recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Spillekonsoller
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Kamera PS3
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Kamera PS3

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Kandersen Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem
Avatar

Oprettet: 13-Juli-2006
Sted: 4653
Status: Offline
Point: 10964
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Kandersen Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Kamera PS3
    Sendt: 12-Januar-2012 kl. 13:55
Nogen som har god og positiv erfaring med andre kameraer til PS3éren end lige Sony´s eget Eye.
 
Specielt er jeg interesseret i, om nogen har erfaring med Logitech´s nye HD kameraer (C910, C920). Om de giver nævneværdige bedre resultater end Sony´s Eye, eller om man ender i det samme. Om de overhovedet funger fuldt ud, eller som jeg har fundet i en artikel om C910, så virker den kun med noget, men ikke med alle spil.
 
Min datter bruger meget Singstar og den slags spil. Men jeg synes Sony´s eget Eye kamera halter en del i mere dunkle og mørke omgivelser. Så derfor leder jeg efter en erstatning, hvis det findes.
 
Jvf. Sony selv, så skulle alle kameraer som understøtter UVC funger. Men det er åbenbart en dårlig standard, eller så er den meget bøjelig, da eksempelvis C910 understøtter UVC, men der er rapporteret at flere (ikke-defineret) spil, ikke virker med det, men fint med Sony´s eget.
 
 


Redigeret af Kandersen - 12-Januar-2012 kl. 13:58
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu