recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Spillekonsoller > Xbox One
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Hvad kan jeg bruge Xbox one S til?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Hvad kan jeg bruge Xbox one S til?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Jamic Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 08-Oktober-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 453
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jamic Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Hvad kan jeg bruge Xbox one S til?
    Sendt: 29-December-2016 kl. 16:10
Hej

Før jul fik jeg et rigtig godt tilbud på en Xbox one S.
Da jeg samtidig så en artikel om at den kunne anvendes som mediecenter, slog jeg til og købte den.

Nu har jeg lige hentet den på posthuset, men er kommet meget i tvivl om jeg overhovedet har noget at bruge den til. Da den er købt op til jul kan jeg returnere den til og med januar måned.

Jeg spiller ikke overhovedet og har i forvejen 2 Blu-Ray afspillere og en apple TV, stående i mit setup. Jeg har ikke en 4K skærm og skifter sikkert først, når mit 2012 plasma bryder sammen.

Mit musik har jeg rippet til Flac filer, som jeg troede jeg kunne lægge på Xboxens harddisk, men som jeg har opfattet det, afspiller den ikke Flac.

Min første tanke da jeg købte den, var at jeg måske kunne undgå nogle af de andre bokse jeg har stående, men nu tænker jeg at det bare bliver en ekstra boks og på nuværende tidspunkt er det eneste jeg kan se at den tilføjer, muligheden for Amazon video.

Hører meget gerne fra folk med erfaringer - hvad kan den og hvad har I glæde af den til, udover spil.

Godt nytår til alle.
Mvh. Jacob
Til top
NFB1 Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 28-April-2006
Status: Offline
Point: 187
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér NFB1 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 29-December-2016 kl. 21:45
Sælg den til mig [;)]
Til top
Hifi_andy Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 08-November-2011
Sted: København
Status: Offline
Point: 122
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Hifi_andy Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 29-December-2016 kl. 22:27
Den har et plex app og UHD player med passthrough til reciever. Det må da kunne aflyse de to Blu-ray afspillere.
Hvis du bruger plex fra nas/mediecenter bør den kunne afløse ATV.

Personligt synes jeg også at Yousee og netflix app på xbox er langt bedre end dem på ATV.
Til top
Jamic Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 08-Oktober-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 453
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jamic Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 30-December-2016 kl. 14:16
Tak for svar Hifi_andy.

Har kigget lidt på Plex og det ser da spændende ud, men jeg gider simpelthen ikke bruge tid på at rippe DVD'er og BD'er til NAS. Langt de fleste film ser vi alligevel kun 1 gang. Da BD var forholdsvis nyt købte jeg nok ca. 200 titler. Rigtig mange af dem ligger stadig pakket ind i folie og en hel del, har jeg efterhånden foræret til min nevø (mange af dem var desværre også i folie). 

Kan Plex eller anden software anvende HDMI indgangen på XBox til at optage det indkommende signal?
En af mine BD afspillere er en HDD optager fra samsung, der primært anvendes til at optage TV på.

Den anden BD afspiller er en Sony, som jeg anvender til BD afspilning, Sacd afspilning og via Sonys Songpal app, til afspilning af lokalt musik der ligger på en NAS. Jeg har prøvet forskellige apps til afspilning af musikken (har også en CC audio) men Songpal løsningen har vist sig som den bedste løsning for mig (appen fungerer simpelthen hurtigere og bedre end andre løsninger, hvor jeg sender musikken til CC audio) Samtidig synes jeg også lyden er i rigtig god kvalitet via ekstern DAC.

Mht. Apple TV, er den primært indkøbt til min kone, der er vild med den og elsker den forfærdelige lille fjernbetjening, samt at al hendes streaming kører fra en enhed. så den får jeg under ingen omstændigheder lov til at skille mig af med. 

Er der nogle der har erfaring med VLC på Xbox?

Er der nogle med anbefalinger af gode medieapps til Xbox, udover de allerede nævnte?

Hvad er jeres erfaring med støj fra Xbox one S?

Er stadig meget i tvivl om den ryger retur, eller jeg skal give den en chance.

Mvh. Jacob


Til top
NFB1 Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 28-April-2006
Status: Offline
Point: 187
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér NFB1 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 30-December-2016 kl. 14:33
Inden den ryger retur så skriv lige, kan godt give er bud på den :)
Til top
Hifi_andy Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 08-November-2011
Sted: København
Status: Offline
Point: 122
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Hifi_andy Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 30-December-2016 kl. 17:30
Hej Jakob,

Det lyder til dit setup er ret specialiseret i forhold til dine behov. Xbox er jo først og fremmest en spillekonsol og hvis spil ikke er et behov for dig kan du sikket få andre setups der dækker dine behov bedre. Mig bekendt er plex eneste medie app til xbox, ud over den indbyggede UHD/BD software. Tror fx ikke VLC fåes som app.

Med hensyn til lydniveau har jeg læst at den er meget støj svag. Jeg har selv den første xbox og den er nærmest lydløs.

Ud fra din beskrivelse af dine behov synes jeg du skal sende den tilbage eller sælge den.
Til top
pmalm Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 08-Oktober-2007
Sted: 3400, DK
Status: Offline
Point: 433
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér pmalm Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 30-December-2016 kl. 20:23
Hej!
vlc findes til xbox. Jeg har ikke prøvet den endnu. Har lige fået en one s for et par dage siden. Min er helt stille ved streaming fra amazon og fra "film og tv" appen. Har afspillet en BD, også her var den ikke til at høre. Et familie medlem har også fået en og der er afspillet 4K BD på. Han siger den ikke siger en lyd. Jeg vil se om jeg kan få dette bekræftet i morgen. Da flere jo siger den larmer ved afspilning af 4K BD. Men måske en opdatering har ændret på det..! Begge vores konsoller er 1TB version(ikke at jeg tror det har nogen betydning)Redigeret af pmalm - 30-December-2016 kl. 20:26
Mvh Peter

LG-55EC930, NAD-M3, XBOX-ONE S, B&W CM8, SONOS.
Til top
Jamic Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 08-Oktober-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 453
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jamic Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 31-December-2016 kl. 11:49
Tak for svar til Andy og Peter.

Dejligt at høre at I oplever maskinen som stort set lydløs.
Det var nok naivt, men jeg tænkte umiddelbart at det vil være rigtig rart, hvis al streaming og medie aktivitet kunne afvikles fra en maskine. Derfor skuffer det mig lidt, hvis jeg sætter den op og det viser sig at jeg slet ikke kan afvikle nogle af de andre maskiner, så jeg bare ender op med en ekstra enhed.

Jeg har faktisk også en gammel HTPC stående, der stort set aldrig anvendes. Kan Xboxen afvikle en browser, det er faktisk det eneste HTPC'en bruges til et par gange om året.

Hardwaremæssigt burde Xboxen vel kunne klare alt det jeg efterspørger, det virker bare som om meget ikke er implementeret for nuværende, med integrerede apps. Jeg orker heller ikke omstændige løsninger, hvor noget skal startes fra PC og så sendes den vej til Xbox. 

Jeg går udfra at Xboxen jævnligt opdateres, er der nogen der ved om der arbejdes på udvikling af nogen af de ting jeg efterspørger, f.eks optagelse af signalet fra HDMI indgangen, ordentlig understøttelse af Flac m.v.?

Godt nytår til alle.
Mvh. Jacob 
Til top
pmalm Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 08-Oktober-2007
Sted: 3400, DK
Status: Offline
Point: 433
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér pmalm Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 03-Januar-2017 kl. 20:02
Jeg har nu været forbi familien og høre deres Xbox under afspilning af uhd bd. Den er ikke lydløs, men den står inde i et hifimøbel så man høre den ikke under filmen. Har man den stående i "fri luft" så tror jeg dog godt den kan høres. Afh. af filmens lydspor...! Almindelig BD afspilning, streaming og spil foregår lydløst.

Har prøvet vlc en lille smule. Afspilning fra usb fungere upåklageligt. Der kan også streames fra netværket.

Vil anbefale at man køber fjernbetjeningen som passer til. Det er også muligt at styre Xbox via smartphone(Ios, android og windows) fra Xbox appen(tidligere smartglass).
Mvh Peter

LG-55EC930, NAD-M3, XBOX-ONE S, B&W CM8, SONOS.
Til top
Treated Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 22-Januar-2010
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 1630
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Treated Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 10-Januar-2017 kl. 18:38
Har xbox one egentlig kodi som app?
Til top
Jamic Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 08-Oktober-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 453
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jamic Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 21-Januar-2017 kl. 18:19
Nu havde jeg tid i dag og prøvede at sætte den op.

De to app som kunne tilføje noget til mit setup, kan jeg dog ikke finde i app store, nemlig Amazon video og eurosport player, som jeg har læst flere steder skulle være tilgængeligt. Jeg gider ikke rode med VPN og andet fancy.

Kan det virkelig være rigtigt at ingen af dem kan findes, eller er det mig der bare ikke kan finde ud af det.
Hjælp modtages gerne.

Mvh. Jacob
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu