recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Brugergrupper > KiSS udstyr
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Svært valg (kiss 558/nyt tv)
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketSvært valg (kiss 558/nyt tv)

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
MaXeN Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 03-Januar-2004
Status: Offline
Point: 14
Direkte link til dette indlæg Emne: Svært valg (kiss 558/nyt tv)
    Sendt: 03-Januar-2004 kl. 19:12

Hej derude!

Jeg ved egentlig ikke om dette er det rette forum at stille mine spørgsmål i, men nu tager jeg chancen. Jeg har prøvet at forbinde mit fjernsyn og pc, så jeg kan se dvd film på tv. Det har bare aldrig fungeret, jeg har kun kunnet får det til at virke på mine forældres 28' fjernsyn. På mit kørte det nemlig kun på 30-47 Hz. Hvilket medførte at man kunne se nogle striber hen over skærmen. (er der nogen der evt. ved om dette kan fikses??)

Jeg står med det valg at jeg har max. 5000 kr, som jeg har lidt svært ved at afgøre hvad skal gå til. I forvejen har jeg et helt almindeligt 21' philips fjernsyn. Nu har jeg haft kig på en kiss 558 harddisk-optager, og er rimelig vild med specs'ne.

Men her er så mit spørgsmål: Nu har jeg også set at man kan købe et sony trinitron 28' fladscreen tv for 5000 kr. Men hvad får jeg mest ud af? Sådan et tv og så forbinde det med pc'en, eller dvd harddisk-optageren sammen med mit gamle fjernsyn?

På forhånd tak.

Andreas Marxen  

Til top
Lars Se dropdown menu
Administrator
Administrator

recordere.dk teamet

Oprettet: 05-Oktober-2003
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 15680
Direkte link til dette indlæg Sendt: 03-Januar-2004 kl. 21:30

Hej Andreas

Det med frekvensen må være playeren på computeren. Om det kan fikses, eller du skal have en anden player / videokort tør jeg ikke sige. Men hvis du kommer med nogle flere informationer kan det være der er en som kan hjælpe her.

Uha, den er svær. Men prøv at fortælle hvad det er for et fjernsyn, og hvad dine behov iøvrigt er ?

  /Lars

Ansvarshavende redaktør.
Webmaster, recordere.dk
Til top
MaXeN Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 03-Januar-2004
Status: Offline
Point: 14
Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Januar-2004 kl. 11:22

tak for svaret!

mht. playeren i computeren så er det et Asus E616 dvd-drev. Og jeg har et radeon 8500 grafikkort. (når jeg afspiller på fjernsynet kan jeg se inde i skærmindstillinger at opdateringshastigheden er på 30/47 hz interlaced??? hvad betyder det)

Mit behov/ønske er i første omgang at kunne se dvd i ordenlig kvalitet (på fjernsynet). Så jeg tænkte at da overførslen fra pc til tv tilsyneladende virker ok på mine forældres fjernsyn så var det måske mit fjernsyn der var noget i vejen med? Derfor havde jeg haft kig på et fjernsyn, og det var her jeg faldt over et Sony kv-28sl35 trinitron.

Hvis det ikke er fjernsynet, men derimod computeren og dens dvd-drev/grafikkort der ikke er godt nok, havde jeg tænkt på en stationær dvd-afspiller. Og da jeg synes det lyder helt vildt godt at kunne optage på harddisk, ville mit valg nok falde på den der kiss 558.

Men som sagt er mit budget på ca. 5000 kr, og jeg er lidt i tvivl om om man kan få nogenlunde samme kvalitet med et godt widescreen fjernsyn og en dvd-drev fra pc'en, som man kan med en god dvd-afspiller og et almindeligt fjernsyn.

Andreas Marxen  

Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu