recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > Distribution og udstyr generelt
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Mister wififorbindelse efter kort tid
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Mister wififorbindelse efter kort tid

 Besvar Besvar Side  12>
Forfatter
Besked
kris Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 23-December-2003
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 1031
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kris Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Mister wififorbindelse efter kort tid
    Sendt: 16-November-2018 kl. 17:46
Siden i aftes kan jeg kun få forbindelse til mit wifi ved at tænde og slukke min Asus-router. Så virker alt - men kun kort tid. Så er internettet nede igen. Indtil router-tænd-sluk - så får jeg 3 min. mere og så forsvinder forbindelsen igen. Det har virket 24-7 i tre år....

Anyone?


Redigeret af kris - 16-November-2018 kl. 18:02
Sonos diverse, iDevices, Qnap TS-109+112, MediaMonkey 4, Samsung UE46ES8005, Samsung BD-ES6000
Til top
JørgenT Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 21-Marts-2004
Sted: 9530, DK
Status: Offline
Point: 3864
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JørgenT Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-November-2018 kl. 18:15
Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Siden i aftes kan jeg kun få forbindelse til mit wifi ved at tænde og slukke min Asus-router. Så virker alt - men kun kort tid. Så er internettet nede igen. Indtil router-tænd-sluk - så får jeg 3 min. mere og så forsvinder forbindelsen igen. Det har virket 24-7 i tre år....

Anyone?
Den ukendte router defekt??
Hvad med kablet fobindelse, virker den?
Mvh. JørgenT
Til top
Thomas.T Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 25-Juni-2016
Status: Offline
Point: 58
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomas.T Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-November-2018 kl. 18:26
Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Siden i aftes kan jeg kun få forbindelse til mit wifi ved at tænde og slukke min Asus-router. Så virker alt - men kun kort tid. Så er internettet nede igen. Indtil router-tænd-sluk - så får jeg 3 min. mere og så forsvinder forbindelsen igen. Det har virket 24-7 i tre år....

Anyone?


Det er en kendt fejl, når lige præcis dén Asus-router kombineres med lige præcis dén internetudbyder.
Mit bedste bud er at brænde hytten ned, og starte forfra Wink
Til top
kris Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 23-December-2003
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 1031
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kris Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-November-2018 kl. 19:14
Oprindeligt skrevet af Thomas.T Thomas.T skrev:

Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Siden i aftes kan jeg kun få forbindelse til mit wifi ved at tænde og slukke min Asus-router. Så virker alt - men kun kort tid. Så er internettet nede igen. Indtil router-tænd-sluk - så får jeg 3 min. mere og så forsvinder forbindelsen igen. Det har virket 24-7 i tre år....

Anyone?


Det er en kendt fejl, når lige præcis dén Asus-router kombineres med lige præcis dén internetudbyder.
Mit bedste bud er at brænde hytten ned, og starte forfra Wink

Mystisk sarkasme. Men fint, hvis det er teknikhumor for dig. Har været medlem her i 15 år og bestræber mig på at hjælpe, når jeg kan, ikke det modsatte - heldigvis er tonen typisk ordentlig. Jeg googlede så problemet og flere anbefalede factory reset - og det har prompte løst problemet. Uden viden om router-model og internetudbyder. Herregud.


Redigeret af kris - 16-November-2018 kl. 19:15
Sonos diverse, iDevices, Qnap TS-109+112, MediaMonkey 4, Samsung UE46ES8005, Samsung BD-ES6000
Til top
claus_jac Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 06-August-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4735
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér claus_jac Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-November-2018 kl. 20:21
lugter rigtigt meget af at strømforsyningen er ved at gå.
Til top
skandshus Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 01-November-2010
Status: Offline
Point: 253
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér skandshus Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-November-2018 kl. 21:22
Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Oprindeligt skrevet af Thomas.T Thomas.T skrev:

Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Siden i aftes kan jeg kun få forbindelse til mit wifi ved at tænde og slukke min Asus-router. Så virker alt - men kun kort tid. Så er internettet nede igen. Indtil router-tænd-sluk - så får jeg 3 min. mere og så forsvinder forbindelsen igen. Det har virket 24-7 i tre år....

Anyone?


Det er en kendt fejl, når lige præcis dén Asus-router kombineres med lige præcis dén internetudbyder.
Mit bedste bud er at brænde hytten ned, og starte forfra Wink

Mystisk sarkasme. Men fint, hvis det er teknikhumor for dig. Har været medlem her i 15 år og bestræber mig på at hjælpe, når jeg kan, ikke det modsatte - heldigvis er tonen typisk ordentlig. Jeg googlede så problemet og flere anbefalede factory reset - og det har prompte løst problemet. Uden viden om router-model og internetudbyder. Herregud.
Dvs du google ikke engang problemet inden du lavede et indlæg :)


Til top
kris Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 23-December-2003
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 1031
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kris Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-November-2018 kl. 21:39
Oprindeligt skrevet af skandshus skandshus skrev:

Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Oprindeligt skrevet af Thomas.T Thomas.T skrev:

Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Siden i aftes kan jeg kun få forbindelse til mit wifi ved at tænde og slukke min Asus-router. Så virker alt - men kun kort tid. Så er internettet nede igen. Indtil router-tænd-sluk - så får jeg 3 min. mere og så forsvinder forbindelsen igen. Det har virket 24-7 i tre år....

Anyone?


Det er en kendt fejl, når lige præcis dén Asus-router kombineres med lige præcis dén internetudbyder.
Mit bedste bud er at brænde hytten ned, og starte forfra Wink

Mystisk sarkasme. Men fint, hvis det er teknikhumor for dig. Har været medlem her i 15 år og bestræber mig på at hjælpe, når jeg kan, ikke det modsatte - heldigvis er tonen typisk ordentlig. Jeg googlede så problemet og flere anbefalede factory reset - og det har prompte løst problemet. Uden viden om router-model og internetudbyder. Herregud.
Dvs du google ikke engang problemet inden du lavede et indlæg :)


Nej uhadada for en helligbrøde - 'spurgte han i et tech-forum, inden han havde googlet - uhadada... pinligt - hvad bliver det næste'. Jeg vil dog tillade mig fortsat at hjælpe min venner, når de spørger mig til råds - uanset om de googler eller ej.
Sonos diverse, iDevices, Qnap TS-109+112, MediaMonkey 4, Samsung UE46ES8005, Samsung BD-ES6000
Til top
Thomas.T Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 25-Juni-2016
Status: Offline
Point: 58
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomas.T Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 16-November-2018 kl. 22:31
Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Mystisk sarkasme. Men fint, hvis det er teknikhumor for dig. Har været medlem her i 15 år og bestræber mig på at hjælpe, når jeg kan, ikke det modsatte - heldigvis er tonen typisk ordentlig. Jeg googlede så problemet og flere anbefalede factory reset - og det har prompte løst problemet. Uden viden om router-model og internetudbyder. Herregud.

Jeg beklager at min elendige humor ikke passer dig. Jeg forsøgte såmænd bare at fortælle dig, at spørgsmål med præcise informationer giver mere præcise svar. Men med 15 år i dette forum var det jo ikke nødvendigt. Min fejl Wink
Til top
skandshus Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 01-November-2010
Status: Offline
Point: 253
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér skandshus Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 17-November-2018 kl. 13:31
Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Oprindeligt skrevet af skandshus skandshus skrev:

Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Oprindeligt skrevet af Thomas.T Thomas.T skrev:

Oprindeligt skrevet af kris kris skrev:

Siden i aftes kan jeg kun få forbindelse til mit wifi ved at tænde og slukke min Asus-router. Så virker alt - men kun kort tid. Så er internettet nede igen. Indtil router-tænd-sluk - så får jeg 3 min. mere og så forsvinder forbindelsen igen. Det har virket 24-7 i tre år....

Anyone?


Det er en kendt fejl, når lige præcis dén Asus-router kombineres med lige præcis dén internetudbyder.
Mit bedste bud er at brænde hytten ned, og starte forfra Wink

Mystisk sarkasme. Men fint, hvis det er teknikhumor for dig. Har været medlem her i 15 år og bestræber mig på at hjælpe, når jeg kan, ikke det modsatte - heldigvis er tonen typisk ordentlig. Jeg googlede så problemet og flere anbefalede factory reset - og det har prompte løst problemet. Uden viden om router-model og internetudbyder. Herregud.
Dvs du google ikke engang problemet inden du lavede et indlæg :)


Nej uhadada for en helligbrøde - 'spurgte han i et tech-forum, inden han havde googlet - uhadada... pinligt - hvad bliver det næste'. Jeg vil dog tillade mig fortsat at hjælpe min venner, når de spørger mig til råds - uanset om de googler eller ej.

amen come on..
Du ku da starte ud med at give folk lidt mere information hvis du gerne vil have andre skal bruge tid på at hjælpe dig.
Det er da den mindste respekt"anerkendelse" du kan give dine medmennesker hvis du virkelig har brug for hjælpen... :)
Til top
claus_jac Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 06-August-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4735
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér claus_jac Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 17-November-2018 kl. 15:39
Nej Morten - man skal ikke give information. Det er en af de rigtig trælse ting her på forum. Der er ved at være en hel del herinde der efterhånden betragter recordere.dk som deres eget personlige supporthjælp til alt, og forventer at vi ved alt uanset hvad de skriver. Jeg kan i hvert fald nævne nogle stykker som i stedet for at bruge adresselinjen til at søge, bare skriver recordere.dk og laver et indlæg i stedet. 

MEN som sagt før - ustabilt wifi kan meget let være strømforsyningen, da der så ikke kommer strøm nok til antennerne. Det er sket for mig et par gange med nogle ældre asus routere. (har dog brugt situationen til opgradering :-) ). 
Til top
hansie Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 01-Juli-2004
Sted: Køge egnen
Status: Offline
Point: 5909
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér hansie Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 17-November-2018 kl. 16:58
Har kaseret et par Asus routere pga defekt strømforsyning. 

Så det sker.
Til top
Mufti Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 25-Marts-2010
Sted: Taastrup
Status: Offline
Point: 3770
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Mufti Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 18-November-2018 kl. 08:50
Desværre er routere ikke bygget til at holde mere end garantien.

Benyt lejligheden til at købe en ny.

Måske er du heldig og finder et godt tilbud Black Friday.

Men pas påmdu ikke ender op med en forældet model.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  12>
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu