Print side | Luk vindue

Battlefield Bad Company 2: Battlefield Vietnam exp

Udskrevet fra: recordere.dk - Danmarks AV Forum
Kategori: Recordere, afspillere og foto
Forumnavn: Spillekonsoller
Forumbeskrivelse: PlayStation, Xbox, Wii m.fl.
Web-adresse: https://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=71680
Udskrevet den: 21-Juni-2024 kl. 22:43


Emne: Battlefield Bad Company 2: Battlefield Vietnam exp
Skrevet af: SteffenD89
Emne: Battlefield Bad Company 2: Battlefield Vietnam exp
Skrevet den: 07-December-2009 kl. 14:57
Battlefield: Bad Company 2 Boxshot
 
 • /pages/company/index.php?company=44984 - /pages/company/index.php?company=79084 - Modern First-Person-Shooter

  Release: /ps3/action/battlefieldbadcompany2/similar.html?mode=versions - ESRB: Mature

  Man kan ikke kalde os for en klan, men derimod en flok danskere der til tider spiller sammen, diskuterer taktikker og hygger sig. Dette betyder dog ikke at vi ikke tager spillet seriøst, det er  måske bare på et lidt mere afslappet niveau end som for de mere hardcore spillere. Så skulle du mangle nogen at spille, med er der her en liste over spillere fra denne side og hjemmesiden http://www.pslife.dk/ - www.pslife.dk .

  Recordere                         Playstation                         IRL navne

  1. SteffenD89                         SteffenD89                         Steffen
  2. Mathias Bøgh                    Papapk                              Marthias
  3. ANGUSYOUNG                   Bette1974                         Niels
  4. Jan160674                         Jan160674                         Jan
  5. Klondike                             Klondike_rush                   Michael
  6. Zulfo                                  Zulfo_dk                            Lars
  7. Krusty the clown                MKH-82                             Martin
  8. DonJensen                         K-gaard                              Dennis
  9. Vistrup                               Kelerhede                          Jesper
  10. Zaptor89                            Zaptor1989                        Thomas
  11. Lubzor                                Lubzor                               Jesper
  12. Per Falck                            Donfalck                            Per
  13. Ponduus                             IrlPondy                             Andreas
  14. Thor-Thor-                        gammelpot_dk                    ???? 
  15. NFSPOWER                     NFSPOWER                     ????
  16. micln                                  micln                                  ????
  17. ????                                   Fragmonster_87                 ????
  18. ????                                   BIGzag                               ????
  19. ????                                   Rasser25                            ????
  20. ????                                   DINO-1                             ????
  21. ????                                   Panterr                               ????

  Skriv hvis du mangler at komme på listen eller bare ønsker at tilføjes!

 • http://battlefieldbadcompany2.com/ - http://battlefieldbadcompany2.com/
 • http://www.badcompany2.com/ - http://www.badcompany2.com/


  Battlefield: Bad Company 2 er et moderne FPS krigsspil der både indeholder en veludført singleplayer kampagne samt en vanedannende multiplayer feature.

   

  Man kan ikke sige for meget om singleplayerdelen uden at afsløre noget, men det er et hæsblæsende eventyr der bringer dig til forskellige afkroge af verden, mens du springer huse i stykker og diverse fjender der skulle være uheldig nok at komme i din skudlinje.

   

  Multiplayerdelen er (som så mange andre FPS spil) det punkt der er skyld i adskillige søvnløse nætter! 

   

  Battlefield Bad Company: Battlefield Vietnam udkommer vinteren 2010. 

  Her er en trailer http://e3.gamespot.com/video/6265479/ - http://e3.gamespot.com/video/6265479/


  Her er en kort opsummering af nogle af de features der er i onlinedelen:

   

  4 gameplay modes:

   

  Rush: Banerne er delt op så man enten angriber eller beskytter. Angriberne har 70 point (forstærkninger) og så skal de nå at ødelægge 2 punkter ved 3-5 baser. Baserne bliver ”låst op” efterhånden som punkterne bliver ødelagt. Når angriberne har ødelagt alle punkter inden deres point udløber vinder de. Pointene mister man ved at dø. Beskytterne vinder når angriberne har mistet alle deres 70 point.

   

  Conquest: Det klassiske ”overtag flagene” som har været med i alle BF spil. Det gælder om at overtage og holde så mange flag så muligt (typisk 3-4 flag). Hvert hold har adskillige point som man mister enten ved at dø eller hvis fjenden har flere flag end ens eget hold mange flag.

   

  Squad Deathmatch: Er en ny spiltilstand hvor der er 4 hold af med 4 medlemmer på hvert hold (et squad) hver kæmper imod hinanden. Squadsene. Der er desuden også en tank på midten af banen. God træning til at slå ihjel og fungere som et team.

   

  Squad Rush: Er ligesom Rush bare hvor der kun to squads der kæmper imod hinanden hvor teamwork spiller en mere væsentlig rolle.

   

   

  Klasser, squads og hold:

  Hold: Der er normalt to hold bestående af max 12 personer hver, så der i alt kan være 24 personer personer på én bane (i hvert fald til konsolversionerne).

  Squads: Et Squad består af max 4 personer. Squadlederen har mulighed for at uddele ordrer som giver holdet ekstra point, hvis de bliver udført - dette er jeg blevet usikker på, jeg tror at alle kan gøre dette. Man kan desuden også spawne på et hvilket som helst medlem der er i live, hvilket giver en taktisk fordel. Når man snakker med de andre via headset er det desuden også kun ens squad der kan høre dig og ikke hele holdet.

  Klasser: Der er 4 forskellige klasser der hver i sær kan bidrage til kampen på hver deres unikke måde.

  Medic: Er holdets healer og kan både give liv (medic pack) samt genoplive. Når en medic genopliver en og man er på det angribende hold får man et point tilbage - dette ændrer dog ikke på din K/D ration. Har du først været død bliver det registreret!

  Engineer: Er én af holdets antitank samt holdets eneste klasse der har mulighed for at reparere ting som tanks, helikoptere (inkl. UAV'EN!) og andre køretøjer.

  Assault: Er holdets ammo-supplier og har mulighed for at vedhæfte en granatkaster til deres våben. Desuden kan assault klassen få C4 ved at vælge et våben fra den generelle våbenklasse som f.eks. G3'eren, et shotgun eller andet, og er derfor holdet 2. antitankklasse.

  Sniper: Er holdets 3. antitankklasse samt at de har mulighed for at kalde på artilleri og kaste ”sensor mines” der minder om en håndgranat, men virker som en sensor der kan se hvor fjenderne er, i et begrænset område, for en kort periode. En sniper kan også fint fungere med med maskingeværet G3'eren, et shogun eller hvis man sætter Red Dot på en sniperriffel.

  Unlocks, rewards og ranks

  Unlocks: Der er en del forskellige unlocks i BC2. Der er individuelle unlocks til hver klasser som man låser op for når man spiller med de respektive klasser, dvs. hvis man spiller som sniper låser man op for flere våben samt gadgets til sniperklassen og ikke de andre. 

  Rang: Der er minimum 50 rang. Disse rang for man ved at lave kills, beskytte eller ødelægge punkter i Rush, du kan desuden også få point for rewards. Jo højere rank du er i jo flere generelle unlocks får du (indtil rang 22 hvor alle de generelle unlocks er oplåst). Disse unlocks er noget alle klasser kan bruge og kan f.eks. være håndvåben, shotguns osv. Desuden låser du også først op for dine ”specializations” (så du kan have flere) når du når bestemte rang.

  Rewards: Der er to forskellige rewards. Den ene afdeling er rewards man får for at lave småting som at vinde en rush-kamp, være bedste squad, bedste spiller osv. De giver typisk omkring 100-200 point/reward. De lidt mere luksuriøse rewards kræver noget mere tid, men giver også væsentlig flere point. Du kan få f.eks. få 5000 eller 10000 point for én reward, det kan f.eks. være få 200 squad assist point, skyd 500 med x våben, lav 500 headshots osv.  Disse rewards er altså derfor afgørende hvis du vil stige lidt hurtigere i rank.

  Køretøjer:

  Der er adskillige køretøjer man kan prøve kræfter med. Det kan være alt lige fra kamp/transporthelikoptere, tanks, ATV’er, UAV, både og hvad der ellers kan bringe dig frem i feltet. Tricket ved disse køretøjer er at udnytte dem til det yderste. F.eks. kan en Bradley tank få en guidet raketkaster ved at benytte alt w, UAV'en får ligeledes et maskingevær og det gør de store tanks også. Helikoptoerne får flares som raketværn hvilket bliver valgt ved at vælge smoke spec. Desuden kan man også kombinere de forskellige spec. Dvs. føren af en bradley tank kan f.eks. vælge alt w mens gunneren kan vælge sensor så man kan se om der er fjender i nærheden.

  Er man derfor til squadbaserede skydespil er BC2 en sikker vinder. Spillet har en væsentlig anderledes styring i forhold til et spil som Call of Duty: Modern Warfare spillene, så MW spillere kræver nok lige lidt tilvænning som førstegangsspillere. Skulle det have interesse spiller vi gerne nogle stykker (med headset) hvor vi giver de andre røvfuld.

  En ekstra guide:
  Taget fra BigGunsNeverTire http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/437872.page - http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/437872.page
 • Manliness. Awesomeness. The two go hand-in-hand. Not in some rainbow-loving prance-through-a-meadow way, either. It's the kind of hand-in-hand a man uses to lower his squad-mate over the edge of an enemy rooftop you've both just HALO-dropped onto so he can stab some second-storey sniper in the eye. With a grenade.

  Sadly, this two-punch combo of win is lacking from most squad mates I happen to play with. And I've read one too many posts from brand new players genuinely wanting to know some very basic information on very basic game mechanics that the game doesn't want to tell anyone. So in the interests of making you all into better people, put your dainty little girl-hand in my hairy-knuckled fist and let me take you to see how a real man fights a war.

  ...in a video game.

  I know what you're thinking, though: who the hell are you, BigGunsNeverTire, you ruggedly-handsome Australian sex god of war, to tell everyone in the entire world how to play the game? Ultimately? Well, I'm a guy who does alright. I play BC2 on PC (so some stuff I talk about will only be PC-relevant). I play a lot of Rush. I just got my 24-hours-of-game-time pin. For what it's worth, at the time of writing, I'm somewhere around #5000 for score on the leaderboards with a score-per-minute of 340, a K/D of about 1.34, and with 109 games under my belt I've got 30 Ace awards (ie: highest score in the game) and 235 dog tags, because forcibly removing a man's eyeball with a rusty butterknife makes me feel warm inside.

  So without further ado:  -- THE ULTIMATE BC2 GUIDE TO BEING MANLY AND AWESOME --


  -- Part 1: General Tips --
  http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/441829.page - -- PART 1: GENERAL TIPS --


  MAKE THE GAME RUN SMOOTH.
  If you can. 'cause while you're busy marvelling at the splendour of your 16xAA masterpiece, some mother hubbard is going to explode your beautifully-rendered brain matter all over the nearest wall. Stuttery lag gets you killed. Tone it down.


  TURN YOUR SENSITIVITY UP.
  Not the express-your-feelings-through-poetry kind. The turn-around-and-unleash-hell kind. Even just 10-20% or so up from the default setting. It might feel weird at first, but you'll get used to it, and in a close firefight it'll let you turn a faster circle than the other guy who didn't turn his up. Also, from personal experience, it occasionally allows you to leap over a man's head, turn around and stab him in the spine before he can do the 180, thus ensuring he can never turn around again for the rest of his short and horribly-painful life.


  EMBIGGEN YOUR FOV.
  Yeah, that's right, embiggen. FOV (Field Of View) is basically the game's measurement of how tunnel-visioned you are. You know how funny it is when you run almost straight at a sniper and he can't see you at all because he's scoped-in, and then you use your repair tool to bore holes into his temples? Using the default FOV makes everyone a bit like that. By default, go to My Documents\BFBC2 and find settings.ini, then right down the bottom, "Fov=55". That 55 is the angle of vision you have. Changing that number to somewhere between 65-75 seems to be the sweet spot for most people.


  USE YOUR Q KEY / SELECT BUTTON.
  This is your "Communicate" button, which is your context-sensitive everything button. Over an enemy, it puts those little orange icons above their heads so your whole team can see them. Over an objective, tells your squad to attack/defend it. Over a vehicle with empty seats, calls for a pickup. Over a medic when you're hurt, calls for help. Over an assault when low on ammo, calls for bullets (the good kind). Absolutely and utterly invaluable. Use it constantly. Even when you're not playing the game. Use it on your dad. He'll shake your hand.


  USE YOUR MINIMAP.
  The minimap tells you everything, when combined with everyone using their Communicate buttons. Where the nearest medic is (that cross icon). Where the ammo crates are (that bullet icon). Where the enemy are (all those orange things). If your whole team is staring up the road towards the enemy base and you see orange arrows on the minimap pointing behind you, you're being flanked and some brave soul probably just died trying to stop it and called out their position with his dying breath. Don't let him die in vain: bring the thunder.


  TALK TO EACHOTHER.
  The spotting system isn't flawless. Sometimes you see an enemy but can't light them up for the team to see. For these situations, microphones are awesome. And for consoles, pretty much your only option. That said, the in-game voice chat is iffy at best, so if you play with regulars, get a ventrilo server or something and you're set. The ability to yell "they're heading to B!" can save the game. Short of that, if I'm not currently busy taking a bullet in the lung defending the point in question, I like to take two seconds to type out "enemy at B" or "behind A" and get the cavalry rushing in. Not that I couldn't take them all myself. Bare-handed. I just want people to come witness it.


  LISTEN.
  The sound in this game is bad*. Especially if you've got it set to "War Tapes" mode under sound options and have the volume cranked. You can also get a lot of information about what's going on around you by paying attention to sounds, particularly the voices. Most of the things your own team says will just be audio cues for information already available on your minimap -- someone needs a medic, infantry spotted, etc. But, listen to the enemy voices. Kill a lone enemy, but hear "we got a man down over here!" from somewhere nearby? You know there's at least one more around. Building you suspect an enemy might be in? Throw a grenade. If you hear "granada!", either the building is full of Russians, or someone inside is singing that Allan Sherman song. In either case you should storm inside and brutally murder absolutely everyone you find.


  SQUAD = EXPERIENCE.
  Even if you're the least team-focused person in the world, consider this: you get bonus points for everything you do in the game that involves your squad. Everything. Resupplying your squad while standing near a point your squad is defending while assisting a kill on an enemy is worth a ridiculous number of points (20 per-tick per-person for a squad resupply, 20 per-tick for squad defend order, 20 for squad kill assist), as opposed to the 50 you get for running off on your own and killing one guy. Your squad mates are walking, talking experience-point vending machines. Hang out together.


  IF YOU'RE THE LAST SQUAD MEMBER ALIVE, STAY ALIVE.
  As a squad member, you are a mobile spawn point for 3 other people. The trip to the defenders' base is a long and treacherous affair riddled with sniper fire and stationary weapon emplacements, and the less time you have to spend charging through that hell, the more time you get to spend turning the defenders into works of modern art. It takes 10 seconds for reinforcements to spawn right to your side. Hide for those 10 seconds. Find somewhere behind cover and don't move, don't shoot unless you're directly threatened, don't run out and try and plant the charge on that MCOM Station because you think the coast is clear.


  PICK UP OTHER KITS.
  You've just survived a fight, but you're low on ammo and health and your team are off doing whatever it is they do while you're busy being awesome. If there's a dead assault or medic nearby, pick up their stuff and drop their ammo/medkit. Then pick your own stuff back up and wait 3 seconds. You're now fully loaded, fully healed, and you'll also get points for resupplying anyone who wanders back this way in the near future, too. For extra man-points, kill an enemy medic and use his own defibrilators to revive a friendly he just killed, or stab an engineer repairing a tank and then use his own rocket launcher to blow the thing up. Then walk away from the resulting explosion in slow-motion.


  USE YOUR KNIFE.
  Melee combat. One of the manliest courses of action possible in BC2. As a general rule, if you get the jump on a single enemy soldier at close range, you want to knife him. A press of the middle mouse button (or Y, or Triangle) from a range of up to about 10ft will cause you to spring forward and plant the knife in some vital organ or another, instantly killing him and doing so without necessarily alerting all his friends. This goes doubly for getting the jump on a scoped sniper, or someone manning an emplacement, since they're generally immobile and oh-so-easy to stab. It's pretty buggy, however, and you'll sometimes stab a guy multiple times before it registers, during which time he might try to stab you back. These circle-fights are one of those times where improved sensitivity comes in very handy.


  KILL MEDICS FIRST.
  There's nothing worse than going to all the effort of running in and tearing open three men like a human can-opener, only to watch in deathcam as their medic runs up and revives them all. If you get the opportunity, try and kill medics first to stop them effectively negating the impact of any killing you've just done, especially if you're on defense. You can usually spot them by their big, tripod-fitted machinegun, and more readily visible, their hat. White hat for American medics, red beret for Russian. Snipers, I'm looking at you.


  HELP DEFEND THE OBJECTIVES.
  If you're on defense, and the charge gets armed, get there and disarm it. Unless you're involved in a direct fire fight, just do it. Don't be blind about it though -- keep your eyes open, because somebody planted that charge and is almost certainly perched to shoot anyone trying to touch it. If you're nearby and it only just got armed, do a lap of the building. If you get there and there's already 2 or 3 people disarming it, don't get on the crate: just cover them from a small distance away. 2-3 people is generally enough meat to survive being blown away by bullets before it disarms, but you'll just be adding to the cleanup job if someone drops one well-placed explosive on you all.


  HELP ATTACK THE OBJECTIVES.
  A good percentage of the enemy team is going to be rushing for that little flashing box the second the charge gets armed, leaving the safety of their cover and probably not looking in your direction. If ever there was a time to grow big manly balls and run headlong into the enemy lines, this is it. The defenders have no alternative but to run up and get touchy-feely with the station: it's the perfect ambush. Find a spot with line-of-sight to the box and blow away everyone who comes near. Explosives work best. Smoke grenades and motion sensors work wonders if you want to stay close. And to disarm it, they pretty much have to stand still for a few seconds, in a place you know they're going to be -- snipers, what more could you ask for?


  SHORT, CONTROLLED BURSTS.
  Just like in Aliens. That movie was awesome. If you haven't watched it, get your The Notebook-watching rosepetal-scented eyeballs the hell off my sentence, princess, and go iron your squad mate's shirt or something. Anyway. Bullets spread apart further from where you're pointing the longer you hold down the trigger. Assuming your sights are actually over the enemy, this is a bad thing. To counteract it, and actually kill people, fire a few rounds, release the trigger, then fire again. Repeat. That quarter-second breather you give your weapon between bursts will significantly increase your enemies' desire to fall down and suck dirt. Oh, and unless you're using a shotgun, or have one of the accuracy upgrades, always use your iron sights to aim before you fire. Even at close range; trust me.


  IF YOU HEAR BEEPING, THEY KNOW WHERE YOU ARE.
  Beep. Beep beep. If you've never played Recon, or played Recon but never actually thrown your motion sensor before (which is entirely possible from what I've seen), this sound might be unfamiliar to you. It's the sound of a magical device those men in the swamp-thing costumes throw out which lets them know exactly where you are, what you're doing and which way you're facing, for a reasonable length of time. It beeps when there's enemies nearby. If you use your minimap (see how this all ties together?), a friendly motion sensor will show a white pulsing circle, and will show up any enemies within it as orange arrows. If you hear the beep but don't see the circle, that beeping is you, because it means an enemy has thrown a motion sensor at your feet and his entire team are coming to murder you and everything you've ever loved. Find a new hiding spot, and get ready for a fight.
 •  

   

  http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/images/0/4/?tag=screenshot">Image 3
   
  http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/images/0/2/?tag=screenshot">Image 1

   

  http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/images/0/7/?tag=screenshot">Image 6
   
  http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/images/0/9/?tag=screenshot">Image 8  
  http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/images/0/10/?tag=screenshot">Image 9
   
  http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/images/0/19/?tag=screenshot">Image 18
   
  http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/images/0/21/?tag=screenshot">Image 20
   
  http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/images/0/34/?tag=screenshot">Image 33
   
   

  Her er lige lidt fjas:

  MW2 reference http://www.youtube.com/watch?v=cc6-bCM4l-s - http://www.youtube.com/watch?v=cc6-bCM4l-s

   

  BC1 - MGS reference http://www.youtube.com/watch?v=7uRX6K-A_Xg&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=7uRX6K-A_Xg&feature=related

   

  BC1 - Gears of War reference http://www.youtube.com/watch?v=-LnmR1X3G9I&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=-LnmR1X3G9I&feature=related

  Vær sikker på at tjekke disse links:  http://www.youtube.com/watch?v=Nqy7kYBN3ow - http://www.youtube.com/watch?v=Nqy7kYBN3ow
  http://www.brighthub.com/video-games/console/articles/67060.aspx - http://www.brighthub.com/video-games/console/articles/67060.aspx
   
  http://bfbc2.elxx.net/stats-vehicles/ps3/SteffenD89 - http://bfbc2.elxx.net/stats-vehicles/ps3/SteffenD89


 • -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">  Svar:
  Skrevet af: amorbavian
  Skrevet den: 07-December-2009 kl. 15:52
  Hypet omkring Battlefield har aldrig fanget mig, saa det bliver ikke mig, der slipper MW2. Slet ikke med tanke paa God Of War og Heavy Rain omkring samme tid.
   
  I oevrigt er de billedere, du poster langt vaek fra den virkelige grafik, som imo igen er noget skuffende.
   
  Men god fornoejelse!


  -------------

  BORING!


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 07-December-2009 kl. 17:32
  Sådan er det jo med alle billeder. ;)
  Grafikken fandt jeg udemærket i 1'eren, så den kan kun  blive bedre, desuden er det efter min mening heller ikke det der tæller højest.


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: deepmagic
  Skrevet den: 07-December-2009 kl. 19:22
  Det bliver SÅ fedt når det kommer Big smile

  -------------
  Samsung LE40M86BD
  Samsung SMT-H3106
  Pioneer VSX-LX51
  Pioneer S-V50 7.1 Højttalersystem
  PS3 40gb
  Qnap TS-209 Pro II (2x 750GB)
  Logitech Harmony 895


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 07-December-2009 kl. 20:25
  Ja. Bare de har forbedret partysystemet siden BF:BC/BF1943 -.-

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: jan160674
  Skrevet den: 08-December-2009 kl. 10:42
  Ville bare lige nævne at det kan købes for 1,- i gamestop, hvis man bytter 2 gamle spil ind. Hvilket vil sige ca. 100,- når man køber sine brugte spil i UK specielt til formålet.Smile
   
  Jeg synes også det er for fedt. Glæder mig meget, fik desværre ikke fat i en beta kode.


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 08-December-2009 kl. 12:26

  Virker det med udenlandske spil?  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: jan160674
  Skrevet den: 08-December-2009 kl. 16:25
  Ja man skal bare sørge for at de har en PEG rating tror jeg det hedder, ellers vil gamestop ikke acceptere spillet. Det er den rating med store sorte numre. som 3+, 12+ osv. De fleste nye spil har den. Også skal spillet heller ikke stå på den rimeligt omfattende ekskluderings liste.
   


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 08-December-2009 kl. 19:25
  Jeg var af den opfattelse at listen var kort og at der kun indgik ældre spil. Kan man se den ekskluderingsliste nogen steder?

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Mathias Bøgh
  Skrevet den: 08-December-2009 kl. 20:10
  Skulle gerne ligge http://ebgames.dk/pdf/Exclusion_FI.pdf - her , men ser ud til, at den i øjeblikket er nede. Kommer vel op igen, på et tidspunkt.

  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/papapk">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 21-Januar-2010 kl. 15:45

  Link til squad rush video. :)  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 22-Januar-2010 kl. 17:32

  Super nice singleplayer trailer  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Sploink
  Skrevet den: 22-Januar-2010 kl. 18:24
  Ser jo ganske nydeligt ud. Har også forudbestilt det til PS3 i gamestop igennem deres kampagne Smile


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 23-Januar-2010 kl. 16:14
  Oprindeligt skrevet af amorbavian amorbavian skrev:

  Hypet omkring Battlefield har aldrig fanget mig, saa det bliver ikke mig, der slipper MW2. Slet ikke med tanke paa God Of War og Heavy Rain omkring samme tid.
   
  I oevrigt er de billedere, du poster langt vaek fra den virkelige grafik, som imo igen er noget skuffende.
   
  Men god fornoejelse!

  Jeg kan ikke forstå at du mener det er mere "hypet" end MW2 - måske er det kun "hypet" i dine øjne, fordi du er mere til infantry only spil som COD?

  Jeg glæder mig virkelig til BF:BC2 - jeg elsker at have muligheden for at hoppe i en tank osv. - i stedet for altså at skulle løbe rundt på små snævre maps - totalkrig til mig, tak Smile

  Jeg kan heller ikke forstå kritikken omkring grafikken - hvis man nu tænker sig om, og overvejer forskellene på den dynamiske spilverden i BF_BC2, kontra den meget stationære verden i MW2, så forstår man også godt hvorfor spillerne, våbnene osv. ikke kan være lige så "pudsede" grafisk - der skal mange flere polygoner til en verden som kan smadres, end en verden hvor du kan knuse en enkelt rude i en bygning, og der skal en anderledes spilmotor til, når du også skal have tanks, fly og helikoptere med, som kan styres af spillerne...

  Nej, det taget i betragtning, er den grafik som Frostbite-enginen leverer ganske imponerende.


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 23-Januar-2010 kl. 16:55

  Nu skrev han ikke at det vare mere "hypet" end MW2, bare at han ikke forstod hypen omkring spillet.  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 23-Januar-2010 kl. 16:58
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  Nu skrev han ikke at det vare mere "hypet" end MW2, bare at han ikke forstod hypen omkring spillet.


  Øh, nej netop - han skrev bare at det er hypet - men MW2 er vel lige så "hypet", og det spiller han da Tongue

  Det var sådan set det der var min pointe Wink


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 23-Januar-2010 kl. 17:09
  Så har jeg misforstået hvad du mente =)

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: DonJensen
  Skrevet den: 23-Januar-2010 kl. 18:52
  Jeg kender en der overhoved ikke glæder sig til det spil kommer: MIN KONE!!

  Der er SÅ meget knald på det spil:  http://www.youtube.com/watch?v=f5lnzScc6ZE - http://www.youtube.com/watch?v=f5lnzScc6ZE


  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/K-Gaard">


  Skrevet af: amorbavian
  Skrevet den: 09-Februar-2010 kl. 10:15
  Zulfo, din forklaring omkring grafik er da godkendt, men det aendrer ikke det faktum at det ikke er saerlig paent. Og saa er banerne da heller ikke SAA store, at det skulle fylde for meget. Vaabnene kunne da sagtens have vaeret mere detaljerede og lyde bedre, selvom der er vehicles og bygninger, der kan smadres. 
   
  Nu har jeg proevet demoen og endnu en gang bekraeftet, at det ikke er noget for mig (og det er slet ikke pga. grafikken).
   
  Hvad sker der f.eks. med den langsomme maade man drejer rundt paa? Det foeles som at man styrer en 2 tons robot og ikke et menneske.
   
  Det eneste jeg kunne lide var foelelsen af at man var i krig, at man havde en mission. Paa det punkt slaar den COD, som til tider foeles helt meningsloest.


  -------------

  BORING!


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 09-Februar-2010 kl. 11:18
  Oprindeligt skrevet af amorbavian amorbavian skrev:

  Det eneste jeg kunne lide var foelelsen af at man var i krig, at man havde en mission. Paa det punkt slaar den COD, som til tider foeles helt meningsloest.
  Og det er lige nøjagtigt ovenstående der er mere vigtigt for mig, end at grafikken er blankpoleret!
   
  "Følelsen" af faktisk at deltage i en større krig er SÅ fed! Smile


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: Leise
  Skrevet den: 09-Februar-2010 kl. 11:41
  Var én af dem der sad med åben mund da jeg så multiplayer-demoen for første gang - det kunne ikke andet end at blive for fedt. Elskede ideen med at man kunne ødelægge omgivelserne. Hentede demoen på Live og forventningerne blev da godt og grundigt banket i jorden. Mumba-skuffet.
  En forfærdelig kluntet omgang set i forhold til COD MW2 - både styremæssigt og grafikmæssigt. Bad Company 2 = fail


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 09-Februar-2010 kl. 11:48
  Oprindeligt skrevet af amorbavian amorbavian skrev:

  Zulfo, din forklaring omkring grafik er da godkendt, men det aendrer ikke det faktum at det ikke er saerlig paent. Og saa er banerne da heller ikke SAA store, at det skulle fylde for meget. Vaabnene kunne da sagtens have vaeret mere detaljerede og lyde bedre, selvom der er vehicles og bygninger, der kan smadres. 
   
  Nu har jeg proevet demoen og endnu en gang bekraeftet, at det ikke er noget for mig (og det er slet ikke pga. grafikken).
   
  Hvad sker der f.eks. med den langsomme maade man drejer rundt paa? Det foeles som at man styrer en 2 tons robot og ikke et menneske.
   
  Det eneste jeg kunne lide var foelelsen af at man var i krig, at man havde en mission. Paa det punkt slaar den COD, som til tider foeles helt meningsloest.
   
  Fyr op for følsomheden.


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 09-Februar-2010 kl. 13:13
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  Oprindeligt skrevet af amorbavian amorbavian skrev:

  Zulfo, din forklaring omkring grafik er da godkendt, men det aendrer ikke det faktum at det ikke er saerlig paent. Og saa er banerne da heller ikke SAA store, at det skulle fylde for meget. Vaabnene kunne da sagtens have vaeret mere detaljerede og lyde bedre, selvom der er vehicles og bygninger, der kan smadres. 
   
  Nu har jeg proevet demoen og endnu en gang bekraeftet, at det ikke er noget for mig (og det er slet ikke pga. grafikken).
   
  Hvad sker der f.eks. med den langsomme maade man drejer rundt paa? Det foeles som at man styrer en 2 tons robot og ikke et menneske.
   
  Det eneste jeg kunne lide var foelelsen af at man var i krig, at man havde en mission. Paa det punkt slaar den COD, som til tider foeles helt meningsloest.
   
  Fyr op for følsomheden.
  Lige nøjagtigt - KillZone 2 havde samme "problem"...

  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 09-Februar-2010 kl. 13:47
  Det var altså ikke nødvendigvis et "problem" i KZ2. Jo det kunne føles langsomt, men så kunne man sætte følsomheden op, ligesom i BC2 - hvilket jeg har gjort - men i KZ2 var problemet, at GG blev nødt til "lette" styringen af spilleren, for at please MW spillerne.
   
  At Amor ikke gider BC2 er helt iorden, vi kan ikke alle have samme preferencer. Jeg gider jo heller ikke MW spillene, så sådan er det jo bare. 
   
  Noget andet er, at jeg synes det kunne være fedt, at når BC2 udkommer om en lille måneds tid, så kunne vi danne vores eget squad (4 mand?). Det burde ikke være et større problem, da der som sagt kun er tale om et squad og ikke en hel klan på flere mand.


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Mathias Bøgh
  Skrevet den: 09-Februar-2010 kl. 14:28
  Har for noget tid siden prøvet at downloade demoen til BC2, men når jeg prøver at åbne for spillet bliver skærmen bare helt blå (som hvis PS3'eren var slukket - PS3'eren kan også kun slukkes på dens egen knap her, og ikke med controlleren). Har prøvet at downloade spillet igen, resettet mine indstillinger, men intet virker. Nogen der har et svar på, hvorfor denne demo ikke virker hos mig, og hvad jeg kan gøre? 

  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/papapk">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 28-Februar-2010 kl. 12:34
   Her er lige lidt fjas:
  MW2 reference http://www.youtube.com/watch?v=cc6-bCM4l-s - http://www.youtube.com/watch?v=cc6-bCM4l-s
   
  BC1 - MGS reference http://www.youtube.com/watch?v=7uRX6K-A_Xg&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=7uRX6K-A_Xg&feature=related
   
  BC1 - Gears of War reference  http://www.youtube.com/watch?v=-LnmR1X3G9I&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=-LnmR1X3G9I&feature=related
   


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: frugtkompot
  Skrevet den: 01-Marts-2010 kl. 13:21
  Som andre har sagt før, så fyr op for følsomheden, hvis styringen er for tung. I demoen havde de af en eller anden årsag sat en meget lav følsomhed som default, som naturligvis gjorde det hele meget langsomt.

  Som jeg har forstået er det et design valg, at styring og bevægelse skal have vægt (i stil med KZ2) for bedre at gengive virkeligheden. Styringen i Modern Warfare 2 er uovertruffen, men de ninja bevægelser man kan lave deri er dog også temmelig langt fra virkeligheden.

  Jeg glæder mig umenneskeligt meget til BC2, og har også netop bestilt en 42" Plasma, så jeg for alvor kan få den fulde oplevelse! :D


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 04-Marts-2010 kl. 20:31
  Så har jeg fået BC2 :D Nogen der er friske på at danne squads? Jeg spiller selv normalt som sniper, men jeg kan også fungere som medic.

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 04-Marts-2010 kl. 20:42
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  Så har jeg fået BC2 :D Nogen der er friske på at danne squads? Jeg spiller selv normalt som sniper, men jeg kan også fungere som medic.
   
  Mit er først på vej fra England, men håber det kommer i morgen...
   
  Spiller normalt også selv som medic...


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: DonJensen
  Skrevet den: 04-Marts-2010 kl. 20:49
  Jeg købte det i Philadelphia i går, så jeg er også snart frisk på noget gaming, men først lørdag.

  Hvad er folks dom over spillet so far?


  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/K-Gaard">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 04-Marts-2010 kl. 21:07
  SP OK. Er ikke nået så langt endnu men der er fed krigsstemning med surround. Fjenderne kaster ikke bare tonsvis af granater på hard, som i MW på veteran. Ehm.. 4 spilmuligheder online, synes dog der er ændret lidt i gadgets i forhold til demoen?! Ellers spiller onlinedelen ligesom demoen.. Skriver ldit mere når jeg har prøvet mere. SKal ud og drikke nogle øl nu, så det blvier desværre ikke i aften.:)

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Krusty the Clow
  Skrevet den: 04-Marts-2010 kl. 22:17
  Hej jeg med på lave en squad spiller også snipe eller som ingeniør men spille mest som snipe.  Skrevet af: jan160674
  Skrevet den: 05-Marts-2010 kl. 11:02
  Jeg synes det er et superspil.
  Jeg stinker dog og bliver konstant dræbt. Jeg undrer mig over så mange spillere der har en enorm høj ranking ift. mig når man tænker på spillet først udkom i går. Har man kunne overføre point fra Beta versionen? 
   
  Men er klar på en squad.


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 05-Marts-2010 kl. 11:09
  Nej det har man ikke kunne - det tror jeg i hvert fald ikke. Men spillet udkom lidt før i Amerika, så du skal nok forvente nogen der knepper spillet indtil de når i rang 22.
  Lad det lige gå nogle måneder så det hele kan falde lidt på plads.

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 05-Marts-2010 kl. 11:11
  9/10 hos gamespot. Et udemærket review og en god score.
   
  http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/review.html?tag=topslot;thumb;3 - http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/review.html?tag=topslot;thumb;3


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 05-Marts-2010 kl. 11:32
  Æv, mit kom så ikke idag... mandag må det så blive, det er bare træls når næste uge ser så travl ud som den gør Confused

  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 05-Marts-2010 kl. 12:30
  ja det er lidt ærgeligt. Jeg gad ikke vente på Elgiganten så da tålmodigheden slap op gav jeg en plovmand for spillet i Fona..

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: deepmagic
  Skrevet den: 05-Marts-2010 kl. 14:00
  Fik købt mit i elgiganten i går... Og har lige prøvet det!
  Syntes det er alt for fedt :)


  -------------
  Samsung LE40M86BD
  Samsung SMT-H3106
  Pioneer VSX-LX51
  Pioneer S-V50 7.1 Højttalersystem
  PS3 40gb
  Qnap TS-209 Pro II (2x 750GB)
  Logitech Harmony 895


  Skrevet af: jan160674
  Skrevet den: 05-Marts-2010 kl. 14:44
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  ja det er lidt ærgeligt. Jeg gad ikke vente på Elgiganten så da tålmodigheden slap op gav jeg en plovmand for spillet i Fona..
  Det var dumt eftersom min ekstra kopi blev solgt på QXl for 330,-.Wink (Men hvad FONA skal jo også leveBig smile
  Kender du ikke GAMESTOPS indbytnings tilbud? Her var dette nemlig også til 1,- + 2 spil.


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 05-Marts-2010 kl. 22:17
  Jo men det skulle man gørfe den 3.
  Jeg var ellers dernede med nogle spil på release (den 4.).

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: DonJensen
  Skrevet den: 06-Marts-2010 kl. 13:24
  Har nu kun spillet det i et par timer, men for fanden hvor er jeg skuffet! 
  For mig er det ligesom det første BF hvor man ikke havde nogen følelse over styringen af spilleren, og følsomheden er fyret op.

  Jeg dør konstant: Snipere, kampvogne og flere snipere, og kan ikke rigtigt finde noget flow i spillet.
  Jeg synes også jeg mangler en tutorial af hvordan map virker med farver o.s.v. så nu vil jeg prøve at RTFM.
  Man kan ikke strafe når man løber, men det er måske nok en vanesag.

  Jeg har et meget stort surround anlæg, og det var ret fedt den første halve time at min sub gik helt amok når der var granater o.s.v. der blev affyret, men nu synes jeg det er lidt irriterende.

  MW og MW2 er de eneste spil jeg har prøvet til PS3 hvor der var muligt at bruge gamepad´en sammenlignet med mus og tastatur, men her synes jeg vi er tilbage til det vanlige "FPS duer ikke på konsol". 

  Jeg har ikke opgivet det endnu, men jeg tror desværre ikke jeg kommer til at bruge særligt mange timer på dette.


  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/K-Gaard">


  Skrevet af: DonJensen
  Skrevet den: 06-Marts-2010 kl. 14:48
  For slet ikke at tale om den konstante sirene/horn der lyder de sidste 30 sekunder når man taber en runde, OG DET GØR MAN!!!

  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/K-Gaard">


  Skrevet af: Allan Olesen
  Skrevet den: 06-Marts-2010 kl. 15:25
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  9/10 hos gamespot.

  Dumme mig. Jeg læste overskriften sådan, at spillet havde fået 2.9/10 hos Gamespot...
  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 07-Marts-2010 kl. 09:25
  Oprindeligt skrevet af DonJensen DonJensen skrev:

  Har nu kun spillet det i et par timer, men for fanden hvor er jeg skuffet! 
  For mig er det ligesom det første BF hvor man ikke havde nogen følelse over styringen af spilleren, og følsomheden er fyret op.

  Jeg dør konstant: Snipere, kampvogne og flere snipere, og kan ikke rigtigt finde noget flow i spillet.
  Jeg synes også jeg mangler en tutorial af hvordan map virker med farver o.s.v. så nu vil jeg prøve at RTFM.
  Man kan ikke strafe når man løber, men det er måske nok en vanesag.

  Jeg har et meget stort surround anlæg, og det var ret fedt den første halve time at min sub gik helt amok når der var granater o.s.v. der blev affyret, men nu synes jeg det er lidt irriterende.

  MW og MW2 er de eneste spil jeg har prøvet til PS3 hvor der var muligt at bruge gamepad´en sammenlignet med mus og tastatur, men her synes jeg vi er tilbage til det vanlige "FPS duer ikke på konsol". 

  Jeg har ikke opgivet det endnu, men jeg tror desværre ikke jeg kommer til at bruge særligt mange timer på dette.
   
  No offence, men for mig lyder det som en gang flæberi.
   
  1) Lær spillet. Hvis du dør må du blive bedre, sådan er det bare.
   
  2) Hos mig lyder det vildt fedt og jeg har intet problem med min sub, og det er selvom min sub ikke er blevet indstillet efter den er blevet flyttet lidt på og jeg har ændret i en indstilling.
   
  3) Jeg har intet problem med controlleren - du tror ikke bare det er dig? 
   
   


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 07-Marts-2010 kl. 13:23
  Så kommer man på job, og så er mit Battlefield BS2 blevet leveret i fredags medens jeg havde fri, men den kollega der skulle give besked, har ikke gjort det Angry 
   
  Nå, det skal blive spændende i aften at pøve det Tongue


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 07-Marts-2010 kl. 20:29
  Så fik jeg spillet nogle runder - jeg har spillet demo'en, så jeg var ikke ubekendt med hvordan det fungerer.
   
  Jeg er enig i at et tåbeligt valg at man ikke kan strafe medens man er i løb - jeg forstår ikke hvorfor man har lavet styringen sådan. Det betyder at man skal stoppe op hvis man er i løb, og lige vil strafe lidt for at ramme en trappe, eller lignende - det får styringen til at virke tung.
   
  Det er nok tilvænning...
   
  Jeg er dog overrasket over hvor langsomt man stiger i rang - eller, jeg gør i hvert tilfælde! Smile
   
  Bort set fra det, så er det sgu et klasse spil - nu skal jeg bare lige ind i rytmen, så jeg ikke får KD ratio på 0.5 Embarrassed


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 07-Marts-2010 kl. 21:51
  Okay, SUPER nedren oplevelse!
   
  Havde lige en rigtig rigtig god runde som Medic, fik flere forskellige awards - og steg også i rang, og BANG, så disconnecter spillet - men modsat mange andre onlinespil, så opdaterer de åbenbart IKKE løbende under spillet mod deres servere, for når jeg nu checker min rang og mine awards, så er mine kills, mine point og min rang IKKE opdateret med det jeg scorede i løbet af runden!!
   
  Det er satme en ommer Dice!!
   
  Hvis det sker ret mange gange, så tror jeg ikke jeg kommer til at spille det spil noget særligt alligevel - jo, man morer sig da med at spille, men hvorfor præmiere spillerne, hvis det alligevel ikke virker?!


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 00:07
  LOL - og nu er jeg så tilbage til at være Private 1 igen, selv om jeg nu 2 GANGE har nået Private 2...
   
  Jeg tror man skal vente nogle uger med at spille - EA og Dice har tydeligvis IKKE rigtig styr på noget Thumbs Up


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 08:15
  mmh det var da underligt. Der var ingen problemer i demoen?!
   
  @DonJensen - det var ikke for at være en abe - jeg flæber selv i andre spil, som f.eks. MW. :)


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: bibihest
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 08:45
  Er helt vildt med det spil. Fik adgang allerede den 3. og har fået spillet en del siden. Rigtig sjovt og underholdende og jeg har ikke spillet nogle af de andre Battlefield spil siden.


  Skrevet af: bibihest
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 08:48
  Oprindeligt skrevet af zulfo zulfo skrev:

  Okay, SUPER nedren oplevelse!
   
  Havde lige en rigtig rigtig god runde som Medic, fik flere forskellige awards - og steg også i rang, og BANG, så disconnecter spillet - men modsat mange andre onlinespil, så opdaterer de åbenbart IKKE løbende under spillet mod deres servere, for når jeg nu checker min rang og mine awards, så er mine kills, mine point og min rang IKKE opdateret med det jeg scorede i løbet af runden!!
   


  Det problem har der været med stort set alle Battlefield spil indtil nu, men det er hver gang blevet forbedret. Lige nu er der max tryk på serverne så opdateringerne kommer ikke straks, men det skal nu nok komme hen ad vejen.

  Det er også pga. den store interesse, at de har haft en del problemer med disconnects siden fredag.

  Det skal nok komme i orden igen, når det hele lige har lagt sig og man må næsten forvente at der vil være problemer i begyndelse, som der også er med alle andre spil.


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 08:51
  Oprindeligt skrevet af bibihest bibihest skrev:

  Er helt vildt med det spil. Fik adgang allerede den 3. og har fået spillet en del siden. Rigtig sjovt og underholdende og jeg har ikke spillet nogle af de andre Battlefield spil siden.
   
  Har du ingen problemer haft med ranking osv?
   
  Jeg oplever selv en hel del disconnects fra spil - og ind i mellem problemer med overhovedet at connecte til noget som helst i spillet...


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: jan160674
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 10:22
  Jeg har så sjovt nok ikke en eneste gang oplevet lag, disconnection, point ude a sync fejl eller andet. Selvom jeg lider under verdens nok dårligste cybercity skod internet forbindelse. Når jeg spiller FIFA 10 ryger jeg af et par gange i timen fra de servere.
  Synes også jeg steg rigtigt langsomt i starten, men det rykker pludselig, når man opnår bestemte "medaljer" der giver vildt mange point. Og får bedre og bedre våben/gadgets. Jeg spiller kun som sniper, og der hjælper det gevaldigt med de bedre rifler og Morter angrebs muligheden.
   
  Jeg synes det er et konge spil, og imponeret over så fedt alting er balanceret, ingen våben/køretøjer er for godt dårligt ift. andet,
   
  Endelig må jeg sige at et personligt højdepunkt er at drøne fjender ned med de 4-hjuls motorcykler, spændingen når man drøner direkte mod en fjende, der febrilsk prøver at få et skud ind er uovertruffen...Big smile


  Skrevet af: Vistrup
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 11:48
  Er det værd at sælge MW2 og købe BC 2 istedet? Jeg er i level 70 i MW2 og syntes som sådan ikke der sker det store mere..

  Eller er det i bund og grund det samme?


  -------------
  LG C1 65"
  Sonos Arc
  Sonos Sub3
  Apple TV 4K
  PS5


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 12:13
  Oprindeligt skrevet af Vistrup Vistrup skrev:

  Er det værd at sælge MW2 og købe BC 2 istedet? Jeg er i level 70 i MW2 og syntes som sådan ikke der sker det store mere..

  Eller er det i bund og grund det samme?
   
  Det er begge FPS spil også stopper sammenligningerne vist der. Jeg vil ikke være den der bestemmer om hvorvidt det ene er mere værd end det andet.


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 12:51
  Oprindeligt skrevet af Vistrup Vistrup skrev:

  Er det værd at sælge MW2 og købe BC 2 istedet? Jeg er i level 70 i MW2 og syntes som sådan ikke der sker det store mere..

  Eller er det i bund og grund det samme?
   
  Jeg ville personligt ikke sælge MW2, men beholde det - og så stadig købe BC2.
   
  Som SteffenD89 skriver, så er den eneste lighed mellem de 2 spil næsten at de begge er First Person Shooters, og de er foregår begge i en "moderne" krig.
   
  MW2 er rent infanteri, altså kampe mand mod mand - ud over de killstreak rewards du kan tilkalde selvfølgelig. Det er kampe på mindre og mere lukkede "bybaner".
   
  BC2 er næsten "fullscale" warfare - altså infanteri, biler, quadbikes, tanks, apc, helikoptere - det hele i en stor krigsmaskine, over nogle noget større områder. Der mangler IMHO lidt fly Smile
   
   


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: bibihest
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 12:56
  Oprindeligt skrevet af zulfo zulfo skrev:

   
  Har du ingen problemer haft med ranking osv?
   
  Jeg oplever selv en hel del disconnects fra spil - og ind i mellem problemer med overhovedet at connecte til noget som helst i spillet...


  Jeg har haft 2-3 disconnects siden beta. Havde lag en enkelt aften. Mine stats blev nulstillet for et par dage siden, men de var der igen næste morgen. Og så kommer stats og unlocks ikke med det samme, det er stort set det eneste jeg har haft af problemer.


  Skrevet af: jan160674
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 13:21
  Jer der har problemer med disconnect etc. har i lavet port forward og åbnet firewall ports? Det er nævnt bagest i manualen hvilke porte spillet benytter?


  Skrevet af: Vistrup
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 13:41
  Tak for svar!

  Jeg er ved at hente demoen nu, så må jeg se om det er noget for mig :)


  -------------
  LG C1 65"
  Sonos Arc
  Sonos Sub3
  Apple TV 4K
  PS5


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 13:42
  Oprindeligt skrevet af jan160674 jan160674 skrev:

  Jer der har problemer med disconnect etc. har i lavet port forward og åbnet firewall ports? Det er nævnt bagest i manualen hvilke porte spillet benytter?
   
  Yes yes, ingen problemer der Smile
   
  Hvis jeg bruger min logiske sans, som jeg normalt benytter til fejlsøgning, så siger det mig også, at hvis jeg kan gennemføre 70% af alle spil i BC2 uden problemer, og 95% online spil i alle andre spil, uden problemer, så ligger problemet formegentlig ikke i forkert opsat eller konfigureret udstyr hos brugeren.
   
  Hvis noget er konfigureret forkert, så vil det ikke "nogen gange virke" Wink
   
  Jeg kan også læse mig til på diverse fora at "sådan er det bare lige nu" med BC2....
   
   


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 14:09
  Oprindeligt skrevet af Vistrup Vistrup skrev:

  Tak for svar!

  Jeg er ved at hente demoen nu, så må jeg se om det er noget for mig :)
   
  Demoserveren er lukket d:


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: jan160674
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 14:10
  Det kan faktisk lige præcis godt virke nogen gange med forkert opsat router. Jeg havde problemer med at forbinde mig til spil i TIGER samt FIFA. Men jeg kunne godt en gang i mellem. Så fik jeg dette port forward op, også virkede det mere stabilt. Så det er ikke sådan at det enten ikke virker eller altid virker. Man kan sagtens spille online uden korrekt opsatte porte, det giver bare flere problemer. 
  Men du lyder til at have styr på det, så det er nok serverne.
   
  Jeg har så bare været heldig at komme på de rigtige. Spiller du alle typer spil? Jeg har nemlig kun prøvet RUSH. Ved ikke om der er forskel.
   
   


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 14:47
  Oprindeligt skrevet af jan160674 jan160674 skrev:

  Det kan faktisk lige præcis godt virke nogen gange med forkert opsat router. Jeg havde problemer med at forbinde mig til spil i TIGER samt FIFA. Men jeg kunne godt en gang i mellem. Så fik jeg dette port forward op, også virkede det mere stabilt. Så det er ikke sådan at det enten ikke virker eller altid virker. Man kan sagtens spille online uden korrekt opsatte porte, det giver bare flere problemer. 
   
  Jeg tror kodeordet i din sætning er "virkede mere stabilt".
   
  Jeg kan svært forestille mig en service/protokol der kun skulle køre "nogle gange" under et spil, som skulle være at det "nogle gange" ville virke, og andre gange ikke. I så fald skulle det være fordi routeren ind i mellem valgte at droppe nogle pakker når den skulle lave NAT, med mindre man har opsat en fast portforwarding - det kan selvfølgelig være, men jeg har ikke selv oplevet det Smile
   
  Citér
  Men du lyder til at have styr på det, så det er nok serverne.
   
  Jeg vil mene at jeg har lidt styr på det LOL
   
  Det er også påfaldende at problemerne er meget udprægede på BC2, men ikke på MW2 og MAG. Det må man give MAG, Zipper har fået skruet noget lækkert netkode sammen!!
   
  Citér
  Jeg har så bare været heldig at komme på de rigtige. Spiller du alle typer spil? Jeg har nemlig kun prøvet RUSH. Ved ikke om der er forskel.
   
   
   
  Jeg spiller blannede typer, og jeg har ikke lige bemærket om det sker oftere i den ene eller anden spilmode.


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: DonJensen
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 18:54
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  @DonJensen - det var ikke for at være en abe - jeg flæber selv i andre spil, som f.eks. MW. :)

  Ingen problem Steffen, jeg var bare enormt skuffet, og så synes jeg der er lidt mangler.

  Nu har jeg fået spillet en halvanden time i dag, og der gik det meget bedre. Jeg sluttede en runde med en 29-24 K/D selvom det jo ikke er det som det kommer an på.
  Jeg fik også prøvet nogle fede "jungle" baner, og en enormt svær snebane der foregik om natten - jeg kunne ikke se en meter LOL

  Det er ikke noget dårligt spil, jeg synes dog stadig at jeg mangler noget følelse med spillet. Smile


  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/K-Gaard">


  Skrevet af: Allan Olesen
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 19:17
  Oprindeligt skrevet af zulfo zulfo skrev:

  Jeg kan svært forestille mig en service/protokol der kun skulle køre "nogle gange" under et spil, som skulle være at det "nogle gange" ville virke, og andre gange ikke.
  Jeg har da set multiplayerspil, som kunne fungere hvis max. 1 spiller havde problemer med port forwarding. Hvis der kun var en, kunne spillet finde ud af at oprette forbindelse til de øvrige spillere. Hvis der var to eller flere, kunne det selvsagt ikke lade sig gøre mellem de to.


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 08-Marts-2010 kl. 20:20
  Oprindeligt skrevet af DonJensen DonJensen skrev:

  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  @DonJensen - det var ikke for at være en abe - jeg flæber selv i andre spil, som f.eks. MW. :)

  Ingen problem Steffen, jeg var bare enormt skuffet, og så synes jeg der er lidt mangler.

  Nu har jeg fået spillet en halvanden time i dag, og der gik det meget bedre. Jeg sluttede en runde med en 29-24 K/D selvom det jo ikke er det som det kommer an på.
  Jeg fik også prøvet nogle fede "jungle" baner, og en enormt svær snebane der foregik om natten - jeg kunne ikke se en meter LOL

  Det er ikke noget dårligt spil, jeg synes dog stadig at jeg mangler noget følelse med spillet. Smile
   
  Det er nok individuelt. Der er også en her der mener at GT mangler det samme.
   
  Du skal bare huske på at BF spillene er lidt sværere end spil som MW (som alle jo kan tage op og spille uden videre). Der er mange ting som netop snipere og køretøjer der spiller ind i de åbne baner. Jeg fik også tæsk i nat-snebanen, men det var nok mest af alt fordi jeg overhovedet ikke kendte banen og det var min første tur online, siden demoen.
   
  Desuden tror jeg også spillet er monsterfedt hvis vi samler et hold af 4 mand, med medic og anti-tank, så vi kan klare det meste. 
   
  Jeg er som sagt klar, men det bliver lidt snert med tiden nu hvor FF13 også lige er kommet ind af døren.


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Mathias Bøgh
  Skrevet den: 15-Marts-2010 kl. 21:10
  Da jeg fandt spillet spritnyt (i folie, limited edition, samt pre order kode fra Gamestop) til billige penge fra en sælger inde på dahf, tog jeg chancen og købte det, for at se om 2'eren var noget for mig. Og hold da kæft, hvor er jeg blevet positivt overrasket! Hvor jeg rimeligt hurtigt blev træt af 1'eren, ser 2'eren ud til at være et spil jeg kan komme til at bruge rigtigt meget tid på. Skal lige vænne mig til det, efter MW2, men vil meget gerne være med til at danne squad med folk, da jeg føler, at det vil nok være en stor fordel (og som altid gør dette for mig et spil sjovere). Jeg skal dog stadig lige vænne mig til de forskellige kits, og hvordan man udfører sin opgave bedst med dem hver især, så lige her i starten må man bære over med mig.

  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/papapk">


  Skrevet af: bibihest
  Skrevet den: 15-Marts-2010 kl. 21:17
  Sådan har jeg det også 1'eren var ikke noget for mig, men 2'eren er jeg helt vild med.


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 15-Marts-2010 kl. 22:29

  Man får helt klart mest ud af spillet hvis man løber rundt i squads, og helst squads der består af forskellige klasser.

  Jeg har spillet de første mange spil som medic - det er med medic klassen jeg helt sikkert får flest point. Et squad med 2 medic, en engineer og en sniper - så er man kørende!
   
  En ting jeg tit oplever er at folk ikke benytter sig af at samle teammates kits op. Hvis du løber rundt som sniper, sammen med en medic, og medic'en ryger ned, så kan du samle hans kit op, og genoplive ham. Alt for ofte oplever man at løbe som medic, blive slået ihjel - men ens teammates render bare videre, i stedet for at gøre dette.
   
  At ryge på en squad bestående kun af snipere er også et problem - man er ikke altid lige villig som sniper til at løbe rundt og tage baser Smile
   
  Men jeg er helt klart med på et par spil, måske i løbet af weekenden.


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 15-Marts-2010 kl. 22:39
  Jeg tror stadigvæk at jeg er  i rang 1 eller 2 :( Der har simpelthen ikke været tid med Final Fantasy 13 samt at jeg stadigvæk mangler lidt af SP delen af BC2 - men jeg er helt sikkert frisk på noget squad på et tidspunkt.

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Krusty the Clow
  Skrevet den: 16-Marts-2010 kl. 09:55
  jeg frisk på at lave en squad spille mest som sniper, har spille online siden spille kom ud, gik føst i gang med singleplayer i går og kom i gemmen det på normal og Airborne på hard. 


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 16-Marts-2010 kl. 12:27
  Jeg er frisk på lidt squad i weekenden, men ved ikke om jeg er for "low rank". :)

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Krusty the Clow
  Skrevet den: 16-Marts-2010 kl. 17:03
  jeg tro godt at man kan lave en squad med høj og lav rank men har ikke prøve det i nu.
  jeg godt spil i weekenden lørdag og søndag aften?


  Skrevet af: Mathias Bøgh
  Skrevet den: 18-Marts-2010 kl. 20:27
  Kan desværre ikke spille lørdag aften, men burde være klar det meste af søndagen. Er nogen med der? Har folk headset (udover Zulfo)?

  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/papapk">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 18-Marts-2010 kl. 22:09
  Har Zulfo ikke headset?

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Mathias Bøgh
  Skrevet den: 18-Marts-2010 kl. 22:51
  Jo, det jeg mente var, om I (Steffen, MKH og Zulfo) havde headset. Men mit spørgsmål var dog ikke til Zulfo, da jeg ved fra MW2 at han har et. Så udover Zulfo, har I så headset?Tongue

  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/papapk">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 00:11
  Jeg har :) Er gået igang med online. K/D på 1.5 i den ene bane og en score på 4900 er okay af en nybegynder =)

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 00:15

  Får man sine point selvom man får en d/c?  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 08:14
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  Får man sine point selvom man får en d/c?

   
  Det troede jeg ikke man gjorde i starten - men jeg har efterfølgende fundet ud af, at det gør man måske alligevel vel Smile
   
  Det er spillets største problem lige nu - disconnects, selv om det er nogle dage siden jeg har oplevet det.
   
  Jeg er gået igang med sniperklassen - er du GAL jeg er ringe til det LOL - som Medic får jeg masser af point og ligger som regel i top 3 overall, det gør jeg IKKE som sniper...
   
  Jeg har, selvfølgelig, headset - og er også klar på et par spil i weekenden, fang mig online LOL


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 09:23
  Mente også nok du havde headset den gang vi spillede Resistance 2.. :)
   
  Jeg lurede dit "skill level" i går. Det lå på 29, hvor mit var på 151Big smile men det kan sagtens skyldes dine sniperevner.
   
  Jeg leger lidt med engineer. Jeg fik 2 x best squad i går og vandt nogle kampe så det gik udemærket, og så er det også fedt at kunne nakke en tank med 2-3 mand i med en RPG. Havde det ikke været for 2 x D/C var jeg måske også i rank 3 :)
   
  Og eh.. jeg vil bare lige sige ang sniper: Lad nu være med at fjolle rundt helt omme bag ved hvor du i virkeligheden ikke hjælper dit team særligt meget, man kan sagtens være en "combat sniper" med sensor og C4. :) 


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 09:47
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  Mente også nok du havde headset den gang vi spillede Resistance 2.. :)
   
  Jeg lurede dit "skill level" i går. Det lå på 29, hvor mit var på 151Big smile men det kan sagtens skyldes dine sniperevner.
   
  Jeg leger lidt med engineer. Jeg fik 2 x best squad i går og vandt nogle kampe så det gik udemærket, og så er det også fedt at kunne nakke en tank med 2-3 mand i med en RPG. Havde det ikke været for 2 x D/C var jeg måske også i rank 3 :)
   
  Og eh.. jeg vil bare lige sige ang sniper: Lad nu være med at fjolle rundt helt omme bag ved hvor du i virkeligheden ikke hjælper dit team særligt meget, man kan sagtens være en "combat sniper" med sensor og C4. :) 
   
  Det er helt sikkert sniper der har trukket den ned Wink
   
  Mit problem som sniper er netop at jeg ikke bare sidder og venter - jeg er ALT for meget til action, og så er jeg helt vildt med at tage tanks ud Smile


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 09:50
  Du skal bare lige huske på, at en god tankfører kan trykke på select (?) også ser han tanken udefra og derved også dig. Det er dog ikke dem alle der er lige gode til det. Men ja, det er pisse fedt at nakke en tank med C4, det giver et lille kick fordi at du har været henne ved den og risikoen er væsentlig større end med en RPG.

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Leise
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 11:08
  Købte BC2 simpelthen for at få noget afveksling fra MW2... Map-packen til MW2 er way overdue efter min mening. Ringe.
  Anyways... demoen til BC2 imponerede mig på ingen måde(har jeg vist også skrevet i den her tråd) og sværgede at jeg ikke ville bruge penge på det, men ja... der skulle ske noget nyt :-)
  Singleplayer-delen er ret uniteressant efter min mening. Halvvejs igennem havde jeg ikke engang lyst til at spille det færdig. Flotte scenarier osv, men der er sgu nogle mærkelige grafik-fejl fra tid til anden. Historien fænger bare heller ikke. Så efter jeg havde gennemført SP røg jeg hurtigt videre til MP-delen. Det er jo her forcen ligger hos BC2.
   
  Hvis du kommer fra MW2(som jeg) kræver det meget tilvænning at styre. Synes det er langt fra så intuitivt som styremåden i MW2. Hvorfor kan man ikke strafe? Det gør det klodset at løbe. Hvorfor lader sniper-geværet ikke automatisk efter man har skudt? Kniven er stort set ubrugelig, det tager nogle gange flere hits på bumperen for at han kaster granaten, utilgivelige grafik-fejl, hvad sker der for den åndssvage tågehorn de sidste 2 min af Conquer(det er da til at blive dum i knolden af)? HVORFOR skal man spille den samme bane to gange i Squad Deatmatch??? Når man ex. invitere nogle venner til ens squad før et spil har jeg oplevet at den ene ikke kommer i samme squad som en selv... det er nogle af de ting, der irriterer mig meget - men når det så er sagt så synes jeg faktisk at det er er ret sjovt :-) Elsker de store scenarier, køretøjerne og helikopterne. Fedt at man kan ødelægge bygningerne! Synes der er en højere grad af teamwork i BC2 end MW2. Og synes det er fantastisk dejligt at slippe for alle de irriterende mongolbørn, der udnytter de 'glitches' og cheats der er(eller har været) i MW2.
   
  Det var sådan bare lige mine 2 cents på BC2. Satte faktisk mit spil til salg på DBA kun 2 dage efter jeg havde fået det, men det vokser nu alligevel lidt på én.      


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 14:16
  Jeg er rimeligt sikker på at min strejfer når jeg flipper den ene pind til venstre eller højre - du er ikke den eneste der har klaget her på forummet men jeg oplever altså ikke noget problem. Måske tager jeg fejl?  Sniperen har jeg det også helt fint med, det er jo bare et spørgsmål om tilvænning og grafikken har jeg ikke oplevet noget negativt ved.
   
  Dog vil jeg give dig ret i det utroligt larmende tudehorn der simpelthen er altoverdøvende. Jeg håber at de retter det i en patch hurtigst muligt, og jeg har værken prøvet squad deathmatch eller og invitere ens venner.  Granatenproblemet har jeg også oplevet lidt, det er som om der er en dårlig respons, ved ikke om det bare er lag eller om det igen er en tilvænning. Kniven har jeg dog intet problem med, den virker fint, men som du selv siger - du kommer fra MW2 så du skal lige vænne dig til dig. Jeg har før kunne nøjes med kniven i MW1, det kan du ikke her! 
   
  Jeg er begyndt som engineer og jeg synes det er helt vildt fedt. Hvis man spiller godt med nogen andre kan man jorde det andet hold.
   
  Ang. spil i weekenden skal jeg ud og træne og løbe imorgen samt fødelsdag om aftenen, så jeg ved ikke helt om jeg kan, søndag burde der dog være rigeligt med tid.
   
  Men hvordan ser det ud med de forskellige klasser? Jeg er som sagt engineer, så skal vi være effektive som muligt, skal vi minimum have én medic og evt. en til engineer, så sådan noget som en tank ikke bliver et problem.


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Krusty the Clow
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 16:12
  jeg har også headset.
  er klar lørdag og søndag, jeg er også på i aften


  Skrevet af: Mathias Bøgh
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 20:58
  Som sagt burde jeg være klar hele (i hvert fald det meste) af søndagen, og det ser jo ud til at passe fint med Steffen, så håber vi kan få det bikset sammen der. Angående kits, er jeg klar på at spille alt. Spillede rigtigt meget sniper i starten, men er gået lidt fra den igen. Kan være alle kits, så I bestemmer bare, hvad jeg bør være. Har efterhånden vænnet mig mere og mere til teamworket i spillet (selvom der godt nok er mange der ikke fatter den del af spillet!), men er dog lidt dårlig til at gøre brug af mappet, hvor man jo, som for eksempel som medic, kan se at folk er blevet dræbt, så de skal genoplives. Jeg opdager det desværre tit for sent, til at jeg kan nå hen og redde dem. Skal dog forsøge at blive bedre til dette. 
  Alt afhængig af banen og hvad vi spiller, kan der jo være to medics, en engineer og en assualt til at hjælpe med ammo.

  Forresten, hvad mener I, når I snakker strafe? Og det du, Steffen, siger om at trykke select som tankfører hvad mener du der? Har ikke lige gjort brug af den knap, udover når jeg skal se scoreboard. 


  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/papapk">


  Skrevet af: DonJensen
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 21:08
  Jeg må også sige at spilet vokser og vokser mere og mere "på mig". 
  Har næsten kun spillet Engineer, men har også spillet lidt Recon hvor jeg lige har fået Morter angreb som er ret fedt. Det er dog ret presset at spile recon da der ikke er nogen "one shot kills".
  Jeg har ikke spillet så meget medic ej heller meget assault for der har jeg haft problemer med at ramme med geværet. 

  M.h.t. til at invitere venner, så synes jeg meget tit at det ikke virker, og håber på at det er noget de får rettet i en update sammen med den forpulede sirene LOL

  Det er et meget større spil, og det er virkelig fedt, men jeg synes ofte at man mangler noget fintføling, og jeg synes tit at man sidder fast bag en gren, en sten, en snedrive o.s.v. Der er spillet ikke særlig elegant.


  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/K-Gaard">


  Skrevet af: Mathias Bøgh
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 21:30
  Ikke one shot kills? Har da tit fået one shot kills. Prøv den første sniper, hvor man lader mellem hvert skud. Husk, at hvis du skyder lidt på afstand, så skyd en smule over målet, da kuglen går ned ad med tyngdekraften, og ikke som i MW2,  hvor kuglen rammer præcis hvor du sigter. 

  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/papapk">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 19-Marts-2010 kl. 21:58
  Headshot er den eneste vej frem. Det er lidt tough men sådan er det. I kan også være heldige at fjenderne er skadet fra andre men ellers er det one shot. Sådan var det også i BF2, selvom man skød med M95'eren. Da skadede man vist 98/100.

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Mathias Bøgh
  Skrevet den: 20-Marts-2010 kl. 13:44
  Forresten, er det bare mig der er dum, eller kan man ikke se ens eget liv? Synes det er irriterende at jeg tit er uvidende om jeg er ved at dø, eller er i tip top stand. Man kan jo se ens scuads liv (i hvert fald som medic, har ikke lige tænkt over det, når jeg har været de andre kits) så hvorfor ikke ens eget? Eller er jeg bare blind?

  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/papapk">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 20-Marts-2010 kl. 19:40
  Der er liv ligesom i MW og Halo spillene. Du har ikke nogen decideret liv måler a la 0-100% men din skærm bliver rød.
   
  Hvordan ser det ud med imorgen, hvornår har folk tid og hvor mange er vi?


  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 21-Marts-2010 kl. 16:59
  Så fik vi da ellers lige spillet en del timer sammen, det var fedt! ;) Jeg fik hævet min lidt for nederen K/D ratio også gik det jo ellers bare generelt udemærket. Et squad der taler sammen kan godt være farlige. :)

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 21-Marts-2010 kl. 17:10
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  Så fik vi da ellers lige spillet en del timer sammen, det var fedt! ;) Jeg fik hævet min lidt for nederen K/D ratio også gik det jo ellers bare generelt udemærket. Et squad der taler sammen kan godt være farlige. :)
   
  Yiup - det gik rigtig fornuftigt, vi blev gold squad flere gange, og tabte vist kun et eller 2 spil på små 4 timer...
   
  Jeg skal lige have spillet lidt som Assault, nu hvor alle våben til Medic er låst op, så man kan rende rundt og smide ammo også Smile
   
  Min højeste score for en enkelte runde, incl patches og rewards var vist 14.000 - Papapk fik vist en runde med over 15.000 ? LOL
   
  Det var sgu cool nok, det kan vi sagtens gøre igen næste uge! Thumbs Up


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 21-Marts-2010 kl. 18:28
  Ja det synes jeg også. Hvis i har spillet tidligere BF spil kan i få veteran status så i får en Garant M-1 WW2 våben.

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Krusty the Clow
  Skrevet den: 21-Marts-2010 kl. 18:49
  jeg prøve at kom på så vi kunne spile samme men kunne ikke 


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 21-Marts-2010 kl. 19:05
  Oprindeligt skrevet af Krusty the Clow Krusty the Clow skrev:

  jeg prøve at kom på så vi kunne spile samme men kunne ikke 

  Kan vi faktisk være mere end 4 på hvert squad?

  Så skal vi til at arbejde i flere squads, men det går vel også Tongue


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 21-Marts-2010 kl. 19:15

  Ja det kan man sagtens, men det kan blive lidt tricky at kommunikere sammen.:)  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: Mathias Bøgh
  Skrevet den: 21-Marts-2010 kl. 21:15
  Var nogle rigtigt hyggelige timer og kampe vi fik der sammen. Synes det var fedt endelig at spille med et hold hvor alle 4 kunne arbejde perfekt sammen, hvor man også tænker på hinandens health, ammo, reperation, cover mm. 
  Det skal vi helt klart gøre igenTongue


  -------------
  http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/papapk">


  Skrevet af: SteffenD89
  Skrevet den: 21-Marts-2010 kl. 21:57
  Nu siger du '4' - hvem var den sidste? En af jeres makkere?.. Nu jeg tænker over det så gælder spørgsmålet både ham Carsten og ham den sidste gut vi spillede en del med.

  -------------
  http://bf3stats.com/stats_pc/SteffenD89">


  Skrevet af: zulfo
  Skrevet den: 21-Marts-2010 kl. 21:59
  Oprindeligt skrevet af SteffenD89 SteffenD89 skrev:

  Nu siger du '4' - hvem var den sidste? En af jeres makkere?.. Nu jeg tænker over det så gælder spørgsmålet både ham Carsten og ham den sidste gut vi spillede en del med.

  Der var dig, mig, Mathias (papapk) og Carsten....

  Til sidst var K-gaard også med... 


  -------------
  Lars B

  DENON AVR-2200W, XTZ99.36, XTZ 99.26, XTZ 99.26 Center, XTZ W12.16, SONY AF8 & TH42PV60, Panasonic BDT 300, PS3 160Gb, Xbox 360, PS4, Synology DS414  Print side | Luk vindue