recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Medier
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Dålig erfaring med Verbatim
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketDålig erfaring med Verbatim

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Besked
Ronnio Se dropdown menu
Bruger
Bruger
Avatar

Oprettet: 04-December-2004
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 83
Direkte link til dette indlæg Sendt: 27-Januar-2005 kl. 22:31

Jeg bruger Verbatim 8x i til min Pio 720 og har heller ikke en eneste fejlbrænding ud af ca. 70 stk.

I forbindelse med mit arbejde har jeg lavet adskellige tusinde brændinger med primært CD-R uden fejlbrændinger, men jeg har også oplevet at der pludseligt kan komme en serier af fejl (fx 5 diske) i en eller god serie på fx 1000 stk.! Årsagen kan have været et produktionsstop hvor en mindre del af diskene bliver dårligere end resten, fordi maskineriet skal op i "omdrejninger" igen (stamperens temperatur skal fx være konstant).

Der kan også opstå dårlige DVD'er på grund af urenheder i cyaninen eller urenheder i den klump metal som danner grundlaget for skabelsen af metallaget i en DVD.

Den nok mest almindelige årsag til skiver af dårlig kvalitet er den at CD-R/DVD'er laves i serier af en vis størrelse fx 50.000 stk.  De sidste par tusinde i en serie kan være dårligere end dem i starten og  midten fordi stamperen (metal formen) er blevet slidt.

I stedet for at skifte metalformen når den bliver slidt, vælger producenten måske at fortsætte med at lave et par tusinde diske som så sælges som NoName diske eller på et lidt mere tvivlsomt marked.

Min pointe er at vi alle kan være uheldige at løbe ind i en stribe dårlige diske uden at vi af den grund kan konkludere at det pågældende mærke er et dårligt mærke eller at der er noget galt med vores kære mekanik.  Smile

Ronnio 

Ejer af en Pioneer DVR-720 og super tilfreds
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <12
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu