Print side | Luk vindue

æ,ø & å mangler ved brug af plex?

Udskrevet fra: recordere.dk - Danmarks AV Forum
Kategori: Recordere, afspillere og foto
Forumnavn: Microsoft Media Center, MCE og HTPC
Forumbeskrivelse: Media Center (MCE) og Home Theatre PC
Web-adresse: https://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=139789
Udskrevet den: 19-Maj-2022 kl. 17:03


Emne: æ,ø & å mangler ved brug af plex?
Skrevet af: Bromberg5
Emne: æ,ø & å mangler ved brug af plex?
Skrevet den: 14-April-2015 kl. 19:32
Efter at have opdateret min OSX oplever jeg at de overstående bogstaver mangler i teksterne når de afspilles via Plex.
Ved VLC er der ikke noget problem. 
Nogen der kan hjælpe?



Svar:
Skrevet af: Dorf
Skrevet den: 15-April-2015 kl. 09:29
Er du sikker på det har noget med OSX opdateringen?
Prøv evt. at kigge her og check om den korrekte encoding er valgt.



Skrevet af: Bromberg5
Skrevet den: 15-April-2015 kl. 09:38
Kigge hvor:)?
Næ det er jeg egentlig ikke sikker på, men det var umiddelbart derefter. Det kan dog også være opdatering af plex media server.


Skrevet af: Dorf
Skrevet den: 15-April-2015 kl. 09:46
Hvad er plex lewis server? Mener du ikke plex media server?
Gå til den menu som vist i det billed jeg linker til og se om charset er sat korrekt op. 


Skrevet af: Bromberg5
Skrevet den: 15-April-2015 kl. 14:52
Mobilen er ikke min ven - altid:).. Jo jeg mener naturligvis media server...

Det vil jeg lige tjekke ud om det er der problemt ligger. Tak for input


Skrevet af: Dalli
Skrevet den: 03-Januar-2022 kl. 14:18
Confused Har samme problem med Plex, - den vil ikke vise æøå, - MEN kun ved nogle film/serier, ellers virker den.  Min subfiles ender med .da

Kan ikke se svar her på siden (spørgsmål fra 2015)


-------------
Da



Print side | Luk vindue