Print side | Luk vindue

Soundbar - hjælp til newbie

Udskrevet fra: recordere.dk - Danmarks AV Forum
Kategori: Visnings- og lytte-udstyr
Forumnavn: Surround
Forumbeskrivelse: Lyd til hjemmebiografen mm.
Web-adresse: https://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=148596
Udskrevet den: 30-Oktober-2020 kl. 06:24


Emne: Soundbar - hjælp til newbie
Skrevet af: Brian E
Emne: Soundbar - hjælp til newbie
Skrevet den: 14-Oktober-2016 kl. 12:24
I vores nye hus er der ikke plads til surround-højttalerne, der derfor er blevet solgt. Jeg har dog måttet konstatere, at det simpelthen er for sløjt med de indbyggede højttalere i mit Samsung 55JS8005, så der må en soundbar til.
 
Vi ser film via en NAS, der er kablet til TV'et, hvis indbyggede medie-afspiller vi benytter. Det fungerer upåklageligt, men vi oplever det evindelige problem med lave stemmer og høje lydeffekter.
 
Vi har derfor følgende krav:
  • Det er vigtigt, at vi kan slippe for konstant at skrue op og ned for lyden pga. ovennævnte problemstilling.
  • Det er også vigtigt, at vi kan styre lyden med TV-remoten.
  • Max 6 cm høj
Derudover må den gerne være sølv-farvet.
 
Den skal ikke bruges til musik-afspilning, og jeg har ikke lyst til at spendere en formue, så jeg har kigget på følgende:
 
http://www.elgiganten.dk/product/tv-radio/hjemmebiograf-og-soundbar/HWK561XE/samsung-3-1-soundbar-hw-k561-solv" rel="nofollow - Samsung HW-K561 som lader til at være en Elgiganten-specifik model (3.999)
http://www.hifiklubben.dk/hojttalere/soundbar-til-fladskarms-tv/samsung-hw-k460-soundbartradlos-hojttaler/" rel="nofollow - Samsung HW-K460 en mindre model, der kun fås i sort (2.499)
http://www.elgiganten.dk/product/tv-radio/hojttalere/HTCT381S/sony-2-1-soundbarsystem-ht-ct381s-solv" rel="nofollow - Sony HT-CT381S kan den styres med TV-remoten? (2.499)
 
Andre forslag modtages gerne. Nogen forstandige, der kan hjælpe?
 
Edit: De to Samsung er i øjeblikket del af en http://www.samsung.com/dk/offer/soundbar" rel="nofollow - kampagne , hvor man kan få to trådløse højttalere med i købet. Det kan man jo ligeså godt tage med.Print side | Luk vindue