recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Surround
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - YSP-800 driller mig
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

YSP-800 driller mig

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
FH Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger
Avatar

Oprettet: 01-Marts-2010
Status: Offline
Point: 14
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér FH Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: YSP-800 driller mig
    Sendt: 27-Juli-2015 kl. 10:20
Jeg har gennem en årrække været glad for min soundbar Yamaha YSP-800 + subwoofer, men nu er der en nisse på spil et sted.

Jeg har gennem en Logitech Harmony fjernbetjening programmeret 1. TV, 2. YSP´en og 3. tv-boks til at starte op samtidig, men nu vil YSP´en ikke tænde med. Heller ikke med den originale remote eller manuelt på on/off på forsiden...

Hvis jeg tager strømmen helt fra den og forbinder den igen, vil den kun starte op en gang i mellem... Normalt skyldes sådan noget et løst kabel eller dårlig forbindelse i stikdåsen, men der synes ikke at være noget galt dér.

Det kan ikke svare at sende den til reparation, da en brugt koster 1.000 kr i DBA...

Har I nogle gode ideer?
Til top
FH Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger
Avatar

Oprettet: 01-Marts-2010
Status: Offline
Point: 14
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér FH Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 27-Juli-2015 kl. 10:37
Tror måske at jeg har fundet fejlen. i et amerikansk forum refereres til denne artikel http://https://en.wikipedia.org/wiki/Capacitor_plague

Køber en ny-brugt.


Redigeret af FH - 27-Juli-2015 kl. 10:38
Til top
JørgenT Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 21-Marts-2004
Sted: 9530, DK
Status: Offline
Point: 5201
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JørgenT Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 27-Juli-2015 kl. 11:09
Oprindeligt skrevet af FH FH skrev:

Tror måske at jeg har fundet fejlen. i et amerikansk forum refereres til denne artikel https://en.wikipedia.org/wiki/Capacitor_plague

Køber en ny-brugt.
Dit link har http" i overskud - fixet her. Wink
Risiko ved at købe brugt er at den måske får samme problem indenfor kort tid, hvis det er udtørrede kondensatorer.
Så hvorfor ikke skifte dem, kan sikkert klares for < 100,- i dele, ved gør-det-selv reparation?

Evt. få en elektronik kyndig til at gøre det for dig, hvis du ikke selv har værktøj/mod på det.

Mvh. JørgenT
Til top
 
 Besvar Besvar
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu