recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > Satellit TV
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Viasat - ekstra kort
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Viasat - ekstra kort

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Cyberguy Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 09-Januar-2007
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 67
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Cyberguy Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Viasat - ekstra kort
    Sendt: 19-Marts-2020 kl. 13:47
Hej

Forleden hjalp jeg en bekendt med at opsætte et TV i hendes soveværelse. I den forbindelse nævnte jeg så, at da TV har indbygget SAT-modtager, så ville hun ved at have et ekstra kort til til hendes Viasat- parabol også kunne se dette i soveværelset.  Der skal så dog måske et andet hoved på parabol eller en splitter op til antennekabel og noget med en CAM.
Problemet er dog, at da hun henvender sig til Viasat, så bliver hun mødt  med alle mulige krav - såvel oplysninger om hendes modtager og krav om månedlig betaling for kortet. Nok til at hun opgav projektet.

Er der nogen der har erfaring med det ?  Jeg foreslog at opsige abonnementet så og skifte til Canal Digital, da jeg kender ind til flere der har et ekstra kort uden problemer mig bekendt.

Til orientering har min bekendt kun et kort, som sidder i modtager i stuen.

Tak
Redigeret af Cyberguy - 19-Marts-2020 kl. 13:49
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu