recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > IP TV og WebTV
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Waoo 4K boks starter sløvt op...
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Waoo 4K boks starter sløvt op...

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked Baglæns sortering
ridderdk Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 29-September-2006
Sted: Køge, Denmark
Status: Offline
Point: 937
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér ridderdk Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Waoo 4K boks starter sløvt op...
    Sendt: 01-Februar-2019 kl. 00:11
Oplever nøjagtig det samme som dig, derfor har jeg sat den til deep standby, det tager en del længere tid at starte op, faktisk lige så lang tid som hvis du slukker og tænder på kontakten på væggen!
Til gengæld kan den tændes med remote :-)

Til top
clausw Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 30-Januar-2019
Status: Offline
Point: 2
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér clausw Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 30-Januar-2019 kl. 10:45
Når boksen er i "aktiv standby" (og ikke deep standby) så har jeg lidt problemer med at få den startet.

Det er ikke nok bare at trykke på Power knappen på fjernbetjeningen én gang. Jeg skal trykke 3-4 gange før den starter helt op og der kommer billede på min skærm.

Er det noget I også oplever eller starter den fint op hos jer ved bare et enkelt tryk?
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu