recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Køb og salg > Jura
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Vare fra udlandet - moms gebyr uretmæssigt opkræv?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Vare fra udlandet - moms gebyr uretmæssigt opkræv?

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Besked
BlueFox Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger
Avatar

Oprettet: 17-December-2015
Sted: København
Status: Offline
Point: 487
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér BlueFox Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 18-April-2020 kl. 21:53
Hvilket beløb har du betalt til sælger?

mvh
MichaelS
Recordere.dk medlem siden 11-Marts-2004 kl. 22:33
Til top
Thomas.T Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 25-Juni-2016
Status: Offline
Point: 150
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomas.T Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 19-April-2020 kl. 00:53
Jeg har et par gange oplevet at sælger på eBay oplyser at varen afsendes fra EU - for så efterfølgende at komme fra Kina, med diverse opkrævninger til følge.
Min fornemmelse er, at de større sælgere på eBay er meget lidt interesseret i at man opretter en sag hos eBay om "problemet". Derfor er jeg hver gang, efter et par beskeder frem og tilbage, endt med en 'full refund' og måtte beholde varen. Dermed har den kun kostet gebyr+moms. Hvilket i mine tilfælde passede meget godt med den oprindelige pris.

Jeg shopper en del elektronik-moduler på eBay (primært Kina). Holder mig altid under 80 kr. Enkelte gange har SKAT vurderet en pakke til mere end 80 kr (eller sælger har skrevet forkert beløb på label). Men det er altid blevet løst med en mail til SKAT, med en udskrift af selve betalingen. Så bliver forsendelsen frigivet uden problemer.
Til top
BlueFox Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger
Avatar

Oprettet: 17-December-2015
Sted: København
Status: Offline
Point: 487
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér BlueFox Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 19-April-2020 kl. 01:17
Jeg er meget enig med Thomas.T og handler også en hel del på eBay, primært i Kina.
Giver man sælgeren en neutral eller negativ tilbagemelding bliver den undersøgt af eBay og når sælgeren når 1.000 ikke positive anmeldelser, så er det farvel.

Det er derfor vigtigt - meget vigtigt - at give en dårlig sælger en dårlig anmeldelse!

Og selvfølgelig skal man fastholde over for PayPal at man kommer til at betale ekstra pga sælgers urigtige oplysninger, og så laver de en refundering, jeg har både prøvet halv og hel refundering.
mvh
MichaelS
Recordere.dk medlem siden 11-Marts-2004 kl. 22:33
Til top
Hbar Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 16-August-2007
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 213
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Hbar Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 19-April-2020 kl. 08:29
Når du handler på Amazon, Ebay osv. Så skal man altid tjekke hvor varen sendes fra. Amazon er jo bare en paraply for butikker, ikke at buttikken nødvendigvis skal ligge der hvor amazon lager er. Eks har jeg engang bestilt et batterigreb til canon camera fra amazon.co.uk, men det blev sendt fra Boston USA. Der fik jeg pakken og lidt efter kom opkrævningen fra UPS som brev til min adresse.

Jeg vil tro dit beløb er pålagt et administrationsgebyr fra FEDex, det gjorde UPS ihvertfald hos mig. Når dette gebyr er trukket fra, så passer beløbet nok som det skal.

Så tjek ud hvem butikken er hos amazon og tjek butikkens adresse hvis du er i tvivl, er den ikke i EU, så sendes varen nok heller ikke fra EU, hvis det ikke er en varer der er flagget med Amazon eget lager.


Redigeret af Hbar - 19-April-2020 kl. 08:30
Til top
dieseldk Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger


Oprettet: 28-Maj-2009
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 325
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér dieseldk Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 19-April-2020 kl. 10:39
Har du købt noget hvor der også kommer told på? 

Til top
 
 Besvar Besvar Side  <12
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu