Print side | Luk vindue

Onkyo / PS3 problem

Udskrevet fra: recordere.dk - Danmarks AV Forum
Kategori: Visnings- og lytte-udstyr
Forumnavn: Surround
Forumbeskrivelse: Lyd til hjemmebiografen mm.
Web-adresse: https://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=62998
Udskrevet den: 17-April-2024 kl. 09:10


Emne: Onkyo / PS3 problem
Skrevet af: Watergate
Emne: Onkyo / PS3 problem
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 00:15

Hej,

Jeg har en onkyo 605, som jeg er rigtig glad for. Har dog et problem stort set næsten altid når jeg bruger min forstærker sammen med PS3 enten når jeg ser en fed blu-ray film eller når min søn spiller.

Problemet går ud på, at forstærkeren klikker og så forsvinder billede og lyd nogle få sekunder. Det kan ske en enkel gang, nogle få gange eller mange gange mens enten filmen eller spillet kører. Hvis jeg f.eks skifter til radio lige bagefter på forstærkeren klikker den ikke fra eller til. Det har jeg forsøgt for at finde ud af om forstærkeren ville gøre det hele tiden uanset spor mht. radio, hdmi osv. Det er ret frustrerende. Er der andre der kender til dette. Håber på en løsning ;)

Mvh

Watergate




Svar:
Skrevet af: Startrek
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 01:00
Hver gang at man skifter kilde eller at der bliver skifte opløsninghed så klikke Onkyo 605 og bilde forsvinder i nogle få sekunder.

Klikker er et Onkyo 605 problme, og kan ikke gørre noget ved.

At bilde forsvinder i nogle få sekunder er HDMI standart´s problme og komme fordig at HDMI skal godkende kilde hver gang.

Klikker er væk på de nye Onkyo modeler, men at bilde forsvinder i nogle få sekunder, bilver vel først løst ved den næste HDMI standart.


Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 07:53

Hej Startrek,

Problemet er, at jeg ikke skifter opløsning f.eks hvis jeg ser blu-ray i 1080P sker det også undervejs i filmen? Jeg synes det er meget mystisk.

 



Skrevet af: beauville
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 08:43
Har du fået opdateret firmware i 605'eren?

-------------
/Christian



'I stick my neck out for nobody'


Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 09:36

Hej beauville,

Nej det har jeg ikke prøver lige og se på det. TAK for input. Vender lige tilbage ;o)



Skrevet af: zirio
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 10:28
Hej WG

Det lyder underligt, hvis din forstærker begynder at skifte / ændre billed midt i en film. Det lyder som en direkte fejl i forstærkeren, evt en form for en løs forbindelse, så jeg tror ikke du får særlig meget ud af at update til den nyeste FW - Dette er dog et forsøg værd.
Jeg ville tage den til forhandleren, forklare ham problemet, også tage den derfra. Du har ½ års garanti, så det bare med at bruge det.
Kan du huske, hvornår den startede med at gøre det, eller kom det bare pludselig?

/Zirio


Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 10:28

Jeg kan åbenbart ikke få lov til at hente firmware idet mit serienummer ikke matcher det serienummer der kræves for at kunne opdatere firmwaren

The serial number you have entered is not valid. Please enter only numbers and make sure that you enter all 10 digits of the serial number on the back of your receiver.

17Y3021481P

Så jeg er lige vidt ;)



Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 10:36

Hej,

Det er en jeg købte gennem dba.dk, da jeg gerne ville prøve hjemmebiograf af inden køb af helt ny forstærker. Den har faktisk gjort det lige siden, men det er langt hyppigere nu end tidligere.

Forstærkeren skifter ikke billede ,men klikker ligesom forstærkere i gamle dage slog fra, når de var for hårdt pressede. Det virker som om den slå fra og tænder igen og det kun, når det HDMI signal der bruges.

VH Watergate

 



Skrevet af: method
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 15:52
Oprindeligt skrevet af Watergate Watergate skrev:

Hej,

Jeg har en onkyo 605, som jeg er rigtig glad for. Har dog et problem stort set næsten altid når jeg bruger min forstærker sammen med PS3 enten når jeg ser en fed blu-ray film eller når min søn spiller.

Problemet går ud på, at forstærkeren klikker og så forsvinder billede og lyd nogle få sekunder. Det kan ske en enkel gang, nogle få gange eller mange gange mens enten filmen eller spillet kører. Hvis jeg f.eks skifter til radio lige bagefter på forstærkeren klikker den ikke fra eller til. Det har jeg forsøgt for at finde ud af om forstærkeren ville gøre det hele tiden uanset spor mht. radio, hdmi osv. Det er ret frustrerende. Er der andre der kender til dette. Håber på en løsning ;)

Mvh

Watergate



Sker det kun når du ser  fede blu ray film, eller også når du ser dårlige blu ray film?

Ej okay...

Jeg havde en kammi der havde samme problem, i hvert fald lignende, og han fik en helt ny, da det var en defekt i selve receiveren. den nye han fik er der intet i vejen med.


-------------
TV: Panasonic TX-P42X10
Receiver: Onkyo TX-SR607
Surround: XTZ 80 5.1
BluRay: Playstation 3


Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 12-Juli-2009 kl. 22:46

Hej ctacta,

Jeg fulgte din anvisning og havde held med at opdatere den. Nu skal jeg bare have den til at skrive Multichannel igen i displayet. Jeg har sat den op med anvisningen:

Press Setup
Select Input/Output Assign -> HDMI Input
Go to the line for the source that you want the PS3 to appear on and set it to the HDMI socket that you plugged the PS3's HDMI cable into (IN1 or IN2).
Press return
Select Digital Input
Check that the input you assigned your HDMI to (above) states 'HDMI'
Press setup

 

Den skriver ikke Multichannel som før med stor font i displayet på receiveren, kun med småt og kanalvælgeren her dvd, med stor font, da min PS3 er sat til at bruge dvd som kanal.

Jeg prøver igen i morgen og gennemgå det hele.

VH



Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 13-Juli-2009 kl. 21:27

Hej,

Nu har jeg prøvet at gennemgå det hele og det har desværre ikke hjulpet mht. de periodiske afbrydelser (klikker) ved afspilning af blu-ray eller blu-ray spil.

Displayet viser stadig, men der afspilles fra PS3 kanalvælger ( DVD ), som jeg har sat den til og PCM multichannel hdmi med småt. Før jeg opdaterede stod der kun multichannel og intet andet altså det der skulle være rigtigt for at få HD lyd fra PS3

Dog har jeg lagt mærke til en forskel.

Ved siden af Standby/On knappen er der lys der indikere standby eller ready. Før stod min forstærker på ready selvom jeg slukkede den og nu når jeg slukker den står den på standby. Lidt underligt.

Håber I har flere kort på hånden ;)

TAK

 

 



Skrevet af: Bruger udmeldt 43
Skrevet den: 13-Juli-2009 kl. 22:50
Den står på Ready når den under HDMI indstillinger er sat til HDMI-kontrol = større standby strømforbrug.


Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 13-Juli-2009 kl. 22:52
Hvilken fordel/forskel giver det hvis den står til HDMI-kontrol ( ready ) ?


Skrevet af: Bruger udmeldt 43
Skrevet den: 13-Juli-2009 kl. 23:16

Hvis den er forbundet med afspiller og TV der understøtter HDMI CEC, så kan afspilning af en film forenkles betydeligt.

1. tænd afspiller, stop skiven i. Reciever og TV tænder automatisk og skifter selv til den relevante indgang.

2. sluk TVet. Og reciever og afspiller slukker automatisk.



Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 13-Juli-2009 kl. 23:19

Ahh.. på den måde. Det har jeg så ikke benyttet mig af så jeg har nok forbrugt noget mere strøm end jeg burde.

Mit problem med at den slår fra ( klikker ) men jeg spiller eller ser film har jeg stadig. Vil I anbefale at lave en reset selvom jeg har opdateret jvf. tidligere indlæg?

VH



Skrevet af: Bruger udmeldt 43
Skrevet den: 13-Juli-2009 kl. 23:30
Klikker den også hvis HDMI-kontrol er slået fra?


Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 13-Juli-2009 kl. 23:38
Ja


Skrevet af: LarsKnudsen
Skrevet den: 14-Juli-2009 kl. 12:04
Det er vel en mulighed at den er for varm - kan du røre ved toppen når den klikker eller er den for varm til det?


Skrevet af: Watergate
Skrevet den: 14-Juli-2009 kl. 13:43

Hej,

Jeg kan sagtens røre den på toppen, men den er varm. Jeg har læst flere steder her på forum, at de bliver meget varme, men når jeg skifter ''spor'' f.eks slår over på radio ''klikker'' den ikke mere.

 




Print side | Luk vindue