recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > Tablets og telefoner > Android udstyr
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Dagbog fra en en tidligere Apple bruger
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Dagbog fra en en tidligere Apple bruger

 Besvar Besvar Side  123 14>
Forfatter
Besked
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 805
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Dagbog fra en en tidligere Apple bruger
    Sendt: 04-Maj-2018 kl. 07:36
Hej alle sammen.

Kort fortalt så er denne tråd ment som en dagbog hvor i kan følge mine glæder og frustrationer over Android. Da jeg lige har skiftet fra en iPhone 8 til en Note 8. Da der skulle ske noget nyt.

I skal være mere end velkommen til at stille mig spørgsmål hvis i selv går med ligende overvejelser. Eller kommentare hvis i kan se på det jeg skriver at jeg misforstår hvordan Android bruges. Eller der er en smartere måde at gøre noget på.

Håber i vil se dette som en sjov og spændende læsning. Og så håber jeg at det ikke udvikler sig til en alt for stor skyttegravskrig. Lidt kan nok ikke undgås da jeg VIL sammenligne med Apple. Det er jo ligesom det jeg kender.

Forhistorie:
Jeg har haft et hav af mobiler. Gennem de seneste par år har jeg dog primært været til Apple da jeg ikke har følt at Android har været godt nok.
Jeg har haft:

  iPhone 3S
  Samsung Galaxy
  iPhone 4S
  Samsung Note II (½ år)
  iPhone 5S
  OnePlus One (ca 4 måneder)
  iPhone 6
  iPhone 6S
  OnePlus 5 (2 uger kun)
  iPhone 8
  Samsung Note 8


Grunden til at jeg så nu prøver igen er fordi at jeg fandt en Note 8 utrolig billig. Og så har hele iOS 11 bare generet mig. Den var spækket med fejl, og har det stadigvæk. Hvor imod Android kun er blevet bedre og bedre. Og med Google Assistant lige på trapperne på dansk, sammen med google Auto tror jeg det bliver rigtig godt.

Jeg har for uden mobil også følgende produkter som den skal arbejde sammen med:

  Synology NAS
  MacBook Pro
  Windows PC
  iPad
  Apple TV4
  Chromecast 4K (Til låns)
  HUE


Som det fremgår af listen har jeg altså hele Apple økosystemet hvilket gjorde iPhone voldsom stærk i min optik. Så denne Note har noget den skal leve op til. Og for at gøre ondt værrere så Opbevaret jeg alt i iCloud.
Og så bruger så godt som hele min familie også Apple.
Det skal nok blive spændende.
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 805
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 08:15
Hvorfor Note 8?
Jeg har altid været fasineret af Samsung og deres produkter. Og i sær her de sidste par år har de rykket sig helt vildt. Måde software og hardware mæssigt.
Mine tidligere Samsung telefoner som du kan se på listen, har været noget af en skuffelse. De var SPÆKKET med fejl! Så i mange år har jeg holdt mig fra samsung. Men da jeg faldt over denne Note 8 til 3700 kr på DBA slog jeg til. Nu skulle det prøves. Og min iPhone 8 ligger stadigvæk i skuffen hvis det går helt galt.

Den første uge:
Jeg fik den for en uge siden så jeg har leget og prøvet lidt. Så her kommer lige de første par glæder og sorger. De kommer ikke i nogen specielt rækkefølge, men bare som jeg husker dem.

Som nævnt ligger alle mine data i iCloud. Alt lige fra dokumenter i deres drev funktion, email, kontakter, kalender, billeder (Og der er over 25.000), videoer.
Så min første opgave har været at få flyttet dette et andet sted hen.
Jeg har valgt at gøre følgende:
Dokumenter og billeder flytter jeg til min Synology NAS.
Kontakter, kalender og email flytter jeg til Google.


Hvorfor flytte dokumenter?
For at gøre dem tilgængelige på min Note 8 og i Windows.
(Jeg ved der findes iCloud for pc. men det er noget hø)

Hvorfor flytte billeder?
Af samme grund. Her har jeg dog den udfordring at jeg har taget en del billeder som live photos. Og folk kan sige hvad de vil. Men når man har små video klip af ens nyfødte barn der bevæger sig lidt når man ser et billede. Det er satme fedt. Jeg har fundet ud af hvordan jeg får disse små video klip med over på min nas. Og jeg tænker at jeg laver en ny kommentar hvor jeg beskriver hvordan jeg har flyttet billeder og video optagelser.


Hvorfor flytte email? Dette behøves strangt talt heller ikke. Da man godt kan tilføje en iCloud email til Android. Men da man ikke kan dette med kalender og kontakter så vil jeg helst have det samlet. Dette forklare så også hvorfor kontakter og kalender flyttes. :-)

Kort fortalt så har denne flytning ikke voldt så store problemer som folk gør det til ude på nettet. Det er jo de rene dommedags profitier man kan læse i diverse kommentar spor, når de beskriver hvor fastlåst man er til Apple.   
De største problemer jeg har, og som ikke helt er løst endnu, er at dele min kalender hos google med min Kone. Vi er vant til at have en fælles kalender gennem iCloud da vi har familie deling slået til. Mere om dette senere. :-)

Men hvordan har den så været i brug, altså selve mobilen. Overordnet set har den været lækker. Den store skærm er virkelig god og den hakker stort set ikke. Låser dog fast fra tid til anden, men det kunne min iPhone 8 nu også finde på.
En stor skuffelse jeg har måtte sande er at man ikke kan slå bixby knappen fra, med mindre man opretter en Samsung konto? Virkelig ikke særlig gennemtænkt. Og så bruger den strøm som en i helved. Batteriet er dog stort så det er ikke et problem. Det er tilgengæld et problem at vi har masser af lightning ladere men kun et USB-C. Så dette kabel skal man huske!

Jeg bruger endomondo til træning og på min iPhone er jeg vant til at den giver stemme feedback når jeg løber. Den fortæller også hvornår jeg skal skifte tempo når jeg løber interval. Men på Android siger den intet. Den kommer bare med nogle duut duut dooot toner når jeg skal skifte. Og når min planlagte træning er færdig siger den... intet? De første par dage tænkte jeg at sådan er det nok bare. Jeg kunne intet finde i menuen under indstillinger. Så det var jo nok sådan det var. Men det kunne jo satme ikke passe! så jeg måtte google lidt. Og mindsanten. Den kan godt snakke. Men denne indstilling ligger inde på den side hvor man starter en aktivitet oppe i højre hjørne! Og den kan enda snakke dansk. Det kunne den ikke på iPhone. Det tog mig bare lige 4 dage at opdage hehe.

På OnePlus er jeg vandt til at man kan dobbelt tappe på skærmen for at tænde den. Og på iPhone lyfter du bare mobilen. Begge dele virker genialt.
På Note 8 skal du trykke på Home i midten af skærmen i bunden. På en knap man ikke kan se. Eller trykke på ON/OFF knappen. Eller scanne din finger.
Den har selvfølgelig også allways on display som jeg ikke har leget så meget med endnu måske dette kan kompensere for det. Men kort fortalt så er min første oplevelse at den er noget mere bøvlet at låse op end iPhone og OnePlus.
Iris virker... nogen lunde. Det er langt langt fra iPhone X som jeg har prøvet.
Fingeraftrykket sidder højt, men det er nu ikke så slemt, og man vender sig til det. Men man rammer ofte forkert syntes jeg. Og den registrere dårligere end hvad jeg har oplevet på iPhone og OnePlus.


Apps:
Da skærmen på Note 8 har edge funktionen så er der desværre en del apps der ser ud af helved til. siderne på appsene forsvinder ganske enkelt? Måske det er på grund af den høje skærm? Jeg ved det ikke, men det problem havde jeg altså aldrig på iPhone.
Jeg har også oplevet flere apps der bare lukker spontant? Dette oplever jeg selvfølgelig også på iOS men ikke i nær samme omfang som her.

Der er som sådan ikke nogen apps jeg rigtig savner. Jo måske en god guitar tunings app.


Apple Maps vs Google Maps:
Jeg er pendler og køre 120 km om dagen. Og det kan siges meget kort.
For satan hvor Google Maps det spiller! Og efter man har fortalt den hvor man arbejder og bor samt hvad dage og tidspunkter man arbejder på. Så popper den selv op og du kan nemt starte navigering. Løbende fortæller den om bedre ruter at bruge hvis der opstår problemer længere fremme.
Jeg ved godt at Apple kan noget ligende. Men den bruger jo Apple maps og ikke google maps.
Det eneste jeg savner ved Apple maps er muligheden for at slukke min Android og så at den selv tænder skærmen når jeg når til et punkt på ruten hvor jeg skal skifte retning. Dette gør Apple. Og det virker virkelig godt og spare strøm.
MEN efter at have købt en holder til bilen med trådløs strøm så er det intet problem at den er tændt hele tiden. Den når typisk at lade ca 5-6% på turen.
Og må jeg ikke her komme med en anbefaling til andre der søger efter en god billig holder til bilen:
https://www.mytrendyphone.dk/shop/baseus-gravity-mobilholder-luftkanal-qi-tradlos-oplader-226248p.html
Den koster 250 kr. Og den låser sig automatisk til mobilen når man sætter den i holderen. Og for at tage den ud løfter du bare mobilen. FOR POKKER den er god! Du sætter den fast i en luftkanal og den sidder super godt. Jeg har sat den i en af de nederste ripper, så er den mere stabil. Den kan også tiltes og drejes så den sidder mere optimalt.

Nå arbejdet kalder, fortsættelse følger...
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
Bromberg5 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 16-November-2012
Sted: Høng
Status: Offline
Point: 3230
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bromberg5 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 08:17
Den vil jeg følge og håber ligeledes at det kan blive en sober debat.
 
Jeg er selv apple bruger og har siden 2012 ca stille og roligt kørt alt over på apple, men er altid nysgerrig på især htc mobilerne, da jeg syntes de virker skide godt. Eller det gjorde de da jeg var bruger.
 
Jeg er ikke en af dem der føler mig som slave af apple, mens mange sikkert vil mene dette:).
Jeg er bare virkelig glad for når ting kan noget sammen;).
 
Nå men følger tråden herfra:)
Min største problem ved Apple i disse tider er Siri, så jeg håber hun står over for en solid overhaul snarest.
 
Til top
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 805
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 08:49
Oprindeligt skrevet af Bromberg5 Bromberg5 skrev:

Min største problem ved Apple i disse tider er Siri, så jeg håber hun står over for en solid overhaul snarest.


Enig. Efter iOS10 ved jeg ikke hvad de har lavet. Men Siri er virkelig blevet langsom og dårligere? Eller det er i det mindste min oplevelse. På mit Apple Watch blev Siri direkte ubrugeligt. Før styret jeg ellers ofte mit HUE lys med Siri. Startet opkald, bad og navigering og fik oplyst vejret. Men efter iOS 10. stoppet jeg med at bruge det.

Det er derfor jeg glæder mig til Google Assistant kommer på dansk. Håber det bliver så godt som det lyder til at være på Engelsk.

Jeg har prøvet google now. Og der kan jeg faktisk bede den om at starte navigering ved fx at sige "vis vej til Scandic i århus vest."
Jeg skal dog være rimelig præcis ellers resultere det blot i en google søgning. Jeg kan også sagtens sende sms, foretage opkald og give mig selv reminders.
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 805
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 09:56
Mobil betaling
På min iPhone havde jeg aktiveret Apple pay så snart det blev frigivet af Nordea. Det virker formidabelt. Første gang jeg prøvet det var i Føtex med mit ur og der skete ikke noget. Opgav og gik hjem for at søge efter hvad der var gået galt. Det viste sig at jeg skulle dobbelt klikke på knappen på siden for at aktivere Apple Pay på mit ur. Jeg fandt også ud af at med min iPhone kunne jeg bare ligge den på terminalen når den var slukket og den ville selv aktivere funktionen. Og enda udføre betalingen hvis jeg allerede havde hånden på fingeraftrykslæseren.! Og det virker. Gør uret for øvrigt også nu hvor jeg ved hvordan.

Jeg har så prøvet at sætte Nordea Wallet op på min Note 8 og forsøgt at betale en gang. Forventet at jeg blot slukke ligge min note 8 på terminalen (med slukket skærm) Men der skete intet. Heller ikke da jeg tændte skærmen.
På dette tidspunkt blev det pinligt så jeg skyndte mig at betale med kort og komme videre
Må lige have googlet mig frem til hvordan dette bruges på Android.
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 805
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 10:44
S-Pen
Okay så denne lille stylus der er integreret i Note 8 er det der gør at Note 8 fanget min interesse.

Indtil videre har jeg ærlig talt brugt den meget lidt da jeg ikke rigtig ved hvad den kan og ikke kan. Jeg har tit følt at denne mobil kan så meget og har så mange indstillinger at det næsten er overvældende.

Men så fandt jeg denne youtube video som forklare hvad S-Pen kan og hvordan man gør.
https://youtu.be/eXAxJbfpzBA
Han gennemgår de fleste funktioner på en let og forstålig måde. Og jeg må sige at jeg lærte en del :) For pokker hvor kan denne mobil meget.
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
tennisbold Se dropdown menu
Junior bruger
Junior bruger


Oprettet: 08-November-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 39
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér tennisbold Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 12:14
Hej Kenneth. Interessant tråd :) Når du skriver, at noget er "spækket med fejl", hvad mener du så helt konkret?

Mvh
Martin
Til top
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 805
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 12:44
Oprindeligt skrevet af tennisbold tennisbold skrev:

Hej Kenneth. Interessant tråd :) Når du skriver, at noget er "spækket med fejl", hvad mener du så helt konkret?

Mvh
Martin


Jamen det er flere ting. Små fejl som bare ikke burde være der.
-Underlig reaktion på touch input.
-Ingen reaktion.
-Apps der fryser
-Dårlige løsninger

Et par eksempler:
-Lige da iOS 11 kom var der en fejl i lommeregneren der gjorde den regnet forkert hvis man trykket for hurtigt. (På grund af nogle ligegyldige tilføjet animationer) dette blev først løst lige efter nytår.
-Har flere gange oplevet at siri er blevet aktiveret når jeg trykket på play/pause knappen kort (Normalt skal man holde den nede for at aktivere)
-Umådelig ringe ordbog som gør man ofte taster forkert. Ved ikke om jeg er blevet ringere til at skrive, men laver flere fejl end da jeg havde iPhone 5S. Og den jo en noget mindre skærm.
-Oplevet for 2 uger siden at Apple maps glemte at tænde skærmen da jeg skulle forholde mig til en ny retning. Måtte selv aktivere den for at se retningen.

Det var lige dem jeg kunne komme i tanke om. Det er små ting, det ved jeg. Men det er bare summen. iOS er blevet mere fejl fuld, mere ulogisk, flere ligegyldige gimmicks. Det føltes mere og mere som om Apples brugere var blevet BETA testere. iOS 11 blev udsendt for tidligt fordi den skulle ud samtidig med iPhone X. Og det bar den voldsom præg af.

Anyway det er jo bare mine holdninger :)
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 805
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 13:14
Navigations princippet
En ting som virkelig er anderledes når man kommer fra iOS til Android er måden man navigere på.

På iPhone 8:
Her trykker man home for at gå hjem til start skærmen. Og hvis man vil tilbage til forrige side inde i en app så er der enten en knap eller man stryger fingeren fra venstre kant hen over skærmen. (Apples apps kan alle stryges fra kanten.) Bevares plaseringen af tilbage knappen er som regen oppe i venstre hjørne hvilket er dumt på stører og stører enheder. Men da man bare kan swype fra kanten er dette problem virkelig minimeret.
Endnu bedre er det at de tilføjet at du kan trykke hårdt på venstre kant af skærmen og swype ind samtidig for at antivere app switcheren.
Og så er jeg vild med at kontrol panelet er et swype fra bunden så den nemt kan nås. Og det er så godt tænkt at der er indbygget timer, lommeregner og lommelygte direkte der.
Dette er virkelig godt lavet og gør den nemt og bekvemt kan betjenes med en hånd, på iPhone 8 i det mindste.
Med iPhone X er dette ført videre. Her har de dog desværre gået på kompromis og har mange løsninger som er dårligere. Især at kontrol centeret er flyttet til højre top hjørne. Dum beslutning syntes jeg.

På Note 8:
Her er home knappen en del af skærmen. Nogle gange er den synlig andre gange er den skjult. selv om man har valgt den altid skal være synlig.
Dette kan man vælge ved at dobbelt klikke på en lille prik i bund linien.

Jeg fandt ud af at det med at man ikke kunne se home knappen når man skulle låse skærmen op. Denne knap bliver synlig når man aktivere always on display

For at gå tilbage inde i en app skal man trykke på tilbage tasten inde i appen ELLER nede i bunden. Eksempel:
Telefonen er låst op og jeg går ind i kameraet


  Tag et billede
  Klik på det billede du lige har taget nede i højre hjørne
  Nu kommer du ind hvor du kan se billedet. Her har du 2 pile, en i bund menuen og en i top menuen.
  Pilen i venstre top føre dig tilbage til "trumme vivel".... galleriet.
  Pilen i højre bund føre dig tilbage til kameraet.

Men dette står intet sted!
Mere underligt kompliceret bliver det hvis du bruger tilbage pilen tilbage til galleriet og går ind i et andet billede eller sågar bare det samme billede. Så gør begge pile nemlig det samme. Føre dig tilbage til galleriet.
Trykker du så på pilen i bunden mens du er inde i galleriet så går den tilbage til kameraet. Trykker du på tilbage tasten igen går den tilbage til startskærmen.
Det er ulogisk! hvorfor er der 2 pile?

På iPhone når man trykker på det billede man lige har taget og kommer ind i galleriet så står der hvor pilene føre hen. Man er aldrig i tvivl om hvor pilene føre hen.

Og så savner jeg vanvittig meget at at kunne swype fra kanten. Jeg skal enten trykke på pilen i bunden eller toppen. Gæt selv hvilken.

Tilgengæld så er app switcheren langt bedre. og muligheden for multiview er virkelig smart og brugbart. Også fedt at man kan predefinere disse multiviews i edgepanelet. (Et lille panel man kan trække frem fra siden i alle apps.)

At man kan trække notifikation/kontrol centeret ned fra toppen ved at swype på fingeraftrykslæseren er også lækkeret så skal man ikke række så højt op.
Sjov detalje. Dette virker ikke fra låseskærm og always on display! Fordi på disse sider kigger den efter dit fingeraftryk. På låseskærmen kan du godt trække panelet ned. Bare ikke ved at swype på sensoren.

Nå det blev en lang smører. hehe Der er meget mere til navigation at nævne men tror dette var de mest væsentlige ting jeg er stødt på. :)
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
tennisbold Se dropdown menu
Junior bruger
Junior bruger


Oprettet: 08-November-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 39
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér tennisbold Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 13:31
Enig i at der er kommet for mange gimmicks il iOS, og jeg har aldrig fattet, hvordan man overhovedet kan gøre nytte af Siri. Jeg har brug for stemmekommandoer til navigation og musik, når jeg kører bil, men det virker bare ikke. 

Men sejt, at du kaster dig ud i at overføre alt dit lort til Android/Google :) Det havde jeg ikke selv turde. Ikke fordi det er Android, men jeg er bare generelt bange for at noget skal gå tabt eller gå i kludder, når jeg skal migrere data fra platform til platform.
Til top
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 805
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 13:45
Oprindeligt skrevet af tennisbold tennisbold skrev:

Enig i at der er kommet for mange gimmicks il iOS, og jeg har aldrig fattet, hvordan man overhovedet kan gøre nytte af Siri. Jeg har brug for stemmekommandoer til navigation og musik, når jeg kører bil, men det virker bare ikke. 

Men sejt, at du kaster dig ud i at overføre alt dit lort til Android/Google :) Det havde jeg ikke selv turde. Ikke fordi det er Android, men jeg er bare generelt bange for at noget skal gå tabt eller gå i kludder, når jeg skal migrere data fra platform til platform.


Jeg sletter heller ikke mine data fra iCloud før jeg sikker på at de er flyttet over korrekt som jeg ønsker :)

Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
kenneth85 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 03-Juni-2013
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 805
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér kenneth85 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 04-Maj-2018 kl. 14:54


Skulle lige prøve bixby for første gang så aktivere den. Opdaget den kan reagere på at jeg siger Hi bixby ligesom Google gør med ok google.

Så jeg sagde

"Hi bixby, what´s in my calender for today"

Dette hørte den som

"I killed enough for today."....

Jo jo det bliver noget jeg skal bruge ofte :D
Total killer funktion
Når noget har godt design og er brugervenligt, så bruger man det mere.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  123 14>
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu