recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Surround
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Onkyo 705 og hovedtelefoner
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketOnkyo 705 og hovedtelefoner

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Garde Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 26-Februar-2008
Status: Offline
Point: 69
Direkte link til dette indlæg Emne: Onkyo 705 og hovedtelefoner
    Sendt: 08-April-2008 kl. 00:17
Jeg sad lige og rodede med min nye Onkyo 705 her til aften, og ville teste hvordan lyden var i hovedtelefonerne efter jeg har fået hooket min 360'er op via digital input, frem for analog RCA. Det lød ret mystisk for at sige det mildt.

Lyden virker kunstig og lader til at være en del højre-stillet. Jeg prøvede at korrigere for dette via "CH Sel" og "Level+/-" på fjernbetjeningen, men det gjorde ikke den kunstige lyd bedre..

Hvis jeg slår tilbage på analog input via "Digital Input" på forstærkeren, så lyder det normalt igen.

Min Xbox er sat til Dolby Digital output og det røde Dolby logo lyser på Onkyo'en. Jeg har også prøvet at sætte lyd indstillingerne tilbage til "Digital Stereo" på Xbox'en, men det lyder stadig lige så mærkeligt.

Hvad kan dette skyldes? Som sagt, via analog signal virker lyden rigtig, og ikke via digital. På højttalerne lyder det genialt med digital input.


Til top
kbh4 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 20-Oktober-2007
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 721
Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-April-2008 kl. 08:59
Du får kun front left/right kanalerne ud i lyttebøfferne - tror du ikke at det bare er fordi du mangler de resterende kanaler at det lyder underligt? (Xbox'en mixer sikkert selv signalet ned til et stereo-signal på RCA-udgangen)

Prøv at koble center/surround højtalerne fra din forstærker, og se om det så ikke lyder på samme måde som i hovedtelefonerne...

-Kent
Til top
Garde Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 26-Februar-2008
Status: Offline
Point: 69
Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-April-2008 kl. 15:26
Tak for svaret!

Jeg glemte at nævne at jeg på nuværende tidspunkt kun har koblet venstre og højre højttalere til (samt sub), da jeg endnu ikke har fået sat hele systemet op i min stue. Men med det 2.1 setup, lyder det fint på højttalerne synes jeg.

Jeg kan godt følge dig i at det kan være fordi den kun bruger left/right kanalerne i 5.1 signalet til headphones, men derfor burde lyden vel stadig være centreret? Det er testet ved at afspille både musik, videoer og spil på Xbox'en.

Som nævnt så prøvede jeg også at skifte til "Digital Stereo" i lyd-indstillingerne på Xbox'en. Det lød stadig mærkeligt  og det burde da sende et rent 2.1 signal til forstærkeren? Jeg har prøvet med samtlige listening modes der er mulige at vælge med headphones koblet til.

Jeg kom til at tænke om det er fordi der kan sendes digitalt signal ud på headphones udgangen? Jeg har været i den tro at det udelukkende var analogt signal nemlig, og da det virker med analog input men ikke digital (Dolby 5.1 eller Dolby Digial 2.1) kunne der måske være noget dér?

Under alle omstændigheder er det ikke det store problem da jeg ikke regner med at bruge headphones særlig ofte, men det kunne jo være at der var et "aha" svar der gjorde mig lidt klogere


Til top
farmand4real Se dropdown menu
Bruger
Bruger
Avatar

Oprettet: 14-September-2007
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 72
Direkte link til dette indlæg Sendt: 08-April-2008 kl. 16:58

Er det et par alm. headphones? Købte selv efter råd herinde, et sæt fra Tritton, som kører dolby 5.1 via optisk eller coax. Det har jeg aldrig fortrudt giver virkelig overhånden i multiplayer på xboxen.

Samt mulighed for late night gaming, uden at vække hele huset.

Har så omvendt et problem med at få alt lyd ud via optisk.

havde før en Harman Kardon. Der fungerede det ved at det reciveren stod på blev outputtet på den optiske.

Andre der har oplevet lignende problemer.

optisk ud, er stort set ikke nævnt med et ord i brugervejledningen

 

 

Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu