recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > TV
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - 6 ens LG OLED C7 testes for billedretention
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

6 ens LG OLED C7 testes for billedretention

 Besvar Besvar Side  <1 678
Forfatter
Besked
KongKent Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger
Avatar

Oprettet: 21-Juni-2008
Sted: Dronninglund
Status: Offline
Point: 345
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér KongKent Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 15-August-2018 kl. 15:34
Oprindeligt skrevet af KlausDM KlausDM skrev:

Hvad fake er der ved OLED?

Intet. Det er markedets bedste teknologi p.t. Billedet i stuerne derhjemme har aldrig været bedre/flottere/præcise (take your pick). 

En stresstest af OLED-paneler (jeg har nøjagtig den model, der her er blevet kørt gennem vridemaskinen) gør ikke noget som helst 'fake'. At testen udstiller en teoretisk svaghed, der vil være nærmest umulig at kopiere 1:1 i hverdagsbrug i hjemmet tager ikke noget fra hverken teknologien, de, der har købt et OLED-panel eller andre. Men derfor kan det stadig godt være en svaghed. Heldigvis bare én, man virkelig skal "piske" sin skærm for at vise. Trods alt.

Som OLED-ejer sover jeg trygt. Flot billede. Fair pris for en 55'er. Forbruget, der styres af tre drenge på 10, 9 og 2 år, samt to forældre, der falder i søvn til Netflix, HBO, C-More, DR, TV2, NBA og Viaplay betyder, at skærmen sjældent "står stille". Med pauseskærm fra AppleTV4K-boks og autosluk efter x antal minutter, så er svagheden altså bare teoretisk.

Og skulle det forfærdelige ske, at der viser sig burn-in efter et par år, så er 11.999 for en 4K OLED 55" jo ikke noget, der jager folk fra hus og hjem, så ro på derude. Ingen teknologi er perfekt. Og OLEDs svagheder er så små, at der ikke er nogen grund til hverken at grave grøfter eller gå på gaden med skilte. 
TV: LG 55" OLED C7
Receiver: Denon AVR-X2400H
BD: Panasonic DMP-BD55
Front: Dali Suite 1.5
Center: Dali C1000
Bag: Dali R1000
Sub: Dali SWA-15
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <1 678
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu