recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Digital Foto
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Kamera til snorkling?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Kamera til snorkling?

 Besvar Besvar Side  <123
Forfatter
Besked
lahan Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 14-September-2004
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 8429
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér lahan Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-Juli-2019 kl. 14:39
Oprindeligt skrevet af rskadk rskadk skrev:

Oprindeligt skrevet af claus_jac claus_jac skrev:

@rskadk - så håber jeg virkelig du har købt masser af plads i skyen og en meget stor iphone. For det fylder som en i f..... Teknisk set er både de nyeste iphones og ipads så kraftige at du uden problemer kan lave videoredigering på dem. Men hvorfor i himlens navn ville man da fylde sin icloud op med video?Gopro, DJI Osmo bruger microSD kort til at lagre på. køb hellere en god "pung" til dem og køb så nogle stykker så du kan skifte. Så kan du lege med det hele når du kommer hjem. - Men du kommer ikke udenom at 4K video for det første fylder rigtigt meget, og dernæst så kræver det en del af computeren når man skal arbejde med det bagefter. Uanset om det er h.264 eller hevc.

Hvor meget fylder det da...Siden det er så slemt?

Men er det så sådan at jeg kan hente en app til iphone der automatisk overfører videoen til mit photoalbum? Eller så jeg kan redigere filmen inden den gemmes på i photoalbummet?
ja både GoPro og dji har sådan en app.
Til top
claus_jac Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 06-August-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4831
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér claus_jac Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-Juli-2019 kl. 18:02
gopro's maksimale bitrate er 11MB/s så 1min kan altså fylde op til 660MB. (eller hvad der svarer til 1 CD) det er 4K 60hz eller 10min's video er dermed  6,6GB - hvilket er mere end du har i icloud i standard udgaven uden ekstra storage - dertil kommer så den lille detalje at du skal have et netværk som du kan bruge til at uploade det med. Det er så langt værre for generelt er internetforbindelser i udlandet - især de gratis belagt med store restriktioner så det typisk vil tage en krig at uploade. (og pas generelt på med at anvende "gratis" internet i udlandet. Der er rigeligt med mennesker som ønsker adgang til dine data, og vil gladeligt fuske med de trådløse netværk derude.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <123
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu