Print side | Luk vindue

Er min hdmi arc i stykker?

Udskrevet fra: recordere.dk - Danmarks AV Forum
Kategori: Visnings- og lytte-udstyr
Forumnavn: Surround
Forumbeskrivelse: Lyd til hjemmebiografen mm.
Web-adresse: https://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=162567
Udskrevet den: 26-Februar-2021 kl. 07:34


Emne: Er min hdmi arc i stykker?
Skrevet af: Mhdk
Emne: Er min hdmi arc i stykker?
Skrevet den: 13-Januar-2021 kl. 20:07
har brug for lidt hjælp. Frem til i aften har mit Sony kd-65xe9005 og  mit yamaha rx-v675 spillet fint sammen med arc lyd fra tv til anlæg.

Men lige pludselig så forsvandt lyden. Hvor stor change er der for at arc out er gået i stykker. Syntes jeg har prøvet alt. Slået tvwt på tv højttaler og tilbage på anlæg højttaler (flere gange) jeg har haft alle hdmi kabler også pillet fra og sat til igen. 

Jeg kan godt få lyd fx via cc og airplay. Men så snart jeg forsøger med noget lud via hdmi3/arc så sker der intet på forstærkeren. Den gir ikke engang signal om at den får noget lyd ned. Det gjorden den før, ves fx at vise 5.1 højttaler. 

Jeg har prøvet at trykke på "on screen mmenu" på fjernbetjeningen til anlægget. Men der. Sker intet, (hvor den før slog hen automatisk) går jeg manuelt hen på hdmi 3, får jeg bare en besked med. Intet signal tjek eksterne input.

Jeg har før oplevet at den har smidt ludanlæget og hoppet på tv højttaler engang imellem. Men syntes altid jeg hurtigt har kunne få den tilbage. De tikke muligt nu. Og jeg kan hellere ikke få selve tv signalet frem fra anlæget på hdmi3. Svar:
Skrevet af: Mhdk
Skrevet den: 13-Januar-2021 kl. 20:16
Nå fik reddet verden igen. Reset forstærkeren og det hjalp åbenbart. Print side | Luk vindue