jo også BD´er som kan levere en god billede kvalitet. Og jeg er virkelig fremme i skoene for at finde de for mig rigtige BD´er. Desværre er udbudet af BD´er som giver mig den rigtigt gode billedkvalitet, og får den sags skyld den samlede gode film - og billedeoplevelse meget begrænset.

Og mit nye 65DX900E er faktisk så godt, med billede kvaliteter på alle leder og kanter, at det minsandten er blevet endnu svære at finde billedemateriale der er "Værdigt".  Besynderligt.

Beklager mine filosofiske betragtninger, men det skulle ikke undre mig, hvis der blandt nogen af jer, findes enkelte der oplever det samme. 


Redigeret af Hother - 09-September-2016 kl. 11:23
B&W Head phones, og Panasonic DP-UB9000- Panasonic Lumix MSC-FZ2000,Panasonic 65HZ2000 og Yamaha NS-SW050. BUCHARDT S300 MKII. Marantz Melody MCR612 media receiver. På vej Marantz HD-AMP1.
Til top
hansie Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 01-Juli-2004
Sted: Køge egnen
Status: Offline
Point: 6790
Direkte link til dette indlæg Sendt: 09-September-2016 kl. 11:38
Må give dig ret i flow tv ikke har meget at byde på.

Kun få udsendelser rammer min interesse.   
Har afmeldt den store Yousee pakke og har nu kun grund da jeg ikke ønskede at se reklamer på de flotte kanaler hvert 10 minut.

Men BD og 4k skiver nyder jeg meget.   Faktisk også nogle DVD som ser ok ud på mit DX900

Ellers streamer jeg en del. Netflix selv om nogle syntes kvalitet er for lav. Så opfylder det en del for mig.
Og så er der jo også flere muligheder for at se andre ting via nettet,   Men her skal man helst have venner i US eller UK som gider dele abbonenter .
Det giver masser af flot streamning i HD kvalitet hvis man har båndbredde nok.
Til top
Ning Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 26-April-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 1746
Direkte link til dette indlæg Sendt: 09-September-2016 kl. 15:29
 ######Med mit nye 65DX900E nåede jeg vist min fladskærm nummer 13 på 10 år.######
Hother for dælen... det er da vanvittigt....Pinch

Var godt klar over at du havde haft mange... men 13 det er da vildt.

Jeg købte også min første fladskærm for godt 10 år siden... men modsat dig har jeg min endnuTongue
Ning
Til top
Hother Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem

hummelmose

Oprettet: 12-Juli-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 23896
Direkte link til dette indlæg Sendt: 09-September-2016 kl. 15:45
Oprindeligt skrevet af Ning Ning skrev:

 ######Med mit nye 65DX900E nåede jeg vist min fladskærm nummer 13 på 10 år.######
Hother for dælen... det er da vanvittigt....Pinch

Var godt klar over at du havde haft mange... men 13 det er da vildt.

Jeg købte også min første fladskærm for godt 10 år siden... men modsat dig har jeg min endnuTongue
Jamen faktisk er det 14 stk jeg har haft, hvis jeg regner et returneret LED med. Joh, man kan sige det er vanvittigt - i normal forstand. Men nu har jeg jo aldrig påstået jeg er normal. Jeg synes at det er - og har været utroligt spændende at følge med i billed udviklingen. Og så er der nok nogle ting som de fleste andre penge på, som jeg så ikke bruger penge på.

Men jeg skal nok overveje eventuel psykolog bistandLOL
B&W Head phones, og Panasonic DP-UB9000- Panasonic Lumix MSC-FZ2000,Panasonic 65HZ2000 og Yamaha NS-SW050. BUCHARDT S300 MKII. Marantz Melody MCR612 media receiver. På vej Marantz HD-AMP1.
Til top
Ning Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 26-April-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 1746
Direkte link til dette indlæg Sendt: 09-September-2016 kl. 18:04
Den sidste bemærkning har du sikkert hørt fra konen adskillige gange Ermm hun må være meget overbærendeThumbs Up
Ning
Til top
Hother Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem

hummelmose

Oprettet: 12-Juli-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 23896
Direkte link til dette indlæg Sendt: 09-September-2016 kl. 18:19
Oprindeligt skrevet af Ning Ning skrev:

Den sidste bemærkning har du sikkert hørt fra konen adskillige gange Ermm hun må være meget overbærendeThumbs Up
Jeg tror i bund og grund at mine kone er godt tilfreds med min hobbySmile
B&W Head phones, og Panasonic DP-UB9000- Panasonic Lumix MSC-FZ2000,Panasonic 65HZ2000 og Yamaha NS-SW050. BUCHARDT S300 MKII. Marantz Melody MCR612 media receiver. På vej Marantz HD-AMP1.
Til top
hansie Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 01-Juli-2004
Sted: Køge egnen
Status: Offline
Point: 6790
Direkte link til dette indlæg Sendt: 09-September-2016 kl. 23:16
Her hos mig er kravet at det skal betjenes af samme Multi remote   

Alle knapper skal fungere som forrige tv.     Ikke noget med at pege.

Tænd for de forskellige skal klares ved 1 tryk. Lige som alt skal slukke ved tryk.

Så har jeg frit råderum ;-)

Længe leve multi remotes
Til top
Hother Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem

hummelmose

Oprettet: 12-Juli-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 23896
Direkte link til dette indlæg Sendt: 10-September-2016 kl. 01:59
Panasonic TX-65DX900E er jo nogle steder blevet betegnet som afløseren for den vel et par år gamle AX900 serie. Og det skal såmænd også nok være rigtigt på visse områder, for Panasonic kom ikke sidste år med en ny "900 serie", her var CX800E Panasonic´s topmodel på LED serien. Deres egentlige topmodel var deres OLED model CZ950. I mine øjne havde modellen en fejl, det var med et buet panel, men et skønt billede har TV´et.

Alt andet lige er der nogle væsentlige forskelle på AX900E og DX900E serierne. Først og fremmest var AX900E et IPS panel, og hvor Panasonic havde introduceret nogle snedige "Fix-faxserier" for at opnå et meget fornuftigt sortniveau m.v., og det lykkedes faktisk rigtigt flot. DX900E har som bekendt et VA panel.

I min venten på mit 65CX800E var jeg faktisk meget tæt på at købe et AX900E, for det var en meget lækkert og velbygget model. Jeg tror aldrig at jeg havde set noget lignende hvad angår byggekvalitet. Mit køb faldt på, at jeg efter at have vurderet TV´et 5-6 timer, så var der på de TV jeg kiggede på, en kende for meget DSE, faktisk en del mere en på mit daværende AX800E. Lige den detalje synes jeg ikke at jeg ville have - uanset, at det var et helt pragtfuldt TV på alle andre områder.   

Hvad angår den synlige byggekvalitet er DX900E helt på højde med AX900E, måske også vægten på DX900E understøtter den påstand. Jeg bliver nok aldrig den store tilhænger at en plastbagbeklædning som DX900E har, omend plastbeklædningen virker en del mere robust end de fleste andre ditto. Men når det kommer til den samlede billede kvalitet og oplevelse er DX900E en hel del bedre end sin modelnummer forgænger, og det gælder for samtlige billede områder. 

Jeg har dog en enkelt gang i en halv dårlig optagelse noteret er smule DSE på mit nuværende TV, dog kun den ene gang. Der kommer dog sikkert mere efterhånden som jeg ser mere på TV´et, men det er bestemt ikke noget som irritere mig overhovedet. Fænomenet optræder på alle TV - uanset teknologi. Mit TV har indtil nu snurret i 70 timer, og det har bare været en fornøjelse at kigge på.

Jeg har en plan op at tage nogle billeder fra LG´s OLED demoer, og vise disse her i tråden.


Redigeret af Hother - 10-September-2016 kl. 02:11
B&W Head phones, og Panasonic DP-UB9000- Panasonic Lumix MSC-FZ2000,Panasonic 65HZ2000 og Yamaha NS-SW050. BUCHARDT S300 MKII. Marantz Melody MCR612 media receiver. På vej Marantz HD-AMP1.
Til top
Nille44 Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 10-August-2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 202
Direkte link til dette indlæg Sendt: 10-September-2016 kl. 07:38
13 skærme på 10 år samtidig med at du brokker dig over at det ikke findes nok materiale  som er din skærm værdig.
 
Det giver simpelthen ikke mening for mig.
 
Du kunne med fordel i stedet have skiftet din Kina forstærker ud med noget bedre i stedet for alt den "eye candy" opgradering ;-)
 
 
Har fulgt din tråd fra starten Hother og har altid syntes du virkede som en fin fyr med prioriteterne i orden, men hvis jeg var din ven så ville jeg have været en smule bekymret på dine vegne.
folk må gøre hvad de vil men syntes at jeg ville give mit besyv med (det kunne jo være der ikke var andre der havde påpeget det for dig før:-)
Luxman L509X
Oppo BDP 105.
Rega P8 med Apheta 3.

LG Oled 55BX
Ultrasone Signature Pro.

Sonus Faber Olympia Novalll
Til top
Hother Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem

hummelmose

Oprettet: 12-Juli-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 23896
Direkte link til dette indlæg Sendt: 10-September-2016 kl. 10:13
Oprindeligt skrevet af Nille44 Nille44 skrev:

13 skærme på 10 år samtidig med at du brokker dig over at det ikke findes nok materiale  som er din skærm værdig.
 
Det giver simpelthen ikke mening for mig.
 
Du kunne med fordel i stedet have skiftet din Kina forstærker ud med noget bedre i stedet for alt den "eye candy" opgradering ;-)
 
 
Har fulgt din tråd fra starten Hother og har altid syntes du virkede som en fin fyr med prioriteterne i orden, men hvis jeg var din ven så ville jeg have været en smule bekymret på dine vegne.
folk må gøre hvad de vil men syntes at jeg ville give mit besyv med (det kunne jo være der ikke var andre der havde påpeget det for dig før:-)
Øh... jo. Omkring min forstærker, og for den sags skyld mine højtalere - hvis de i samme moment skulle blive bragt på bane, så er det et sæt up som jeg er utrolig glad for, og som bare nyder.

Brokker gør jeg vel ikke omkring materiale til TV, det er i det mindste ikke ment sådan. Nok mere ment som en oplevelse af, at det tilgængelige video materiale halter bagefter kvaliteten i de nyeste TV.

Ikke ment som et surt opstød, men nu er det hele jo også noget som skal give mening for migSmile 
B&W Head phones, og Panasonic DP-UB9000- Panasonic Lumix MSC-FZ2000,Panasonic 65HZ2000 og Yamaha NS-SW050. BUCHARDT S300 MKII. Marantz Melody MCR612 media receiver. På vej Marantz HD-AMP1.
Til top
hansie Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 01-Juli-2004
Sted: Køge egnen
Status: Offline
Point: 6790
Direkte link til dette indlæg Sendt: 10-September-2016 kl. 11:30
Ja vores TV er noget forud det tilgængelige matariale.

Men det har de vist været siden fladskærmene kom til.
Nogle gange opleves det som de er 2-3 år forud.

Men heldigvis ser SD også rimeligt ud på de nye skærme
Til top
 
 Besvar Besvar Side  123 41>
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu