Print side | Luk vindue

sport i øret

Udskrevet fra: recordere.dk - Danmarks AV Forum
Kategori: Visnings- og lytte-udstyr
Forumnavn: Bærbare medie afspillere
Forumbeskrivelse: iPod, Creative o.lign. bærbare playere
Web-adresse: https://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=155161
Udskrevet den: 27-Maj-2024 kl. 20:17


Emne: sport i øret
Skrevet af: slumbert
Emne: sport i øret
Skrevet den: 25-April-2018 kl. 11:29
Søger nogle god små ørebøffer til løbeturen. det allervigtigste er at de sidder ordentligt fast. 

Nogle gode bud?


-------------
endnu en hifi-flygtning

Kabeldiskussioner - Dumhed i metermål
Svar:
Skrevet af: jacobask
Skrevet den: 25-April-2018 kl. 11:32
Jeg har det sidste lange stykke tid brugt diverse in-ears fra ebay til løb uden problemer. Det har de sidste par gange været KZ-ED2 og KZ-ED9.

Skrevet af: claus_jac
Skrevet den: 25-April-2018 kl. 11:47
Det kommer virkelig an på ørernes størrelse, personlig preference og bare generelt hvad man er til.
in-ears er selvsagt noget du skal kigge på, men løsninger som eksempelvis powerbeats wireless som har en krog til rundt om ørerne er nok en rigtig god ide at medtage.

Jeg har haft 1.gen powerbeats wireless (desværre knækket lige ved øreindsætningen, men lyden var faktisk fremragende, også i forhold til nyere og nu billigere løsninger), jabra sport pulse (mine ører er teknisk set 1mm for små til at de kan sidde komfortabelt i øret, men lyden er ganske fremragende, men grundet pulsmåleren/batteri, så falder de konstant ud), jaybird freedom special edition (ikke så mange forskellige dutter med i forhold til normal) Og pt er det jaybird freedom jeg kan holde ud at bruge. de falder ud en gang i mellem når jeg sveder meget, især under bevægelse som fx hop, men lyder ganske fremragende. batteritiden er dog ikke prangende, men forståeligt på grund af størrelsen)

mine ørekanaler er generelt ret små med en snert af gammel blomkålsøre (i min sport var ørerne særdeles udsat), har man forholdsvist store ørekanaler, så vil ovenstående udfordringer næppe være det store problem.
Det kan dog nok være en rigtig god ide at kigge på enheder hvor man kan få andet end silikone tips til bøfferne, silikone og sved er generelt en rigtigt skidt kombo. så kig fx på  https://www.complyfoam.com/" rel="nofollow - https://www.complyfoam.com/ (jaybird freedom i "ikke special edition" skulle komme med complyfoam tutter til ørerne) hvilke enheder de understøtter. Især hvis du laver større kropsbevægelser. De skulle sidde markant bedre fast.


Skrevet af: jacobask
Skrevet den: 26-April-2018 kl. 08:22
Ja, selvfølgeligt kan nogen være udfordret på at in-ears sidder ordentligt. Jeg har selv rimeligt små ørekanaler, men har gemt alle gamle tips fra diverse in-ears og jeg kan som regel altid finde nogen der passer - det tager ofte lige et par forsøg for at finde de rigtige.

Jeg har haft nogle enkelte BT in-ears også, her skal OP være opmærksom på om det er nogle af dem der har batteri og fjernbetjening på kablet - det er skide irriterende når den hopper rundt mens man løber!


Skrevet af: claus_jac
Skrevet den: 26-April-2018 kl. 09:09
Det synes jeg så på ingen måde er et problem at batteriet sidder på kablet (det er den måde mine jaybird freedom virker) det er et meget lille kompromis i forhold til at have nogle bøffer der rent teknisk er meget lette at sætte ind, og faktisk sidder ganske fortræffeligt. (da selve bøffen er meget lille)


Skrevet af: jacobask
Skrevet den: 26-April-2018 kl. 10:35
Ja, det er lige netop det der er med den slags: Det er meget personligt hvad man foretrækker! Jeg har et par ipipoo BT in-ears, de sidder fint fast, men jeg er ved at blive sindsyg af batteri/fjernbetjeningskassen der hopper op og ned under hele turen - det går om vinteren hvor den kan fastholdes med en buff eller lignende.Print side | Luk vindue