Print side | Luk vindue

Onkyo 605, lidt hjælp...

Udskrevet fra: recordere.dk - Danmarks AV Forum
Kategori: Visnings- og lytte-udstyr
Forumnavn: Surround
Forumbeskrivelse: Lyd til hjemmebiografen mm.
Web-adresse: https://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=32605
Udskrevet den: 18-April-2024 kl. 09:21


Emne: Onkyo 605, lidt hjælp...
Skrevet af: Erik_A
Emne: Onkyo 605, lidt hjælp...
Skrevet den: 23-December-2007 kl. 19:13

Hejsa.

Er ved at rode med mit setup, regner med at få et vægophæng til mit tv i julegave, så jeg vil gerne inden have sat forstærkeren ordentlig op, så alt kører igennem den og så via HDMI op i fjerneren som det eneste.

Har det til at køre så nogenlunde, jeg mangler bare billedet fra min xbox360.
Lyden kører over optisk og det virker fint, men der kommer ikke et billede på.
Jeg har i forstærkeren sat den til at køre på component indgang 3 (RGB), men der kommer intet billede.
Kan det ha noget at gøre med at xboxen smider signalet ud i 1080p og forstærkeren kun kan 1080i ? Kan man evt passthrou 1080p signalet?

Nogen der kan hjælpe?

På forhånd tak.
/Erik




Svar:
Skrevet af: Asklepios
Skrevet den: 23-December-2007 kl. 19:32
Hvad kan recieveren tage over component? HVis den ikke kan tage 1080p/i, men kun 720p/i så er det meget muligt derfor.
Jeg kører selv med X-box HELT uden om recieveren, da det eneste den gør, hvis den gør noget, er at lave ged i det. Derfor er min x-box sat direkte til tv, og med optisk til reciever.

MVH

-------------
De bedste hilsner
Simon

B&O Beogram 4500, Oppo BDP-103, Pass Labs INT30A, Pioneer 500M, ProAc D18 & Sonos
ATV2 (jailbreak + aTV Flash)

Atlas Cables








Skrevet af: Erik_A
Skrevet den: 23-December-2007 kl. 19:41

Der er da indgange i reciveren hvor der står component.

Er da lidt træt at hvis den ikke kan lave passthrou på 1080p signaler, kan da forestille mig at det ser ringere ud hvis jeg sætter opløsningen ned på xboxen, så der er nok ikke andre muligheder 



Skrevet af: CSN Teknik
Skrevet den: 23-December-2007 kl. 20:51
Da der ikke er en scaler i Onkyo 605 laver den ikke om på signalet, men laver pass through. Den er ligeglad om du smider fulhd igennem.

Glædelig jul til alle på recordere.dk


-------------
Mvh.Christian

http://www.csn-teknik.dk -

Integra.Elac.Velodyne.MKSound.KEF.CSN CustomCables.


Skrevet af: Erik_A
Skrevet den: 23-December-2007 kl. 20:59
Hvordan kan det så være der intet kommer på skærmen?
Har koblet den til over RGB under composite 3.

Når jeg så kigger i input/output assign under component video input under game/tv står den til IN3, men der kommer stadig intet billede...
Har selvfølgelig også prøvet med de andre.


Skrevet af: Asklepios
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 00:37
Spørgsmålet er om din reciever overhovedet understøtter billedesignaler på 1080p gennem RGB, det er jeg meget usikker på at den kan.  Prøv at sætte din X-box til at sende i 720p.

MVH

-------------
De bedste hilsner
Simon

B&O Beogram 4500, Oppo BDP-103, Pass Labs INT30A, Pioneer 500M, ProAc D18 & Sonos
ATV2 (jailbreak + aTV Flash)

Atlas Cables








Skrevet af: Erik_A
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 00:43

Det har jeg prøvet, men jeg kan stadig ikke få billede på skærmen.

Jeg må jo lave en fejl et eller andet sted, men ved bare ikke hvor.
Det kører int med min sagem og min computer, men de kører jo heller ikke over RGB.

Er der forresten kvalitetsforskel på at køre component frem for RGB.
Tænker på at købe et scart->RGB kabel til min sagem60.



Skrevet af: Asklepios
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 01:02

RGB, det er sgu da der hvor der er en rød, en hvid og en gul ledning/stik audio L/R samt video (gul), er det ikke?



-------------
De bedste hilsner
Simon

B&O Beogram 4500, Oppo BDP-103, Pass Labs INT30A, Pioneer 500M, ProAc D18 & Sonos
ATV2 (jailbreak + aTV Flash)

Atlas Cables








Skrevet af: Erik_A
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 01:06
Nope, det er der hvor der er en rød, grøn og en blå.
Den røde, hvide og gule er composite(gul) og stereo (rød, hvid)


Skrevet af: Asklepios
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 01:11

Ja selvfølgelig...  Det er sgu ikke sådan når klokken er blevet mange...  Ja, og de hedder Y, Cb/Pb og Cr/Pr... Eller det er måske kun ved component?
Hmm... Mystisk. X-Boxen kan bl.a. sagtens sende 1080p over component i hvert fald.
HVad nu hvis du sætter opløsningen endnu lavere fra X-boxen vil den så vise billede?
Hvis du har tilsluttet den til composite, så kan indgangen i onkyoen nok ikke tage hverken 1080p eller 720p. Du kan prøve at sætte dit kabel i component ind i stedet og se hvad der sker.

MVH



-------------
De bedste hilsner
Simon

B&O Beogram 4500, Oppo BDP-103, Pass Labs INT30A, Pioneer 500M, ProAc D18 & Sonos
ATV2 (jailbreak + aTV Flash)

Atlas Cables








Skrevet af: Asklepios
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 01:14
Oprindeligt skrevet af Erik_A Erik_A skrev:

Hvordan kan det så være der intet kommer på skærmen?
Har koblet den til over RGB under composite 3.

Når jeg så kigger i input/output assign under component video input under game/tv står den til IN3, men der kommer stadig intet billede...
Har selvfølgelig også prøvet med de andre.


Her ser det ud til at du har tilsluttet X-Boxen til composite, men vælger input i Onkyoen som component. Skal du så ikke sætte den til komposite, eller sætte dit kabel over i component?

-------------
De bedste hilsner
Simon

B&O Beogram 4500, Oppo BDP-103, Pass Labs INT30A, Pioneer 500M, ProAc D18 & Sonos
ATV2 (jailbreak + aTV Flash)

Atlas Cables








Skrevet af: Erik_A
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 01:21

Kan godt være jeg roder lidt rundt i begreberne.
Jeg bruger RGB til xboxen, virker fint hvis jeg smider den direkte til tv.
Der er porte bagpå onkyo i disse farver og jeg går ind i menuen for component. Der er slet ingen der hedder composite.

Fatter hat...



Skrevet af: Asklepios
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 01:25
Men hvis du goså har en af de gamle X-box 360 som jeg også har, så burde det da være et component kabel der fulgte med og ikke et RGB? Der fulgte da et component kabel med i min, men det kan måske være fordi det var den "store pakke".
Men det ser jo unægteligt ud til at problemet ligger i onkyoen, eller indstillingerne i onkyon. Hmm...
Må lige kigge på det en af dagene og lege lidt. Så skal jeg nok vende tilbage Erik!

I ønskes alle en glædelig jul på recordere.dk

-------------
De bedste hilsner
Simon

B&O Beogram 4500, Oppo BDP-103, Pass Labs INT30A, Pioneer 500M, ProAc D18 & Sonos
ATV2 (jailbreak + aTV Flash)

Atlas Cables








Skrevet af: Erik_A
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 01:27
Har fundet fejlen.
Jeg måtte åbenbart ikke bruge den kanal der hedder Game/Tv.
Skiftede over til DVD, og der var ingen problemer ?!?


Skrevet af: Erik_A
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 01:33

CSN : Den laver ikke passthrough på 1080p signaler.
Har lige fået den til at køre på DVD-kanalen fik den sat på med 720p.
Derefter ændrede jeg til 1080p, og så ville den ikke vise noget igen.
Hva gør jeg, eller må jeg bare acceptere at den skal kobles direkte til mit tv?

Jeg har også det kabel med det røde, hvide og gule, men det skulle da gi et noget dårligere kvalitet af billede.



Skrevet af: bulk
Skrevet den: 24-December-2007 kl. 03:01
Oprindeligt skrevet af Erik_A Erik_A skrev:

CSN : Den laver ikke passthrough på 1080p signaler.
Har lige fået den til at køre på DVD-kanalen fik den sat på med 720p.
Derefter ændrede jeg til 1080p, og så ville den ikke vise noget igen.
Hva gør jeg, eller må jeg bare acceptere at den skal kobles direkte til mit tv?

Jeg har også det kabel med det røde, hvide og gule, men det skulle da gi et noget dårligere kvalitet af billede.

Det er composite, det kan ikke anbefales at du bruger det ...det er væsentlig meget ringere ..  det er dårligere eng RGB ...     Kør med dit komponent direkte til tv'et hvis du vil kører 1080p  .. ellers sæt den til Onkyo og kør 720p  .. der er ikke den store forskel at se med 720p ..  du kan jo prøve om du kan se forskel ved selv at teste 1080p og bagefter 720p  (når du har det i tv'et)

 



Skrevet af: CSN Teknik
Skrevet den: 26-December-2007 kl. 20:49
Jo den laver passthrougt også ved fullhd.
Jeg har dog været ude for lidt sjove ting med x-box og specielt den nye model.
I den engelske brugsforvirring på side 24 og 25 står det også den laver pass througt ved component og HDMI, altså nix pille/ødelægge ved signalet.
Jeg har før været ude og fejlfinde ved noget ligende men det var kablet der var i for dårlig kvalitet til at sende fullhd videre


-------------
Mvh.Christian

http://www.csn-teknik.dk -

Integra.Elac.Velodyne.MKSound.KEF.CSN CustomCables.


Skrevet af: Erik_A
Skrevet den: 28-December-2007 kl. 14:05

Hmm, det virker noget underligt.
Jeg har ikke en af de nye modeller af xbox360, og dens std. kabel kan sagtens sende 1080p til tv.
Kablet jeg bruger fra forstærkeren til tv er det supra-kabel jeg købte af dig da jeg købte forstærkeren.

Det er ikke noget med at den skal bruge den der game/tv, for der kan jeg ikke få signal igennem, det kan jeg derimod godt på kanalen dvd??



Skrevet af: CSN Teknik
Skrevet den: 31-December-2007 kl. 12:29
Har du været inde i menuen med HDMI indgange hvor du vælger hvilket HDMI stik/indgang du assigner til DVD,TV,VCR eller andet.
Ellers ring så tager vi den derfra


-------------
Mvh.Christian

http://www.csn-teknik.dk -

Integra.Elac.Velodyne.MKSound.KEF.CSN CustomCables.


Skrevet af: Erik_A
Skrevet den: 31-December-2007 kl. 12:32
Jeps, der har jeg været inde.
Fik bare ikke noget signal igennem på game/tv, men da jeg flyttede til dvd kom der billede på.
Da jeg så satte opløsningen op til 1080p igen forsvandt billedet.



Print side | Luk vindue