Print side | Luk vindue

USB audio over usb 2,0 extender

Udskrevet fra: recordere.dk - Danmarks AV Forum
Kategori: Generelle emner
Forumnavn: Teknik & Teori
Forumbeskrivelse: Generel teknik og teori.
Web-adresse: https://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=160530
Udskrevet den: 30-Oktober-2020 kl. 05:30


Emne: USB audio over usb 2,0 extender
Skrevet af: Sæderup
Emne: USB audio over usb 2,0 extender
Skrevet den: 30-Marts-2020 kl. 18:00
Hej alle

Jeg har flyttet min kontor pc som køre med win10, ud i vores teknik rum hvor der er trukket 12 til maks 15 meter cat5e kabel og har købt en vga usb kvm exstender fra aten  https://www.aten.com/global/en/products/kvm/kvm-extenders/ce100/" rel="nofollow - https://www.aten.com/global/en/products/kvm/kvm-extenders/ce100/  som via cat5e, fint sender billede mus og keyboard signalerne videre til mit kontor.

Mit problem opstår nu når jeg vil have lyden med også, i mit setup har jeg et usb headsæt og en usb dac  https://www.henryaudio.com/dk/" rel="nofollow - https://www.henryaudio.com/dk/  version 2. 

Hvis jeg sætter usb headsættet til begynder skærmen at blinke og usb headsættet bliver ikke fundet af pc'en, hvis jeg sætter usb dac til får den strøm men ingen signal, den bliver ikke fundet af pc'en.

jeg tænkte at der nok ikke er nok kapacitet i usb extenderen fra aten og da jeg har 2 netværks udtag bestilte jeg en usb exstender mere, denne her  https://www.av-cables.dk/usb-extendere/high-quality-usb-2-0-extender-op-til-100-m.html" rel="nofollow - https://www.av-cables.dk/usb-extendere/high-quality-usb-2-0-extender-op-til-100-m.html

Nu får så det resultat, at begge enheder bliver genkendt og installeret men der er ingen lyd.. hvis jeg sætter dem til pc'en uden exstenderen virker de fint.

Er der nogen der har erfaring med usb audio over cat5e og såfremt ved hvilke produkter der kan løse mit lille problem.

Mvh 

Anders        


-------------
Panasonic CXC725

Pioneer SC-LX73

Elac 247, Elac cc 241 og monitor audio c265-fx

Nvidia ShieldPrint side | Luk vindue